Sa-ti stapanesti si folosesti sanatoasa premiul primit si sa ne mai arati ce lucrezi .Eu,sa stii ca am ajuns la proba si din cate am observat e chiar bine;trebuie sa-ti spun ca m-am cam chinuit la guler si la maneci(am studiat alte piese)si acum sa vedem rezultatul final.Mai am sa ma apuc de cusut,butoniere si nasturi.
|
Aurishta,exista anumite distante unde pozitionam buzunarul sau o facem ochiometric?
|
Am reusit sa fac dublura spatelui si dublura fetzei si acum am inceput sa montez tiparele in bolduri;spatele l-am prins deja ce am observat este ca materialul de sub tipar tinde sa se stranga datorita hartiei un pic grosuta atunci cand pun boldurile;in rest cred ca e ok,te voi tine la curent si mii de multumiri
|
Multumesc,Aurishta,abia astept
|
Multumesc,Aurishta,acum am intelescum e cu talia si cu dublura spatelui.Nu stiu daca ma crezi ,dar in momentele astea,ma incearca niste senzatii contradictorii:pe de-o parte,am credinta ca am sa reusesc sa duc la bun sfarsit acest mic proiect al meu,pe de alta parte mi0e teama ca n-am sa ma descurc ,in special la croit care ,cred eu,e momentul cheie,cel mai important.Am incercat astazi o simulare a asezarii pieselor de tipar pe material si m-am cam ...ratacit.Mi-e teama ca nu gasesc nici ...firul drept al tesaturii ca sa pot aseza tiparul.
|
Cred ca,totusi,nu e foarte greu,cred ca ne ghidam dupa tiparul spatelui;abia astept sa-mi arati.Si inca ceva...la un moment dat,ai modificat linia taliei mutand-o cu 2 cm mai jos pe tipar;ai mutat-o ca ai renuntat la pensa de pe umar si ai facut-o lateral sau ca se impunea din cauza lungimii necorespunzatoare ?
|
Aurishta,am decupat tiparele(am si taiat gresit ,dar am lipit )insa nu am inteles cum sa decupez dublura spatelui
|
Am lipsit cam mult,evident nu intentionat.Draga Aurishta,sa stii ca am terminat tiparul fetzei si spatelui halatului,urmand ca astazi sa ma ocup de maneci si guler.Sper ca ,spre seara, sa-l decupez(tiparul)si sa-ti comunic.Urmatoarele 2 zile sunt de servici,asa ca nu stiu cat de prompta o sa fiu Ma misc cu viteza melcului si sper sa nu-ti pierzi rabdarea si increderea in mine
|
Felicitarile mele,Aurishta! Ma bucur din toata inima ca ti-a fost acordat premiul,absolut meritat ,de altfel.Sa o tii tot asa pentru ca avem nevoie de cunostintele tale,cel putin eu,in mod sigur.Revenind la oile noastre,tin sa-ti multumesc pentru raspunsul tau si te voi anunta cand termin cu tiparul.
|
Aurishta,explicatiile puse de tine la capotel sunt aceleasi si la halatul meu? Am inceput sa trasez tiparul si l-am facut cu explicatiile tale intocmai.Ma refer la indiciile privind rezervele de material.Ar fi vreo problema daca ,sa zicem,as gresi si as trasa tiparul cu erori de 1 cm,plus sau minus????????In plus mi-e neclar cum construim G-G4 de la prima schita a tiparului.
|