Ora nasterii iti spune cum iubesti
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Monday, May 12, 2008 12:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
inger7 wrote:
Nascuta intre 05:00 - 06:00

Tie iti plac tensiunile, iti place provocarea, iti place sa te certi de dragul impacarii. Altfel spus, te cam joci cu focul. In relatia ta de cuplu este o permanenta tachinare. Daca ti se spune un lucru frumos, trebuie imediat sa dai o replica urata si invers. Daca partenerul tau face un gest romantic, il iei peste picior.

Cine va vede pentru prima oara nu intelege cum reusiti voi sa traiti unul langa altul zi de zi fara sa va scoateti peri albi. Prietenii insa s-au obisnuit cu voi si stiu ca multele si maruntele vostre discutii sunt doar un fel aparte de a va rezolva mereu tensiunile. Partea buna este ca voi va certati cu adevarat foarte rar sau chiar niciodata. Pentru ca aceasta permanenta tachinare va ofera ocazia de a va spune oricand orice va roade.

.

Partial adevarat.
Kiki
Scris: Monday, May 12, 2008 12:25 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Nascuta intre 13:00 - 14:00

Pentru tine, flexibilitatea este o notiune abstracta. Nu exista nimic intermediar intre alb si negru. Ceri totul de la partenerul tau si il epuizezi in sensul propriu. Daca te iubeste (iar el chiar te iubeste) trebuie sa faca periodic cateva drumuri pana la capatul pamantului pentru a-ti dovedi sentimentele sale.
Pe de alta parte, tu nu esti dispusa sa faci nimic asemanator. Astepti totul si nu daruiesti nimic in schimb!
Stiu ca ma vei contrazice, dar incearca sa faci o autoinspectie obiectiva si sa fii mai flexibila.

Hi, hi hohot Normal ca a mers deja pana la capatul pamantului...si cat o sa mai calatoreasca...hohot hohot
Adevarat! Mai putin partea cu neoferit nimic in schimb! ras
bulibuli
Scris: Monday, May 12, 2008 12:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Nascuta intre 08:00 - 09:00
Ptiu.. ce s-a potrivit... ma duc sa-mi ascut gherutele ca nu se mai poate angry
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, May 12, 2008 3:52 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu cred ca m-am nascut la alta ora, ca nu mi se potriveste absolut deloc!!!!!! O sa o iau si eu pe mama la intrebari...ras
TeosOf
Scris: Tuesday, May 13, 2008 11:00 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Nascuta intre 3.00-4.00
100% adevarat, doar ca eu am facut "imblanzirea dezordonatului", mi-a luat ceva ani, dar acum imi multumeste.
bereea
Scris: Sunday, May 18, 2008 4:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
inger7 wrote:

Nascuta intre 11:00 - 12:00

Cea mai pesimista dintre toate tipurile de personalitati. Daca ar fi dupa tine, nu te-ai ridica din pat dimineata, fiindca nu vezi rostul existenteti. Singurul motiv care te face sa simti gustul vietii este dragostea. Pentru tine, iubirea este ca un mic motoras care, odata pus in functiune, face viata sa aiba sens.

In absenta acesteia insa, esti pesimista si depresiva. Incearca sa vezi ca exista viata si in afara unei relatii. Nu totul se reduce la iubire, desi, e drept, parca aceasta este sarea si piperul in tocanitii vietii. Cautat-ti hobby-uri, pune pasiune in viata profesionala. Cat timp vei tanji atat de tare dupa dragoste, aceasta se va lasa mult asteptata.

.

Eu nu sunt pesimista , iar pentru mine faptul ca sunt in viata, ca exist este o mare fericire .
Dragostea o am, nu trebuie sa tanjesc dupa ea.Oricum, nu mi se potriveste de loc.Eu sunt plina de viata, vesela , hilizata.

Maria & Mario
Scris: Sunday, May 18, 2008 5:24 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Nascuta intre 08:00 - 09:00

Tu esti genul de om pe care nu te poti supara. In dragoste esti sincera pana in panzele albe, esti deschisa la orice fel de discutie, esti blanda si esti dragastoasa. Atunci cand ai o problema o spui cu voce tare, fara urma de repros in glas, ci numai cu o firava rugaminte de a fi rezolvata.

Din pacate, atunci cand ii dai omului un deget, iti ia toata mana. Tocmai pentru ca il iei cu blandete, iubitul tau nu prea te asculta. Nu este neaparat vina lui ca nu te ia in serios pentru ca in ziua de azi, cand toata lumea se cearta zgomots din nimicuri, el considera ca nu ai nimic important sa ii spui de vreme ce nu ridici tonul.

In plus, tu mai ai o problema: de multe ori sinceritatea si empatia ta tind sa fie confundate cu naivitatea! angry Chiar daca ai un ton bland, incearca sa mai scoti gherutele din cand in cand. S-ar putea sa ai multe de castigat!

Se cam potriveste ! scratch Tre sa imi ascut gherutzele putin , ca nu se mai poate ! Eiiiii ! hohot

Angie
Scris: Wednesday, November 26, 2008 8:22 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu m-am nascut la 12:40 si chiar mi s-a intamplat sa fiu cu un baiat si sa-i pun intrebari de genul ce vede la mine?ce am eu special?de ce eu?si ii ziceam ca eu sunt asa...si asa...si intr-o zi a venit la mine si mi-a zis:"tu vrei sa ne despratim de tot pui la nesfarsit intrebarile astea?eu daca iti spun ca te iubesc pai crede-ma!"si mi-a inchis gura...dar nu stiu parca nu ma puteam abtine sa nu-l intreb...dar acum mi-am invatat lectia!cry in final ne-am despartit...dar dupa aceasta relatie n-am mai facut aceeasi greseala!
cristinaflorina
Scris: Thursday, November 27, 2008 1:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Nascuta intre 03-04 si se potriveste manusa wow nu-mi vine sa cred majoreta
mayusha
Scris: Monday, September 28, 2009 2:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/27/2009
si eu sunt la 9:50 dar bu prea se potriveste.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.