Olita sau mari sperante cu un pui mic!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Monday, April 19, 2010 7:13 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ce prompte sunteti ! Multumim ! Muuuult ! Ochii pe :" instrument " - deci ! Pana vanam copacii singurel ! hainoroc
Bretonelle
Scris: Saturday, September 25, 2010 2:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
yes yes si noi folosim de 2 zile olita si facem si pp si kk...inconstient dar facem!yes yes yes
Ana
Scris: Saturday, September 25, 2010 3:02 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Vai noi avem 2 ani si 3 luni si tot pampers avem,nici sa nu vada olitauff nu mi-o cere deloc,doar dupa ce face zice "facut caca"sorry1
Bretonelle
Scris: Saturday, September 25, 2010 3:15 PM
Nivel

Anabella wrote:
Vai noi avem 2 ani si 3 luni si tot pampers avem,nici sa nu vada olitauff nu mi-o cere deloc,doar dupa ce face zice "facut caca"sorry1

eu nu ma stresez cu facutul la olita dar ...am primit-o cadouras si daca tot o avem am zis sa incerc sa o pun...sa vad ce face!ras si faceras
pupicicomputerlove

p.s. si daca nu o sa mai faca tot aici o sa ma plangiloveyou
bulinutza
Scris: Sunday, September 26, 2010 8:23 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Si pe noi ne-a sfatuit tanti dr sa incepem cu olita...asa mai mult de joaca momentan...

Bretto, ce olita aveti voi???

Exsita vreun truc? Am vazut olite fotolii sau cu volan...etc...

Ce ati incercat? Ce a mers???

Ma gandesc sa achizitionam si noi una...:018:
Ely
Scris: Sunday, September 26, 2010 9:57 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Eu am o olita normala de la Karina are o muzicuta care incepe sa faca galagie cand face pipi.La Karina a avut succes cu toate ca s-au intamplat destule acccidente pana a invatat.Eu o sa incerc sa-l pun pe Erik pe la 10 -11 luni cred,sa-l vad eu mai sigur pe el ,nu ma grabesc ca o sa fie mult de munca parca vad ca se umfla parchetultopai .
Aa am uitat sa adaug ca am achizitionat si un colac pentru toaleta acum 2 luni cu Pocoyo mi-a placut si l-am luat.
Mela
Scris: Sunday, September 26, 2010 10:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Anabella wrote:

nu vreau sa-mi sara iar lumea in cap,ca altadata ras dar nu ma pot abtine sic
Anabella,nu te stresa,ingrijora,o sa faca la olita cand o sa fie el pregatit.doar in tara se practica pusul pe olita cand copilul nici macar nu constientizeaza ce e aia pisu sau kk alcool cand copilul e pregatit renunta singur la pampers,de la o saptamana la alta,nu dupa luni sau chiar ani de chin si stres sic
nikmiki
Scris: Sunday, September 26, 2010 10:14 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Anabella wrote:

Nu iti face probleme o sa invete.Baiatul meu avea 3 ani si tot facea pe el cu toate ca l-am pus pe olita mult mai devreme.De multe ori m-a chemat sa-l iau de la gradi ca facuse kkbanghead pana s-a invatat sa cearabanghead
Ana
Scris: Sunday, September 26, 2010 10:15 PM
Nivel

Mela wrote:

nu vreau sa-mi sara iar lumea in cap,ca altadata ras dar nu ma pot abtine sic
Anabella,nu te stresa,ingrijora,o sa faca la olita cand o sa fie el pregatit.doar in tara se practica pusul pe olita cand copilul nici macar nu constientizeaza ce e aia pisu sau kk alcool cand copilul e pregatit renunta singur la pampers,de la o saptamana la alta,nu dupa luni sau chiar ani de chin si stres sic
Mela nu ma stresez in privinta asta,doar ca imi este rusine nu e prea mare?sincer si sotul imi zice de atatea ori sa il las sa nu ma stersesz ca daca nu aveam bani de pampers da,dar asa sa nu ma mai chinuii,oricum acuma cu greturile mele numai dupa el mai stau ras
te pup scumpopupici
Bretonelle
Scris: Monday, October 4, 2010 5:48 PM
Nivel

bulinutza wrote:
Si pe noi ne-a sfatuit tanti dr sa incepem cu olita...asa mai mult de joaca momentan...

Bretto, ce olita aveti voi???

Exsita vreun truc? Am vazut olite fotolii sau cu volan...etc...

Ce ati incercat? Ce a mers???

Ma gandesc sa achizitionam si noi una...:018:

scuzesorry Bulinutzoiloveyou ca iti raspund asa tarziu....olita simpla dar cu spatar ras ...si truc nu e nici unul mai degraba cred ca o prind eu sic si daca vad ca nu mere treaba incep sa ii vorbesc de pisu si pipi...ras
mult succesiloveyou
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 4, 2010 6:23 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anabella, si Tudor a renuntat la Pampers (ziua) pe la 2 ani si 8 luni. Ma gandeam ca ajunge la gradi si nu mi-l primeste. La cel de noapte am renuntat mult mai tarziu, dupa 4 ani. Sincer, nu regret ca am taraganat-o atat. Nu a fost pregatit si gata!
Ana
Scris: Monday, October 4, 2010 7:46 PM
Nivel

cute_babies_of_mine wrote:
Anabella, si Tudor a renuntat la Pampers (ziua) pe la 2 ani si 8 luni. Ma gandeam ca ajunge la gradi si nu mi-l primeste. La cel de noapte am renuntat mult mai tarziu, dupa 4 ani. Sincer, nu regret ca am taraganat-o atat. Nu a fost pregatit si gata!
Lenus m-am gandit ca nu are rost inca sa ma stresez daca el nici macar nu se cere eu ii arat el nimic,e incapatanat,mi-a mai zis si o prietena de aici sa nu ma stresez ca el va creste si mai pe la 3 ani o sa se ceara singur ca atunci va intelege mai bine,era mai rau daca nu aveam bani de pampers dar asa,pana la anul cand va merge la gradi se v-a dezvata el.pupici pupici
yaya
Scris: Monday, October 4, 2010 8:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2009
eu am crezut ca merge si la scoala cu pempi ,nervi .de 1 luna nu ii mai pun nici noaptea .se trezeste singura si merge la olita.dar i-am cumparat o olita verde ,pentru ca asa a vrut .mai avem una galbena pe care o foloseste cand este afara.nu am fortato deloc am lasat la aprecierea ei la noi a mers cu olita verdetopai .
carla
Scris: Monday, October 4, 2010 8:52 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Cristian a mai facut pisuc la gradinita la inceput ,anul trecut dar demult nu mai face,iar Bogdanel doarme doar noaptea si nu in fiecare noapte cu pampers.A dormit si fara si nu a facut dar s-a mai scapat cand a fost obosit si i-am pus iar.Nu i-am fortat pe niciunul.Ei cer olita sau ziua se duc la WC singuri sa faca treaba mica.O prietena le-a dezobisnuit pe fete trezindu-le de 2 ori pe noapte sa faca,eu nu le-am stricat somnul.Iar dupa 8 ar fi bine sa nu mai bea nimic ca sa nu faca noaptea in pat
alexandrabogdan
Scris: Friday, July 8, 2011 12:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
ieri am facut primul pishulica la olita dance dance ei ii place sa stea pe olita si de obicei o pun dupa masa de pranz, sta juma de ora si dupa ce o iau in 10 min face kk in pampers. aseara am pus-o iar si surpriza .... pishu!!!!!
cred ca e o intamplare dar m-am bucurat
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.