Olita sau mari sperante cu un pui mic!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Saturday, March 3, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Fetelor, ati monopolizat topicul piticilor pana intr-un an hohot
sousourel
Scris: Saturday, March 3, 2007 10:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Ai dreptate...trebuie sa ne mutam sic
Miri
Scris: Saturday, March 3, 2007 10:22 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki wrote:
Fetelor, ati monopolizat topicul piticilor pana intr-un an hohot

Pai e asa de bine aici...in plus, sunt probleme care ne chinuie rau!hohot
Cris-DL
Scris: Saturday, March 3, 2007 10:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Mutati-va si la 2-4 ani uff ca pe acolo e liniste totala cry
Miri
Scris: Saturday, March 3, 2007 10:33 PM
Nivel

cris22tyna wrote:
Mutati-va si la 2-4 ani uff ca pe acolo e liniste totala cry

Stai ca incepe "migratia" la categoria 2 ani!hohot hohot hohot
taki
Scris: Monday, March 5, 2007 3:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Azi am avut rezultate pozitive la...olitza! ras hainoroc dance

Dimineata, dupa ce s-a trezit, am pus-o pe olitza si a facut fata mea si PP si KK. firstprize

Dupa somnul de dupa-amiaza, iarasi ne-am asezat pe olitza si am facut PP, ca apoi la cateva minute sa o aud cum se scremea sub masa....uff .

Avem rezultae bune la olitza, sta pe ea, face la ea, dar ... inca nu constientizam ce este OLITZA.

Aaaa, dupa ce a facut KK, nu mai zic ca s-a ridicat dupa olitza si a vrut sa bage mana in ea what what what ...norocum meu ca am fost pe faza. pale pale pale

Bafta pitici la ouat pe olitza!firstprize
afrodita mama de elena
Scris: Friday, March 9, 2007 9:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/2/2006
taki wrote:
Azi am avut rezultate pozitive la...olitza! ras hainoroc dance

Dimineata, dupa ce s-a trezit, am pus-o pe olitza si a facut fata mea si PP si KK. firstprize

Dupa somnul de dupa-amiaza, iarasi ne-am asezat pe olitza si am facut PP, ca apoi la cateva minute sa o aud cum se scremea sub masa....uff .

Avem rezultae bune la olitza, sta pe ea, face la ea, dar ... inca nu constientizam ce este OLITZA.

Aaaa, dupa ce a facut KK, nu mai zic ca s-a ridicat dupa olitza si a vrut sa bage mana in ea what what what ...norocum meu ca am fost pe faza. pale pale pale

Bafta pitici la ouat pe olitza!firstprize

felicitari pui dulce!

si noi cumparam olita sapt viitoare..nu de alta dar facem 10 luni,,sper sa nu fie prea tarziu..dar acum stam cum trebuie in fundulet...nu ne mai rasturnam..
sper sa avem si noi succese!
crista
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
Bravo Sasha bravo
afrodita mami de elena sper sa aveti si voi succes thumright

...ca si David de 2 saptamani are si el olita sic
bienenteles ca la inceput l-am pus imbracat pe ea, ziceam sa se obisnuiasca, dar nici vorba bounce ...iar dupa cateva zile, defapt o saptamana si ceva am ajuns sa stam cam asa....ras

crista attached the following image(s):
a.jpg

Miri
Scris: Saturday, March 10, 2007 11:29 AM
Nivel

Mult succes in folosirea olitzei, micutilor!thumright
taki
Scris: Saturday, March 10, 2007 12:54 PM
Nivel

Sasha o foloseste si face de fiecare data cand o pun. Daca inainte zicea kk numai cand facea kk, acum zice kk si cand vrea sa faca pp....deci, folosim olita cu dulblu inteles pt kk.ras thumright
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:12 PM
Nivel

taki wrote:
Sasha o foloseste si face de fiecare data cand o pun. Daca inainte zicea kk numai cand facea kk, acum zice kk si cand vrea sa faca pp....deci, folosim olita cu dulblu inteles pt kk.ras thumright

La fel a fost si pentru Alex, abia de cateva zile spune pipi. Important este ca o cere si ca face ceva acolo, bravo Sashaaa!flowers
taki
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:52 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

La fel a fost si pentru Alex, abia de cateva zile spune pipi. Important este ca o cere si ca face ceva acolo, bravo Sashaaa!flowers

Asteptam si noi sa zica PP hail pentru ca, sincer ma cam enervez sa-mi zica din 20 in 20 min k-k,k-k si daca mai zice si-un ga-ta...deja nu mai inteleg nimic.pirat Poate se gandeste cineva sa scoata un dictionar al bblusului study ca sunt prima care-l cumpar.

Daca stau sa ma gandesc mai bine, chiar ma pot lauda ca fetita mea zice kk inainte de a face si face la olitza fara probleme. :801:
Mi-e si rusine, venim si munte si ea sa zica k-k, k-k intr-una.uff

Voi, veniti cu olitzele dupa voi????oare scratch
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 10, 2007 1:56 PM
Nivel

taki wrote:

Voi, veniti cu olitzele dupa voi????oare scratch

Obligatoriu. Pai daca 3 zile o las sa faca in pampers pierdem tot ce a invatat in ultimele luni.
Si stai sa vezi ca o sa se smechereasca pe parcurs si o sa-ti spuna kk si cand vrea sa scape de ceva ce nu-i convine.
De ex la masa spunea foarte des kk ca sa o lasam in pace, la masaj iar spunea kk si prefera sa stea pe oala cu cartea in mana decat sa o dau cu crema, deci pregateste-te sa-l auzi foarte des pe domnul KK.
taki
Scris: Saturday, March 10, 2007 2:02 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Obligatoriu. Pai daca 3 zile o las sa faca in pampers pierdem tot ce a invatat in ultimele luni.
Si stai sa vezi ca o sa se smechereasca pe parcurs si o sa-ti spuna kk si cand vrea sa scape de ceva ce nu-i convine.
De ex la masa spunea foarte des kk ca sa o lasam in pace, la masaj iar spunea kk si prefera sa stea pe oala cu cartea in mana decat sa o dau cu crema, deci pregateste-te sa-l auzi foarte des pe domnul KK.

Mercik de info! flowers

Sasha e o mancacioasa, nu o vad sa dea mancarica pe olitza hohot hohot hohot , dar sunt alte mofturi de care cred ca n-am sa scap!scratch
afrodita mama de elena
Scris: Saturday, March 10, 2007 4:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/2/2006
crista wrote:
Bravo Sasha bravo
afrodita mami de elena sper sa aveti si voi succes thumright

...ca si David de 2 saptamani are si el olita sic
bienenteles ca la inceput l-am pus imbracat pe ea, ziceam sa se obisnuiasca, dar nici vorba bounce ...iar dupa cateva zile, defapt o saptamana si ceva am ajuns sa stam cam asa....ras

multumim! succes si voua! vad ca sunteti mai micut..poate invata mai repede...dance dance dance
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.