Orhideea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Marisa
Scris: Wednesday, September 3, 2014 12:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/25/2013
kali wrote:
Mie mi-a iesit o orhidee mutanta... ca si cum ar fi 3 in una... foarte ciudata - nu se vede foarte bine in foto insa mi-a fost tare draga -. In rest... o parte din frumoasele mele.

coeur Superbe!
mirela74chris
Scris: Wednesday, September 3, 2014 11:22 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Kali sunt de-a dreptul minunate orhideele tale!Sa te bucuri de ele !coeur Inafara de mutanta ,le am si eu pe celelalte.Acum nu mai am decat una inflorita.Celelalte erau inflorite din ianuarie si februarie,acum sunt in pauza.Le iubesc de mor.
bereea
Scris: Thursday, September 4, 2014 9:15 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Superbe!Am si eu una inflorita si una care se pregateste sa faca boboci.
kali
Scris: Thursday, September 4, 2014 10:29 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Multumesc, fetele!! Mie mi-s tare dragi si asa de tare ma bucura sa le privesc!! Sunt singurele flori pe care le tolerez in casa si la care chiar tin. Toate sunt primite cadou dar ce ma mira e ca-s foarte cuminti, asa ca au doar o perioada prin nov. in care nu au flori in rest asa arata tot timpul, toate. Le merge bine, se pare.

Mirela, Cheek Kiss
oanamaria
Scris: Thursday, September 4, 2014 11:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Kali sunt minunate .Eu am 7 orhidee,dar nu le merge bine doar una-i inflorita .Le-am luat si unfertilizant special si la unele treb sa le schimb pamantul si ghiveciul cand le-o veni randul.
mirela74chris
Scris: Thursday, September 4, 2014 11:56 AM

oanamaria wrote:
Kali sunt minunate .Eu am 7 orhidee,dar nu le merge bine doar una-i inflorita .Le-am luat si unfertilizant special si la unele treb sa le schimb pamantul si ghiveciul cand le-o veni randul.

Oana,orhideelor le merge bine la lumina multa,dar filtrata(sa nu bata soarele direct pe ele).Si trebuie udate o data pe saptamana,iar apa care curge in farfurioara,aruncata.
ingerash
Scris: Thursday, September 4, 2014 12:23 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Orhideea mea are o frunza noua,iar acum observ ca iese un muguras lunguiet printre frunze.....oare e o tija cu flori?
mirela74chris
Scris: Thursday, September 4, 2014 1:48 PM

ingerash wrote:
Orhideea mea are o frunza noua,iar acum observ ca iese un muguras lunguiet printre frunze.....oare e o tija cu flori?

Daca e varful ascutit,e tija de floare.Daca e mai rotunjit si e verde mai deschis,atunci e radacina.Cheek Kiss
ingerash
Scris: Friday, September 5, 2014 2:12 PM
Nivel

mirela74chris wrote:

Daca e varful ascutit,e tija de floare.Daca e mai rotunjit si e verde mai deschis,atunci e radacina.Cheek Kiss

Uite in poze,pare diferit fata de radacina,parca e mai verde si se inalta nu coboara ca radacina....este chiar langa fosta tija.Multumesc computerlove coeur

ingerash attached the following image(s):
sam_7642.jpgsam_7643.jpg

ada03
Scris: Friday, September 5, 2014 2:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2014
ingerash wrote:

Uite in poze,pare diferit fata de radacina,parca e mai verde si se inalta nu coboara ca radacina....este chiar langa fosta tija.Multumesc computerlove coeur

Da Ingerash, este tijaBravoo
Fetelor tare frumoase sunt florile voastre. Felicitari, se vede ca le ingrijiti cu multa dragoste.
Am si eu 2 pline de flori. Una este primita de mama, iar ce-a de-a doua a luat-o de la serviciu, vroiau sa o arunce ca i se dusesera florile si fara ei nu le pot vinde, asa ca s-a incumetat si a luat-o la ingrijit. Vreau sa spun ca din tijele vechi, i-au dat tije noi, de la jumatate, si sunt pline pline de flori. Sunt al doilea rand de tije care ii dau de cand a luat-o si cand te gandesti ca aia vroiau sa o arunce la gunoi.
Noi le tinem in geam, dar suntem pozitionati spre nord, deci soarele nu bate niciodata in ele si vad ca le merge foarte bine
ingerash
Scris: Friday, September 5, 2014 3:10 PM
Nivel

dance Ma bucur! Multumesc frumos! Anul trecut am primit-o de la sot,e singura mea orhidee,parca am prins curaj sa mai cumpar.
mirela74chris
Scris: Friday, September 5, 2014 5:56 PM

Ingeras ti-a zis si Ada :este tija.Va dura ceva pana va inflori,dar vei fi rasplatita cu flori splendide.Cheek Kiss
ingerash
Scris: Friday, September 5, 2014 6:11 PM
Nivel

mirela74chris wrote:
Ingeras ti-a zis si Ada :este tija.Va dura ceva pana va inflori,dar vei fi rasplatita cu flori splendide.Cheek Kiss

Abia astept DistanceKiss coeur de acum stau de paza sa nu umble copii la ea.
ingerash
Scris: Friday, September 5, 2014 11:49 PM
Nivel

Asa are florile

Am primit o orhidee in seara asta,eram la cumparaturi si admiram orhidee la raionul floral,sotul mi-a cumparat una,maine o pozez.hearts
mirela74chris
Scris: Saturday, September 6, 2014 12:35 AM

Sa te bucuri de ea!E superba!coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.