Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu cred ca totul tine de caldura si de lumina. Ale mele sunt inflorite 90% din an, nu le dau ingrasamint, vitamine, etc... nu le schimb pamantul decat foaaaarte rar ( 1 data la 4,5 ani ), nu le tai deci, practic, sunt pe cont propriu si vad ca le merge super bine. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| oanamaria wrote:Cat e de frumoasa !
Multumesc
Eu nu le pun pamant ci un fel de rumegus,este special pentru orhidee.Se schimba odata pe an.Ingrasamantul nu se foloseste decat dupa ce se usuca florile.De la un expert stiu. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si eu fana orhidee ! Le las pana le cad florice, le mut pe geam sau in conservator, nu le ud decat foarte putin la 2 sapt , tai doar varfurile la tijele care se usuca si atat .... si cum incep sa creasca le prind cu clame de betele alea care le tine sus, drepte si .... astept ! De data asta chiar m-a uimit roscata mea Violeta ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Acum si minunile mele, celelalte nu au flori inca.... carmenalina attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Carmen sunt superbe! |
|

| Multumesc mult!!! |
|

Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| Carmen A mea infloreste din martie si tin florile pana in august Abia de acum ii creste tija pentru floare . |
|

| Ale mele au fost inflorite din decembrie anul trecut pana prin februarie, apoi pauza 2 luni, apoi iar inflorite pana in iulie, pauza iar si acum se pregatesc cu boboci toate. Au perioade diferite de inflorire ale mele,dupa cum le-am primit, si mai tot timpul au flori...Vara asta am si uitat de ingrasamant, f putin le puneam, dar ele stie ca le ador, le am in geamul camerei si vorbesc cu ele, si ele stiu sa ma rasplateasca cu minunatiile lor de flori... |
|

| Revin cu minunile mele, inflorite de curand.... carmenalina attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sunt absolut superbe! |
|

| multumesc mult! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Foarte frumoase!
Ale mele se chinuie sa infloreasca. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Foarte frumoase! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Woow Carmen!!! Nu prea sunt eu fan flori dar orhideele imi plac la nebunie. Ale tale sunt de-a dreptul minunateee |
|

| Multumesc, in numele lor, ca anul trecut nici n-am avut asa grija mare la ele, au stat in geam tot anul si cu soare si fara ingrasamant, si una a facut deja a treia tija...Sunt copilasii mei, asa imi zice sotul cand le mai admira... |
|
|
|