Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Am vazut ca topicul este mai evchi dar cum bb al meu are acum 11luni jumate... Si iata "povestea": noi am inceput cu olita pe la 9 luni(mai mult la indicatia medicului). Am pus-o dim. dupa trezire si de 1-2 ori peste zi daca i-mi aduceam aminte. Cum am avut program de facut dim. am reusit sa-l mai si prindem pe KK de cateva ori ( doar din nimereala). Dar mai nou s-a schimbat programul si nu mai facem de dim . asa ca nu l-am mai prins de mult.Si cand stam pe olita mami face a-a-a dar eu nu prea o bag in seama ca doar am jucarele cu care sa ma joc ,daca nu ma uit la tele sau gasesc eu ceva. Nu stiu cum si cat intelege ea dar a inceput sa faca si ea a-a-a atuncea cand face KK - pur si simplu stand in patut. Iar mai nou , cum am invatat sa mergem in picioruse tinuta de manute nu prea mai stam pe oli ca trebuie sa plecam - oricum mami nu ma forteaza. Dar cum nu am mai facut la oli de mult ma bate gandul sa cam renuntam si si reluam pe la 18 luni.Oricum nu o mai pun de dim. dupa trezire ci o pun de 1-2 ori pe zi cand cred ca poate va face ca a trecut destul de mult tinmp fara - dar tot nu am reusit sa ne sincronizam programul. Voi ce ma sfatuiti sa fac? Daca intrebati de ce nu o pun pe oli cand vad ca face a-a-a sa stiti ca e prea rapida pentru mine, pana o desfac e daja facut. Am uitat sa mentionez: o data ne-ma plimbat prin camera de manuta am vazut olita si am facut a-a-a!? Alta data (acum vreo trei zile ) statea fetita in pat iar mie mi-a venit asa sa o intreb (cum nu facuse inca nimic): ce zici , nu facem un KK? Iar ea incepe sa faca a-a-a iar cand o desfac - minune! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Iuli wrote: Dar cum nu am mai facut la oli de mult ma bate gandul sa cam renuntam si si reluam pe la 18 luni.
Da, asta te sfatuiesc si eu sa faci! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am rasfoit topicul putintel! Ieri am cumparat si noi olita pentru ca facem cat de curand 10 luni. Sa vedem ce succes vom avea pe parcurs! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Ooo, deja?!? Pai la cat este de precoce Miruniciu nu m-ar mira sa faca si la olita asa de repede! Oricum ar fi, mie mi-a fosr recomandat sa o dezvat de pampers vara cand e cald si e mai usor de dezbracat, sau daca face pe ea sa nu raceasca, sa poata fi spalata imediat! Sa aveti mult spor! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Lizule,tinem pumnii ....sper din tot sufletul sa se obisnuiasca cat mai repede cu ea(mai pui din cand in cand cativa stropi de apa,ca sa o auda cantand,poate asa o atrage...eu asa am facut cu Ariana,pana s-a obisnuit cu ea)! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Liz wrote:Am rasfoit topicul putintel!  Ieri am cumparat si noi olita pentru ca facem cat de curand 10 luni. Sa vedem ce succes vom avea pe parcurs! E super ales momentul! Mai ales ca se apropie caldura si puteti sa stati mai ... lejere O idee: da-i olita printre jucarii cateva zile si arata-i cum sa se aseze imbracata, intai. Succes! |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Liz wrote:Am rasfoit topicul putintel!  Ieri am cumparat si noi olita pentru ca facem cat de curand 10 luni. Sa vedem ce succes vom avea pe parcurs!
Liz, de la 9 luni am incercat si noi, dar a fost cam devreme. Mai asteapta macar pina da bine caldura. Eu o puneam pe Alessia cind se trezea din somn dimineata si dupa-amiaza, cind dadea primele semne de kk. Pe la 1 an si jumatate abia a inceput sa constientizeze si sa ceara olita pentru kk, la 2 ani cerea ca vrea sa faca "pipi". (Am mai povestit pe undeva di experienta noastra cu olita ). Succes Miru |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miru succes |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miu Mic - succes ! La noi s-a exersat la greu de pe la 11 luni parca , da' fara rezultat ! Abia pe la 2 ani si vreo 4 luni am scapat definitiv de el, zi si noapte !
