danutdanut75 wrote:
Buna,
cred ca te-a pus cineva sa scrii asa ceva..... ca eu nu recunosc nimic din ce scrii....asta nu inseamna ca nu imi pun niste semne de intrebare.... Cu toate astea eu sunt super multumita de evolutia fetitei mele la kids club si le datorez mult acestor oameni.
Totusi nu inteleg de ce ar scrie cineva ceva despre meniu, ca eu il vad pe site, l-am cerut si in copie de la receptie si mi l-a dat. iar bon fiscal am primit de fiecare data chiar fara sa-l solicit. ... eu primesc bon inclusiv de la optionale. Daca ar fi 23 de copii in clasa cred ca s-ar vedea imediat la serbare...cat despre iarna...e deja prea mult sa interpretezi asa sau sa o pui sema lor
Mie mi se pare foarte multa rautate si neadevar... cred ca ai ceva personal cu ei... daca mai ai copilul aacolo te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu ei deschis, ca doar e vorba de copil aici
este foarte bine ca esti super multumita...pay da treb sa isi tina si ei cativa clienti aproape,sa nu o inchida gradinita....eu nu mi-as lasa copilul acolo....ciorba de cartofi.............morcovi necuratati:-& .....etc
|
am revenit,cu alte vesti despre gardinita King George -Militari,(cea care m-ar fi interesat pe mine pentru a-mi inscrie copilasul acolo,deci m-am convins acum si mai bine platesc o bona pentru a sta cu cu copilasul meu...)ultima data cand am ajuns la gradinita aveam toate actele si bani pentru a inscrie copilasul dar ce am vazut nu mi-am putut inchipui nici odata ca se poate intampla intr-o gradinita particulara(unde trebuie sa fie totul "ca la carte"(fara tipete la copii,era o galagie infernala,putin personal si umilirea lui in fata parintilor,copii raciti...etc) cum s-ar zice).daca vreti sa va mai dau detalii despre aceasta gradinita mai revin,si tot ce zic este exact ceea ce am vazut,cat timp am fost sa vad si sa ma asigur daca imi inscriu copilasul acolo sau nu,dar cam atat va mai zic nu vreau sa fac o reclama proasta la aceasta gradinita
|
buna seara sunt noua pe aici,,,as vrea sa "zic"si eu cate ceva despre aceasta gradinita,nu stiu daca este frumos dar asta e,1.nu cred ca v-ar placea sa stiti ce mancare se da la acei copilasi;2.ce responsabilitati au ingrijitoarele din gradinita si la cat de prost sunt platite...;3. exista cineva pe aici care are copilul de ceva vreme in aceasta gradinita?si-a pus intrebarea de ce nu este mereu acelasi personal de cand s-a deschis aceata gradinita?!o seara buna
|