Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce prompte sunteti ! Multumim ! Muuuult ! Ochii pe :" instrument " - deci ! Pana vanam copacii singurel ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| si noi folosim de 2 zile olita si facem si pp si kk...inconstient dar facem! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vai noi avem 2 ani si 3 luni si tot pampers avem,nici sa nu vada olita nu mi-o cere deloc,doar dupa ce face zice "facut caca" |
|
| Anabella wrote:Vai noi avem 2 ani si 3 luni si tot pampers avem,nici sa nu vada olita  nu mi-o cere deloc,doar dupa ce face zice "facut caca"
eu nu ma stresez cu facutul la olita dar ...am primit-o cadou si daca tot o avem am zis sa incerc sa o pun...sa vad ce face! si face pupici
p.s. si daca nu o sa mai faca tot aici o sa ma plang |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Si pe noi ne-a sfatuit tanti dr sa incepem cu olita...asa mai mult de joaca momentan...
Bretto, ce olita aveti voi???
Exsita vreun truc? Am vazut olite fotolii sau cu volan...etc...
Ce ati incercat? Ce a mers???
Ma gandesc sa achizitionam si noi una...:018: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu am o olita normala de la Karina are o muzicuta care incepe sa faca galagie cand face pipi.La Karina a avut succes cu toate ca s-au intamplat destule acccidente pana a invatat.Eu o sa incerc sa-l pun pe Erik pe la 10 -11 luni cred,sa-l vad eu mai sigur pe el ,nu ma grabesc ca o sa fie mult de munca parca vad ca se umfla parchetul . Aa am uitat sa adaug ca am achizitionat si un colac pentru toaleta acum 2 luni cu Pocoyo mi-a placut si l-am luat. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anabella wrote:Vai noi avem 2 ani si 3 luni si tot pampers avem,nici sa nu vada olita  nu mi-o cere deloc,doar dupa ce face zice "facut caca"
nu vreau sa-mi sara iar lumea in cap,ca altadata dar nu ma pot abtine Anabella,nu te stresa,ingrijora,o sa faca la olita cand o sa fie el pregatit.doar in tara se practica pusul pe olita cand copilul nici macar nu constientizeaza ce e aia pisu sau kk cand copilul e pregatit renunta singur la pampers,de la o saptamana la alta,nu dupa luni sau chiar ani de chin si stres |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Anabella wrote:Vai noi avem 2 ani si 3 luni si tot pampers avem,nici sa nu vada olita  nu mi-o cere deloc,doar dupa ce face zice "facut caca" Nu iti face probleme o sa invete.Baiatul meu avea 3 ani si tot facea pe el cu toate ca l-am pus pe olita mult mai devreme.De multe ori m-a chemat sa-l iau de la gradi ca facuse kk pana s-a invatat sa ceara |
|

| Mela wrote:nu vreau sa-mi sara iar lumea in cap,ca altadata  dar nu ma pot abtine Anabella,nu te stresa,ingrijora,o sa faca la olita cand o sa fie el pregatit.doar in tara se practica pusul pe olita cand copilul nici macar nu constientizeaza ce e aia pisu sau kk  cand copilul e pregatit renunta singur la pampers,de la o saptamana la alta,nu dupa luni sau chiar ani de chin si stres Mela nu ma stresez in privinta asta,doar ca imi este rusine nu e prea mare?sincer si sotul imi zice de atatea ori sa il las sa nu ma stersesz ca daca nu aveam bani de pampers da,dar asa sa nu ma mai chinuii,oricum acuma cu greturile mele numai dupa el mai stau te pup scumpo |
|
| bulinutza wrote:Si pe noi ne-a sfatuit tanti dr sa incepem cu olita...asa mai mult de joaca momentan...
Bretto, ce olita aveti voi???
Exsita vreun truc? Am vazut olite fotolii sau cu volan...etc...
Ce ati incercat? Ce a mers???
Ma gandesc sa achizitionam si noi una...:018:
scuze Bulinutzo ca iti raspund asa tarziu....olita simpla dar cu spatar ...si truc nu e nici unul mai degraba cred ca o prind eu si daca vad ca nu mere treaba incep sa ii vorbesc de pisu si pipi... mult succes |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anabella, si Tudor a renuntat la Pampers (ziua) pe la 2 ani si 8 luni. Ma gandeam ca ajunge la gradi si nu mi-l primeste. La cel de noapte am renuntat mult mai tarziu, dupa 4 ani. Sincer, nu regret ca am taraganat-o atat. Nu a fost pregatit si gata! |
|

| cute_babies_of_mine wrote:Anabella, si Tudor a renuntat la Pampers (ziua) pe la 2 ani si 8 luni. Ma gandeam ca ajunge la gradi si nu mi-l primeste. La cel de noapte am renuntat mult mai tarziu, dupa 4 ani. Sincer, nu regret ca am taraganat-o atat. Nu a fost pregatit si gata! Lenus m-am gandit ca nu are rost inca sa ma stresez daca el nici macar nu se cere eu ii arat el nimic,e incapatanat,mi-a mai zis si o prietena de aici sa nu ma stresez ca el va creste si mai pe la 3 ani o sa se ceara singur ca atunci va intelege mai bine,era mai rau daca nu aveam bani de pampers dar asa,pana la anul cand va merge la gradi se v-a dezvata el. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| eu am crezut ca merge si la scoala cu pempi , .de 1 luna nu ii mai pun nici noaptea .se trezeste singura si merge la olita.dar i-am cumparat o olita verde ,pentru ca asa a vrut .mai avem una galbena pe care o foloseste cand este afara.nu am fortato deloc am lasat la aprecierea ei la noi a mers cu olita verde . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cristian a mai facut pisuc la gradinita la inceput ,anul trecut dar demult nu mai face,iar Bogdanel doarme doar noaptea si nu in fiecare noapte cu pampers.A dormit si fara si nu a facut dar s-a mai scapat cand a fost obosit si i-am pus iar.Nu i-am fortat pe niciunul.Ei cer olita sau ziua se duc la WC singuri sa faca treaba mica.O prietena le-a dezobisnuit pe fete trezindu-le de 2 ori pe noapte sa faca,eu nu le-am stricat somnul.Iar dupa 8 ar fi bine sa nu mai bea nimic ca sa nu faca noaptea in pat |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| ieri am facut primul pishulica la olita ei ii place sa stea pe olita si de obicei o pun dupa masa de pranz, sta juma de ora si dupa ce o iau in 10 min face kk in pampers. aseara am pus-o iar si surpriza .... pishu!!!!! cred ca e o intamplare dar m-am bucurat |
|
|