Profil: Oly28
Despre
Utilizator: Oly28
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, September 18, 2015
Ultima vizita: Monday, September 18, 2017 11:34 AM
Numarul de postari: 110
[0.01% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Thursday, February 2, 2017 8:55 AM
andriana wrote:
Lackyme, ce mai faci, nu ai mai scris dupa testul pozitiv, sper ca nu s-a intamplat nimic rau.Si nici Oly nu a mai scris, cred ca e ocupata.Fericire si sanatate voua la toate!

Salut.îmi cer scuze ca nu am scris.Noi suntem bine avem doua luni si 3 zile avem o fetita si un baiat suntem foarte fericiti si multumim lui Dumnezeu pentru darul primit si Doamnei Diana înca odata mam convins ca este un om cu suflet mare.
Rar întru aici sunt ocupata cu picii unica jucarie al lor sunt eu.
Îmi pare rau pentru fetele cu test negativ nu va pierde ti speranta rezultatul se merita.pe noi Dumnezeu mea rasplatit cu doi ingerasi dupa 8 ani de încercari si nereusite.Durerea se uita si inainte vezi doar bucurie si gînduri si te rogi sa iti dea Dumnezeu putere sa iti vezi copilasii mari si sanatosi.
Viata prinde un nou contur pe primul plan sunt copii si familia.Olesea draga mea felicitari iti aduci aminte de zilele cînd plîngeam si ne scriam durerea Dumnezeu e mare sarcina usoara.cîte saptamîni ai si ce asteptati?
Va doresc succes pentru cele care sunt in asteptare 2 saptamîni lungi si grele.
Postat: Tuesday, November 29, 2016 1:33 AM
TatianaC wrote:
Ma scuzi dar cate incercari intra in acest pachet de exeplu daca prima incercare esueaza apoi a doua deja cat se achita?

Salut.Doar o singura încercare daca ai norocul sa ai embrioni congelati costa mai ieftin faci doar transfer.Succes
Postat: Sunday, November 27, 2016 10:43 PM
grup
TatianaC wrote:
Buna fetelor am citit discutiile voastre si parca imi dau o speranta in suflet ...as vrea sa va intreb daca ati putea sa imi spuneti cinema care sunt costurile la Medparc sau mai exact la cat ati ajuns pina la final ...Va multumesc anticipat

Buna Tatiana.costul procedurii 60 mii de lei intra absolut tot medicamente transfer.conditiile sunt bune si Doamna Diana este un medic si o femeie cu suflet mare.recomand datorita ei asteptam gemeni dupa 8 ani de asteptari.Succese.
Postat: Monday, November 21, 2016 10:14 AM
Melissa wrote:
Oly , nastere usoara! Pici sanatosi si norocosi! Oly toata sarcina ti-a monitorizat-o dna Diana. E bine acolo,o atitudine placuta.

Multumesc Melisa sa dea dumnezeu sa fie tot bine pîna la urma.da toata sarcina am mers la Doamna Diana.
Postat: Monday, November 21, 2016 12:15 AM
natalica wrote:

Oly28 Multumesc mult pentru sustinere si încurajare...si pe mine sotul ma sustine..si zice ca daca ar fi posibil azi mergem iar...dar mai asteptam cel putin doua luni si mergem iar....

Buna Natalia.E un mare noroc cînd sotul te sus?ine în asemenea momente am cunostinte care sotul dupa esec nici nu vrea sa mai auda de o noua încercare si atunci e foarte greu sa convingi un barbat.Iti doresc succes si multa rabdare pina la noua incercare.
Postat: Monday, November 21, 2016 12:11 AM
andriana wrote:
floare3 Melisa, multumesc , si tie o graviditate cat mai usurica. Oly,nastere usoara si tie, sa nu te temi,totul trece si ramane atita bucurie,nu-mi vine sa cred ochii cind ma uit la Angelica!!!floare3

Salut Adriana felicitari ca ai devenit mamica si sa va fie puiul sanatos.putin am emotii de nastere va fi nastere cezariana.Abia astept sa fac cunostinta cu copilasii nostri mult asteptati.voi naste la Medpark.
Postat: Friday, November 18, 2016 12:09 PM
natalica wrote:
Multumesc Melissa, nu am congelati..De fapt este a doua procedura de FIV, am facut una in 2015 am avut 6 foliculi dintre care doar doi au rezistat si sau dezvoltat si au fost transferati..si nu s-au "lipit" era o problema cu trompele uterine, vara aceasta am facut deja inlaturarea lor...si era bine deja ...dar de data aceasta am schimbat protocol scurt si erai 12 foliculi dintre care doar unul sa dezvoltat foarte bine ceilalti imi spunea medicul ca sunt goi....deja un pic sa imi revin...si facem a treia procedura...

Natalia îmi pare foarte rau,cuvintele sunt de prisos am trecut si eu prin esecuri si nu ma ajuta vorbele nimanui preferam sa fiu singura plîngeam pîna nu mai aveam lacrimi si peste 3 luni sotul a insistat sa mai incercam eu eram contra deja ma impacasem cu gîndul ca asta îmi este soarta.si sotul ma convins si acum sunt pe ultima suta de metri asteptam gemeni în baie?el si o fetita si ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea din via?a noastra.
Cînd te astepti mai putin atunci si se întîmpla minuni.
Iti doresc sa iti vin deci sufletul cit mai repede si sa începi din nou procedura.Succese.
Postat: Tuesday, July 12, 2016 11:12 AM
Irinka88 wrote:
Am noutati nu prea bune azi am vazut inima numai la unul.al doilea nu se mai dezvolta.acum voi face uzi abea peste 2saptamini.tare am frica.nu mia dat alte medicamente a spus tot asa sa continui

Salut Irinka nu te intrista la gemeni e posibil sa nu mai bata inima in primele saptamini si ramine cel mai puternic.Mie de la inceput tot asa mia zis sa nu ma bucur ca e devreme vedem cum se dezvolta si slava domnului sunt ambii bine.La tine a ramas cel mai sanatos bebelus si ai grija de tine si de inimioara din burtica important sa nu fii nervoasa.Iti doresc sarcina usoara si clipe minunate in perioada sarcinii.
Postat: Thursday, July 7, 2016 11:09 AM
andriana wrote:
Fetelor,noroc!Eu continui antibioticul, tusesc tare dar nu mai am temperatura.Irinka,sint bucuroasa, rabdare si va fi bine.

Buna Andriana,cum te simti?A trecut raceala?
Postat: Thursday, July 7, 2016 11:09 AM
Irinka88 wrote:
multumesc tare retraesc sa nu am perdere sper caut cum sa ma iau sa ma linistesc

Salut.Cum te simti Irinka!cum gemenii din burtica ai fost sa le auzi inimioara?