Olivia

Profil: Olivia
Despre
Utilizator: Olivia
Nivel: Membru
Nume real:
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: Femeie
Statistici
A intrat: Friday, October 28, 2011
Ultima vizita: Friday, January 13, 2012 4:27 PM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Dictionarul viselor
Postat: Sunday, October 30, 2011 6:46 AM
shirel wrote:


Ai grija cineva dintre rude te vorbeste de rau ,te supara ,te inteapa nu vei fi multumita de asta dar totul va lua un sfarsit bun care te si favorizeaza!


Shirel iti multumesc frumos!!!pupici

Eu deja de vise urate sunt saturata. Cateodata noaptea deja ma gandesc ca sa nu dorm ca cine stie iar voi visa ceva urat. Asta poate fi si cauza ca sunt mereu tensionata. dimineta cand ma trezesc toata ziua stau cu acel vis urat in minte.

Aaa, si astazi noapte am visat, cum priveam intr-o apa destul de murdara si acolo erau barbati de culoare si erau goi, clar ca nu ii vedeam complet, dar ei erau in apa. Stiu numai ca in apa nu am intrat si brusc am trecut la un alt vis. Deja parca eram pe la universitate si indeplineam o fisa (cei drept ieri spre seara vorbeam cu o colega despre fatul ca suntem anul 3 deja la facultate) unde indicam nr grupei, 33 si anul 3 si in ea scriam ca ma voi stradui sa invat bine... si mai departe nu mai tin minte.

Apoi alt vis, la fel in noaptea asta. Parca ma certam cu sotul si am inceput tare a plange, ca lui nu-i placea cum eram imbracata. Apoi ca ne-am schimbat usa, o usa era trainica de lemn.

Mai pe scurt vise de astea tare aiurea de care cateodata imi e foarte frica!
Subiect: Dictionarul viselor
Postat: Friday, October 28, 2011 6:52 PM
Salut! Eu sunt noua aici!
Ati putea sa-mi spuneti si mie ce inseamna visul meu?

Parca eram pe un camp si acolo era foarte bulti berbeci si unul sa napustit peste mine, insa eu am reusit si m-am urcat in copac.
Si visez pe noapte cate 3-4 vise. Sigur ca pe unele nu prea le tin minte!cry