Mamici de baieti , cum sta treaba cu piticii si olita ? Tot in funduletz, ca fetitele ? Parca vad ca acusica " uda florile prin gradina " Vladutzu ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Pupici tuturor! ... Eu deocamdata nu am "mari sperante"! Am cumparat una simpla, clasica, doar ca ar avea un senzor si se aude un cantecel. Ieri am asezat-o imbracata, pentru prima data, sa vad ce face. A stat ea asa 1 minut si cand i-am luat-o in ideea sa o duc dincolo (nu vreau sa se joace cu ea, din ce am citit pe aici sfaturi) s-a pus pe plans. Asa ca am mai lasat-o o tura si vad ca ii place sa stea acolo cu telecomanda in mana. Mai vedem pe parcurs! Sincer nici nu stiu ce anume trebuie facut, desi am tot citit pe aici si mi se pare un pas foarte important si destul de greu!  Vladutzu', tinem pumnii! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Maria & Mario wrote:Mamici de baieti , cum sta treaba cu piticii si olita ? Tot in funduletz, ca fetitele ? Parca vad ca acusica " uda florile prin gradina " Vladutzu !
Nicio treaba cu olita, in schimb din mers e . Doamne fereste sa nu aibe pampers, ca pe al meu fix atunci il trece!
Noi... pe la 7 luni cand il puneam pe olita statea si se mai nimerea sa faca o lingura de pi, sau un kklic, dar... de pe la 8-9 luni, nici gand sa mai stea pe ea! Acum, ne jucam cu ea... se ridica, intra cu piciorele in ea si danseaza, sau se aseaza imbracat, iar cand vreau sa-l asez pe ea, o arunca cat colo, da cu ea de pamant, etc...
Nu stiu de ce am impresia ca Luca va merge la scoala cu pampers... poate pt. ca Deea, la vartsa lui (chiar mai devreme, pe la 1 an si o luna) scapase de pampers ziua -chiar daca mai erau accidente, ea ziua nu mai purta, nu mai vroia... In schimb Luca, nici sa nu o vada daca e golutz.
Miru, succes -sper ca tu esti mai cooperanta! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Si noi ne chinuim cu olitza, dar fara succes, desi pe-aproape de 1 an se parea ca suntem pe drumul cel bun...Vine vara si sper sa scapam de pampers-ul de peste zi. Succes mamicilor si piticilor in Operatziunea Olitza! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Maria & Mario wrote:Miu Mic - succes ! La noi s-a exersat la greu de pe la 11 luni parca , da' fara rezultat ! Abia pe la 2 ani si vreo 4 luni am scapat definitiv de el, zi si noapte ! Mamici de baieti , cum sta treaba cu piticii si olita ? Tot in funduletz, ca fetitele ? Parca vad ca acusica " uda florile prin gradina " Vladutzu ! Pe olita da. Atentie la "instrument" ca daca nu e bine"fixat" mai iese si pe afara. In rest, din picioare e cel mai bine |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu pe olita il puneam pe darius,de fapt pe wc ca nu prea au facut in olita.tin minte ca la inceput si in parc tot ca fetitele facea.destul de tarziu s-a invatat din picioare,iar acum...nici nu mai stiu cand face,ca merge singur la orice copac |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Maria & Mario wrote:Miu Mic - succes ! La noi s-a exersat la greu de pe la 11 luni parca , da' fara rezultat ! Abia pe la 2 ani si vreo 4 luni am scapat definitiv de el, zi si noapte ! Mamici de baieti , cum sta treaba cu piticii si olita ? Tot in funduletz, ca fetitele ? Parca vad ca acusica " uda florile prin gradina " Vladutzu !
Ce patanii am mai avut cu Ionut! nu vroia sa faca pipi stand in fundulet pe olita,urlaaaa...el numai din picioare isi tinea olita in mana |
|
|