Profil: onutzaa99
Despre
Utilizator: onutzaa99
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, September 28, 2012
Ultima vizita: Saturday, September 29, 2012 2:32 PM
Numarul de postari: 3
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ajutor in nevoie
Postat: Friday, September 28, 2012 4:16 PM
botosi sunt cei pe care ii am la imaginea de profil ca nu ma pricep unde sa o atasez in alta parte ...as vrea sa le fac la fetele mele la amandoua pentru k le au placut foarte mult ...astept raspunsurile voastre va multumesc frumos pentru raspunsurile date pana acum...o zi buna in continuare

Subiect: ugg impletiti
Postat: Friday, September 28, 2012 2:01 PM
Buna ziua doamnelor imi cer scuze ca va deranjez sunt noua aici fata mea ma inregistrat pentru k zilele trecute a vazut niste papucei rozi impletiti este inebunita dupa acest gen de papuci si vrea sa ii fac si ei dar nustiu cum se fac ,pentru ca eu nu am vazut poza si nici nustiu cum se fac deaceasta apelez la dumneavoastra doamnelor daca puteti sa ma ajutati osa va fiu recunoscatoare va multumesc frumos astept raspunsurile dumneavoastra ....o zi buna in continuare ...si scuzati daca am gresit ceva dar nu prea ma pricep cu calculatoarele astea
Subiect: Ajutor in nevoie
Postat: Friday, September 28, 2012 1:55 PM
buna ziua doamnele sunt cam noua pe aici am ajuns aici pt k zilele trecute am vazut niste papucei impletiti ceva in genu cum sunt ugg fata mea este innebunita dupa genu asta de papuci si nu mai pot gasi acea pagina si deasta indrasnesc a va deranja dak cumva ma puteti ajuta ....imi cer scz in caz de am postat gresit aici dar nu prea ma pricem asa cum spuneam sunt cam noua aici ...va multumesc frumos si va sunt recunoscatoare daca ati putea sa ma ajutati ....