Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, ati monopolizat topicul piticilor pana intr-un an |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ai dreptate...trebuie sa ne mutam |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:Fetelor, ati monopolizat topicul piticilor pana intr-un an
Pai e asa de bine aici...in plus, sunt probleme care ne chinuie rau! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Mutati-va si la 2-4 ani ca pe acolo e liniste totala |
|

| cris22tyna wrote:Mutati-va si la 2-4 ani  ca pe acolo e liniste totala
Stai ca incepe "migratia" la categoria 2 ani! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Azi am avut rezultate pozitive la...olitza! 
Dimineata, dupa ce s-a trezit, am pus-o pe olitza si a facut fata mea si PP si KK.
Dupa somnul de dupa-amiaza, iarasi ne-am asezat pe olitza si am facut PP, ca apoi la cateva minute sa o aud cum se scremea sub masa.... .
Avem rezultae bune la olitza, sta pe ea, face la ea, dar ... inca nu constientizam ce este OLITZA.
Aaaa, dupa ce a facut KK, nu mai zic ca s-a ridicat dupa olitza si a vrut sa bage mana in ea ...norocum meu ca am fost pe faza.
Bafta pitici la ouat pe olitza! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
|
felicitari pui dulce!
si noi cumparam olita sapt viitoare..nu de alta dar facem 10 luni,,sper sa nu fie prea tarziu..dar acum stam cum trebuie in fundulet...nu ne mai rasturnam.. sper sa avem si noi succese! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Bravo Sasha afrodita mami de elena sper sa aveti si voi succes
...ca si David de 2 saptamani are si el olita bienenteles ca la inceput l-am pus imbracat pe ea, ziceam sa se obisnuiasca, dar nici vorba ...iar dupa cateva zile, defapt o saptamana si ceva am ajuns sa stam cam asa.... crista attached the following image(s):

|
|

| Mult succes in folosirea olitzei, micutilor! |
|

| Sasha o foloseste si face de fiecare data cand o pun. Daca inainte zicea kk numai cand facea kk, acum zice kk si cand vrea sa faca pp....deci, folosim olita cu dulblu inteles pt kk. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| taki wrote:Sasha o foloseste si face de fiecare data cand o pun. Daca inainte zicea kk numai cand facea kk, acum zice kk si cand vrea sa faca pp....deci, folosim olita cu dulblu inteles pt kk.
La fel a fost si pentru Alex, abia de cateva zile spune pipi. Important este ca o cere si ca face ceva acolo, bravo Sashaaa! |
|

| g_nicoleta2000 wrote:La fel a fost si pentru Alex, abia de cateva zile spune pipi. Important este ca o cere si ca face ceva acolo, bravo Sashaaa!
Asteptam si noi sa zica PP pentru ca, sincer ma cam enervez sa-mi zica din 20 in 20 min k-k,k-k si daca mai zice si-un ga-ta...deja nu mai inteleg nimic. Poate se gandeste cineva sa scoata un dictionar al bblusului ca sunt prima care-l cumpar.
Daca stau sa ma gandesc mai bine, chiar ma pot lauda ca fetita mea zice kk inainte de a face si face la olitza fara probleme. :801: Mi-e si rusine, venim si munte si ea sa zica k-k, k-k intr-una.
Voi, veniti cu olitzele dupa voi???? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| taki wrote: Voi, veniti cu olitzele dupa voi????
Obligatoriu. Pai daca 3 zile o las sa faca in pampers pierdem tot ce a invatat in ultimele luni. Si stai sa vezi ca o sa se smechereasca pe parcurs si o sa-ti spuna kk si cand vrea sa scape de ceva ce nu-i convine. De ex la masa spunea foarte des kk ca sa o lasam in pace, la masaj iar spunea kk si prefera sa stea pe oala cu cartea in mana decat sa o dau cu crema, deci pregateste-te sa-l auzi foarte des pe domnul KK. |
|

| g_nicoleta2000 wrote:
Obligatoriu. Pai daca 3 zile o las sa faca in pampers pierdem tot ce a invatat in ultimele luni. Si stai sa vezi ca o sa se smechereasca pe parcurs si o sa-ti spuna kk si cand vrea sa scape de ceva ce nu-i convine. De ex la masa spunea foarte des kk ca sa o lasam in pace, la masaj iar spunea kk si prefera sa stea pe oala cu cartea in mana decat sa o dau cu crema, deci pregateste-te sa-l auzi foarte des pe domnul KK.
Mercik de info!
Sasha e o mancacioasa, nu o vad sa dea mancarica pe olitza , dar sunt alte mofturi de care cred ca n-am sa scap! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/2/2006 Mesaje: 306
| crista wrote:Bravo Sasha afrodita mami de elena sper sa aveti si voi succes ...ca si David de 2 saptamani are si el olita bienenteles ca la inceput l-am pus imbracat pe ea, ziceam sa se obisnuiasca, dar nici vorba  ...iar dupa cateva zile, defapt o saptamana si ceva am ajuns sa stam cam asa....
multumim! succes si voua! vad ca sunteti mai micut..poate invata mai repede... |
|
|