Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
|
e tare poza asta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
|
In Bucuresti gasesti si una si alta...si gropi si mizerie...As prefera macar sa fie curat decat lipsit de gropi. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bulibuli...ia te uita. Mi s-a parut ca recunosc faleza. Iasiul e mai frumos asa-i da' faleza Dunarii e frumoasa tare dimineata, cand rasare soarele iar linistea de seara, de la apus, e minunata... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| cute_baby_of_mine wrote:Bulibuli, frumos!  Cat despre Fuji si aparatele lor, jos palaria! Si eu am avut un Finepix, compact, fara pretentii, dar era super!!!!!!!! Raly, grija mare la compozitie! In ultima poza, subiectul pe care imi cade privirea e cosul de gunoi! Iar la prima, daca ridicai putin obiectivul, aveai 2 castiguri: taiai capul intrat in cadru si prindeai si varful turlei! Da, si eu sunt f multumita, primul nostru aparat(luat din banii de la nunta ) a fost tot un fuji finepix A340, micut, finut, incapea in poseta sau in buzunar, peste tot il aveam cu mine, si facea chiar poze bune, eu atunci abia ma dumiream cum se fac pozele digitale, il foloseam aproape numai pe auto, dar nu m-a dezamagit niciodata, si facand comparatie cu altele, care denaturau culorile, sau aveau nevoie de lumina naturala ca sa scoata un portret bun, etc, asta era excelent.. daca nu ma insel, pozele din galati si cea cu mitropolia sunt facute cu ap vechi.. ne-a fost drag, si cand l-am luat pe asta nou nu ne induram sa-l vindem.. pana la urma i l-am dat lui tata socru, asa ca a ramas in familie.. eu recomand aparatele fuji, ca firma, sunt de incredere |
|
| leut wrote:Bulibuli...ia te uita. Mi s-a parut ca recunosc faleza. Iasiul e mai frumos asa-i da' faleza Dunarii e frumoasa tare dimineata, cand rasare soarele iar linistea de seara, de la apus, e minunata... leut, mor de dor... cum imi zice o prietena - cand sunt in iasi mi-e dor de galati, si invers - n-as putea sa unesc cele 2 orase? am mai fost pe la galati, mergem destul de des la socri, dar sotul meu se ocupa cu afacerile lui, si de fiecare data imi promite ca ma duce la o plimbare pe faleza, dar nu are timp asa ca n-am mai vazut faleza si dunarea mea iubita de mai bine de jumatate de an, de cand au vandut ai mei apartamentul din tiglina 1 |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Bravo fetele, foarte frumos!
Va rog, niciun cuvant urat despre Bucuresti. Cine-i de vina ca e murdar? Tot cei care locuiesc in el. Curat se face, dar nu se pastreaza. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| leut wrote:Bulibuli...ia te uita. Mi s-a parut ca recunosc faleza. Iasiul e mai frumos asa-i da' faleza Dunarii e frumoasa tare dimineata, cand rasare soarele iar linistea de seara, de la apus, e minunata...
bine ca bulibuli a aratat frumusetile Iasiului, din ce in ce mai putine din pacate. ca peste tot in tara asta se distruge, constructii fara nici un plan si edilii se lauda cu realizari si fac planuri de viitor, "placuta" campanie electorala. nu pun in discutie gropile din asfalt, astea-s cosmarul soferilor , mai deranjanta e mizeria, gunoiul aruncat peste tot (lipsa de educatie si de implicare) si neridicat la timp, maidanezi agresivi si hamesiti la toate colturile , iubesc animalele si realizez ca nici lor nu le e bine. spatiile verzi, desi erau putine, acum sunt inlocuite de centre de afaceri sau comerciale, nu mai sadeste nimeni un pom |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| TeosOf wrote:Bravo fetele, foarte frumos!
Va rog, niciun cuvant urat despre Bucuresti. Cine-i de vina ca e murdar? Tot cei care locuiesc in el. Curat se face, dar nu se pastreaza.
Da, nu pastreaza nimeni curatenia. Eu l-am invatat pe Dav sa nu arunce nimic niciodata pe jos, sau daca ii scapa din mana sa ia de jos si sa arunce la cos...dar ce folos, ca sunt altii de 10-20-30 de ori varsta lui care nu se sinchisesc! |
|
| mariuta wrote:bine ca bulibuli  a aratat frumusetile Iasiului, din ce in ce mai putine din pacate. ca peste tot in tara asta se distruge, constructii fara nici un plan si edilii se lauda cu realizari si fac planuri de viitor, "placuta" campanie electorala. nu pun in discutie gropile din asfalt, astea-s cosmarul soferilor  , mai deranjanta e mizeria, gunoiul aruncat peste tot (lipsa de educatie si de implicare) si neridicat la timp, maidanezi agresivi si hamesiti la toate colturile  , iubesc animalele si realizez ca nici lor nu le e bine. spatiile verzi, desi erau putine, acum sunt inlocuite de centre de afaceri sau comerciale, nu mai sadeste nimeni un pom Iasul e inca frumos, dupa parerea mea, are multe parcuri frumoase, spatii verzi, nu mai vorbesc de biserici si monumente... cum ziceau parintii mei "fiecare piatra pe care calci e istorie"... macar de l-ar lasa asa, sa nu distruga ce e frumos in el... cel mai mult ma deranjeaza ca nu-i destul de curat, si cainii... prea multi caini vagabonzi, agresivi, mi-e teama cand ma intorc seara tarziu de la serviciu, mi-e teama sa ies sa duc gunoiul (trebuie dus undeva in spatele blocului, si esti nevoit sa treci printre caini) il duce numai sotul.. gropile si strazile proaste ma deranjeaza mai putin, deh.. merg si eu mai incet ce sa fac... dar macar astea 2 probleme daca s-ar rezolva... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Kiki wrote:Da, nu pastreaza nimeni curatenia. Eu l-am invatat pe Dav sa nu arunce nimic niciodata pe jos, sau daca ii scapa din mana sa ia de jos si sa arunce la cos...dar ce folos, ca sunt altii de 10-20-30 de ori varsta lui care nu se sinchisesc!
Si Denis desi nu are nici 1 an jumate, stie sa arunce la cos gunoaiele: sa-l vezi cum aduna pungile de chips-uri sau pet-urile goale din parc si la pune la cos, mori de ras nu alta  Poate il coopteaza Prigoana in afaceri!!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| 
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| RALY SUPERB!!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Raly, superbe poze!Frumos oras1 |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Ce dor imi este de Medias ,asa de tare mi-a placut localitatea sigur voi revine cu placere!
Am sa caut si eu pe undeva poze cu catunul de localitate a mea.Cunoasteti zone de astea mai retrase nu sate sau comune oras inconjurat de privelisti minunate asa este si RAMAT YSHAY unde locuiesc eu este si zona cu trecut istoric foarte vechi . shirel attached the following image(s):

|
|
|