|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| kali wrote:Mie mi-a iesit o orhidee mutanta... ca si cum ar fi 3 in una... foarte ciudata - nu se vede foarte bine in foto insa mi-a fost tare draga -. In rest... o parte din frumoasele mele.
Superbe! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kali sunt de-a dreptul minunate orhideele tale!Sa te bucuri de ele ! Inafara de mutanta ,le am si eu pe celelalte.Acum nu mai am decat una inflorita.Celelalte erau inflorite din ianuarie si februarie,acum sunt in pauza.Le iubesc de mor. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Superbe!Am si eu una inflorita si una care se pregateste sa faca boboci. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumesc, fetele!! Mie mi-s tare dragi si asa de tare ma bucura sa le privesc!! Sunt singurele flori pe care le tolerez in casa si la care chiar tin. Toate sunt primite cadou dar ce ma mira e ca-s foarte cuminti, asa ca au doar o perioada prin nov. in care nu au flori in rest asa arata tot timpul, toate. Le merge bine, se pare.
Mirela, |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kali sunt minunate .Eu am 7 orhidee,dar nu le merge bine doar una-i inflorita .Le-am luat si unfertilizant special si la unele treb sa le schimb pamantul si ghiveciul cand le-o veni randul. |
|
| oanamaria wrote:Kali sunt minunate .Eu am 7 orhidee,dar nu le merge bine doar una-i inflorita .Le-am luat si unfertilizant special si la unele treb sa le schimb pamantul si ghiveciul cand le-o veni randul. Oana,orhideelor le merge bine la lumina multa,dar filtrata(sa nu bata soarele direct pe ele).Si trebuie udate o data pe saptamana,iar apa care curge in farfurioara,aruncata. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Orhideea mea are o frunza noua,iar acum observ ca iese un muguras lunguiet printre frunze.....oare e o tija cu flori? |
|
| ingerash wrote:Orhideea mea are o frunza noua,iar acum observ ca iese un muguras lunguiet printre frunze.....oare e o tija cu flori? Daca e varful ascutit,e tija de floare.Daca e mai rotunjit si e verde mai deschis,atunci e radacina. |
|
| mirela74chris wrote:Daca e varful ascutit,e tija de floare.Daca e mai rotunjit si e verde mai deschis,atunci e radacina.
Uite in poze,pare diferit fata de radacina,parca e mai verde si se inalta nu coboara ca radacina....este chiar langa fosta tija.Multumesc ingerash attached the following image(s):
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| ingerash wrote:Uite in poze,pare diferit fata de radacina,parca e mai verde si se inalta nu coboara ca radacina....este chiar langa fosta tija.Multumesc Da Ingerash, este tija Fetelor tare frumoase sunt florile voastre. Felicitari, se vede ca le ingrijiti cu multa dragoste. Am si eu 2 pline de flori. Una este primita de mama, iar ce-a de-a doua a luat-o de la serviciu, vroiau sa o arunce ca i se dusesera florile si fara ei nu le pot vinde, asa ca s-a incumetat si a luat-o la ingrijit. Vreau sa spun ca din tijele vechi, i-au dat tije noi, de la jumatate, si sunt pline pline de flori. Sunt al doilea rand de tije care ii dau de cand a luat-o si cand te gandesti ca aia vroiau sa o arunce la gunoi. Noi le tinem in geam, dar suntem pozitionati spre nord, deci soarele nu bate niciodata in ele si vad ca le merge foarte bine |
|
| Ma bucur! Multumesc frumos! Anul trecut am primit-o de la sot,e singura mea orhidee,parca am prins curaj sa mai cumpar. |
|
| Ingeras ti-a zis si Ada :este tija.Va dura ceva pana va inflori,dar vei fi rasplatita cu flori splendide. |
|
| mirela74chris wrote:Ingeras ti-a zis si Ada :este tija.Va dura ceva pana va inflori,dar vei fi rasplatita cu flori splendide.
Abia astept de acum stau de paza sa nu umble copii la ea. |
|
| Asa are florile
Am primit o orhidee in seara asta,eram la cumparaturi si admiram orhidee la raionul floral,sotul mi-a cumparat una,maine o pozez. |
|
| Sa te bucuri de ea!E superba! |
|
|