Ora de culcare - Invatamantul primar
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LaviniaIusein
Scris: Sunday, November 30, 2014 11:32 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
mikaela wrote:
Intr-adevar, zaharul mult da energie dar e numai temporar, un sugar rush are caderi bruste si toata energia se duce lasand in loc o oboseala cronica, de aia de adormi pe unde apuci. Sunt copii care nu au rutina bine stabilita, nu stiu daca tu il duci pe copil la gradinita zilnic , il trezesti zilnic dimineata in jurul aceleeasi ore ca sa se duca la culcare devreme in mod obisnuit...Tocmai ca se trezeste foarte tarziu sau ca are somn la pranz destul de lung, el nu se simte obosit seara. Trebuie sa-l trezesti dimineata, zilnic, indiferent ca adoarme tarziu sau nu, si fii-mea a avut iesiri din astea cand nu se ducea la gradinita/scoala desi noi faceam tot posibilul sa mentinem o rutina, si-a revenit insa ne-a iesit parul prin caciula pana o adormeam si mai ales cand o trezeam. Rabdare, calm si perseverenta, fiecare dintre noi avem un ceas biologic care se normalizeaza in final angel

De luni pana miercuri se trezeste la 7 jumate pentru ca la 8 ajungem la gradinita . La 11jumate venim acasa si pe la 13-14 doarme pana la 15... seara indiferent daca doarme sau nu ziua pentru ca mai are zile cand doar sta linistit in pat si nu doarme tot la ora 22:00 23:00 adorme . Si acum ca nu a mai primit asa dulciuri cum manca el , ( stii povestea ) la fel are programul de somn .

De Joi si Vineri la 8 pentru ca incepe la 9 gradinita ! Si in we .. il las pana la ora 9 sa doarma .

Baieteleul meu are o problema cum am scris si mai sus de aceea nu este chiar ca un copil normal !! !

roxinthya
Scris: Sunday, November 30, 2014 12:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Imi pare rau sa aud asa ceva.uff Poate daca spuneai de la inceput nu se trageau concluzii pripite.
In orice caz a-i accepta orice nu inseamna neaparat si bine pentru el.
Si mie mi s-a mai intamplat sa ma inmoi cand imi cereau cate ceva dar gandindu-ma ca mai bine plang ei decat sa le fie rau mai tarziu, i-am refuzat! Si nici sa traiesc cu gandul ca le-am facut rau cu mana mea.pale
Lilly of the valley
Scris: Sunday, November 30, 2014 1:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
LaviniaIusein wrote:

...

Copilul meu are si o problema si de aceea ii accept orice si nu il supar deloc si ii fac toate poftele !

Multumesc oricum!

Mai ales de aceea trebuie sa-i faci un program si sa adopti un stil de viata sanatos. Presupun ca lupti pt recuperarea lui, nu doar supravietuire.
PrincessLilou
Scris: Tuesday, February 3, 2015 1:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
in pat la opt jumatate, se trezeste dimneata la sase jumatate uenori, altfel la 7 cel tarziu trebuie sa fie in picioare. ne miscam greu cu mancatul, imbracatul. scoala aici incepe la 9 dar trebuie sa fim acolo cu zece minute inainte ca se aliniaza tot timpul inainte de a intra in clasa.
Ski
Scris: Tuesday, July 10, 2018 4:35 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/10/2018
Pe la 12. Se culca pe la 2-3 in vacanta si se trezeste la 11-12. Scoala incepe la 12, si se trezeste la 9.
bereea
Scris: Tuesday, July 10, 2018 7:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Adica merge la somn la 12 noaptea?NuImiPasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.