Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Poze din Brasov Biserica neagra

Loc de joaca

Centrul vechi
 Promit ca mai revin cu poze |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Brasovul e orasul meu de suflet! Lucrarea de licenta a fost despre Biserica Neagra (o monografie). Eu sunt nascuta si crescuta in Alba Iulia, dar de cativa ani merg in fiecare vara la Brasov (la rude de-ale sotului) cateva zile. E mai mult decat o vacanta pentru mine. Anul acesta vom merge cu Darius. Anul trecut n-a vazut nimic, ca era in burtica Va trebui sa pun si eu niste poze cu Alba Iulia. Sa vedeti ce fantana "fenomenala" ne-a pus domnul primar in parcul mare al orasului. Ca tot vine campania electorala |
|

| petro ma bucur ca-ti place Brasovul acum e scaldat in flori si miresme. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Cam asa arata fantana despre care v-am zis. Nu sunt prea grozave pozele, dar sper sa va dati seama cam cum arata. Apa merge pe ritmul muzicii clasice in general. Valsuri vieneze de Strauss, mai este Mozart, concerte de pian de-ale lui Chopin. E frumos, iar Darius adora sa se plimbe in jurul ei mai ales cand bate vantul din sens opus si-l stropeste cate putin (spre amuzamentul lui si disperarea mea).

O sa revin si cu alte poze ale Catedralei Reintregirii si mai vad eu ce. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Foarte frumos, Petro!!! Si noi avem una asemanatoare intr-unul din parcurile din cartier, renovat de curand (Parcul Sebastian). |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Eu m-am nascut si am crescut in Galati, si sunt indragostita de Dunare
poza asta e facuta de la balcon, pe vremea cand stateam in partamentul parintilor mei, blocurile care erau atunci in constructie acum sunt terminate si blocheaza vederea spre Dunare poza e facuta intr-o dimineata de iarna in ianuarie 2005, cand a fost un ger cumplit (-22*C) si Dunarea a inghetat... aaa si bisericuta aia mica, alba, e biserica in care ne-am cununat 
 pe faleza dunarii
 promit ca mai pun poze.. |
|
| Acum locuiesc in Iasi (orasul celor 7 coline), un oras de care sigur te indragostesti si nu mai vrei sa pleci...
parcul Copou - obeliscul cu lei
 apus de soare vazut de pe Bucium (de pe una din cele 7 coline)
 Palatul Culturii - detaliu
 Piata Unirii
 Manastirea Cetatuia
 Manastirea Galata, la apus (poza nu e deloc editata, axact asa arata cerul in seara aia..)
 nu putea lipsi.. Bahluiul
 si Mitropolia
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Bulibuli, frumoase poze Ce obiective folosesti? |
|
| Multumesc, Katy Toate pozele sunt facute cu aparatul meu fuji finepix s5600: http://www.one-it.ro/magazin/index.php?main_page=product_info&products_id=317 nu am obiective separate
|
|

| Superbe poze fetele
Bulibuli ,Iasul este super |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Felicitari fetelor,superbe poze!
Vin si eu cu cateva
Medias

|
|

| Frumos oras si curat Imi vine sa merg pe dealurile alea verzi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bulibuli, frumos! Cat despre Fuji si aparatele lor, jos palaria! Si eu am avut un Finepix, compact, fara pretentii, dar era super!!!!!!!! Raly, grija mare la compozitie! In ultima poza, subiectul pe care imi cade privirea e cosul de gunoi! Iar la prima, daca ridicai putin obiectivul, aveai 2 castiguri: taiai capul intrat in cadru si prindeai si varful turlei! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cute_baby_of_mine wrote:... Raly, grija mare la compozitie! In ultima poza, subiectul pe care imi cade privirea e cosul de gunoi! Iar la prima, daca ridicai putin obiectivul, aveai 2 castiguri: taiai capul intrat in cadru si prindeai si varful turlei!
Exact la asta ma uitam si eu. Sunt pe drumul cel bun
Frumoase poze, fetelor! Toate orasele vad ca sunt curate...numai Bucurestiul nu! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Inger,hai odataca e asteptttttttttttttt!
Cute,eram si cu Raul de mana si nu prea eram atenta ce faceam! 
Kiki,oras curat,cosuri sunt ........dar gropile????Din belsug! |
|
|