Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Fetelor, voi folositi online banking?Vreau sa-mi iau si eu la bankpost, nu stiu daca e cea mai buna alegere...la prima vedere pare ok, iti dau un dispozitiv sa-l atasez la computer si cam atat.Stiti ceva mai mult?Functioneaza bine?eu folosesc aici la conturile nostre doar online banking, rar dam pe la banca si tare e binedar nu stiu cum e acasa ...sa nu ma trezesc ca-mi pica reteaua cand mi-e lumea mai draga. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Eu am banking si de vreo 2,3 ani nu mai stiu cum e sa stai la o coada sa platesti o factura. ... Da, Mihaela, iti da un dispozitiv cu un user si o parola (cod pin) si intri pe cont de acasa pentru plati. Mie mi se pare o idee super! E adevarat ca pentru fiecare plata percep si un comision, dar eu care nu stau in oras, cu cat dau pe benzina si timp pierdut ... Recomand! |
|
| Tu scutesti banii de benzina si eu pe aia de avion Mersi mult Liz, inseamna ca functioneaza La bancpost cer 30 $ pe dispozitiv si am inteles ca nu se ia comision pe tranzactie ci pe luna nu stiu cum tre sa mai citesc polologhia in special cea scrisa cu litere mici |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mihaela, eu am la Bcr. Sincer, nu cred ca am dat nimic pe dispozitiv, iar la fiecare plata banca imi opreste cam 1,5 ron. Mai intreaba si la alte banci! ... Sotul are la Raiffeisen. Il intreb si pe el cum e si revin mai pe seara. |
|
| Chiar asa ,o sa mai fac ceva cercetari. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Eu am un digipass de la ING. Cand fac de acasa transfer bancar, nu mi se percepe nici un comision. Platesc 1 euro/luna pentru el, un fel de administrare. Nici la platile cu cardul nu se percepe comision. Comision mi se retine doar cand ridic numerar de la bancomat. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| In tara se plateste online bankingul, nu-i ca aici free si fara nici un dispozitiv special pentru asta. Intereseaza-te la mai multe banci si vezi care ofera conditii mai avantajoase.
Irinuta, m-am dezobisnuit de cum e bankingul in tara si mi se pare tare aiurea sa platesti comision cand scoti bani de la atm-urile bancii tale . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Delfinasa,asa este si pe aici...nu platim comision.Tare ciudat,depui bani in cont,ori salariu,scoti si iti mai opreste si comision....of,oare cand se va schimba ceva??? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu am dispozitiv la Ing si nu platim decat 3 euro pe an administrarea.Nu am platit nimic pe dispozitiv.E foarte comod si practic.Comision nu se ia la transferuri. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| poate nu a fost irinuta asa de explicita, dar eu stiu ca nici in Romania nu retine comision banca la care ai cardul, doar daca scoti din bancomatul altei banci... |
|
| Fetelor, multumesc mult de informatii sunt foarte utile ,o sa incerc la ING sa vad ce pakete au .Am capul facut tandari deja |
|
| Fetelor, cum arata smekeria aia de conectat la calculator?e mare, e greu ca tre sa mi-l trimita aici sa nu puna caramizi in paket |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Mihaela,nu e mare deloc.E cam de marimea cardului .Stii cum arata minicalculatoarele alea de buzunar?Asa e si asta.
Eu am avut de la Raiffeisen.Nu plateam nimic.Intra in comisionul ala de administrare a contului.Dar l-am inapoiat .Il tineam degeaba.Bani stiu cand primesc exact.Si de platit online,nu o fac inca. |
|

Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| eu am la BT ,dar am direct la calculator fara digi pas cum aveti voi ,mi-au dat o parola si un cod cu care accesez saitul lor si vad totul in contul meu ,ce plati au fost ,ce intrari care cum ce ,etc ,ulterior am schimbat parola cum am vrut eu , platesc 1 leu pe luna ,iar cu cei care au ei contracte fac platile on line fara sa platesc nimik ,(akta ,gaz ,electrica ,romtelecom ,etc ) |
|
|