Profil: olga85
Despre
Utilizator: olga85
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, November 27, 2014
Ultima vizita: Thursday, August 13, 2015 9:49 AM
Numarul de postari: 84
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Saturday, April 25, 2015 2:00 PM
Nelly asteptam ziua de azi, asteptam un strigat de bucurie din partea ta. Dar din pacate..!
Ce nu ti-am spune noi, la moment nu te vor lini?ti cu nimic, am trecut si eu prin aceasta, imi pare rau, foarte rau sa stii, dar sa mai stii ca pina la urma vom învinge si tu si eu si Nadiusha si Hope toate fetele care lupta pentru a deveni si ele mamici. Fii puternica. Nu lasa miinele jos, aceasta e o batalie pierduta, dar trebuie sa cistigam razboiul. Te cuprind.
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Tuesday, April 14, 2015 9:57 AM
Hristos a inviat!!!
Fetitele cine tine legatura cu Nelly, imi spuneti si mie la ce etapa este, cind face testul? Istoria ei seamana foarte mult cu a mea, deaceea ma interesez Hands
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 2
Postat: Sunday, April 5, 2015 8:08 PM
Buna feti?ele, n-am intrat de mult pe aici, Olesea felicitarile mele, ?tiam ca esti însarcinata, nustiu am intuit din ziua transferului tau.
Nely ce mai faci? Ma intereseaza mersul protocolului tau!!!
Postat: Saturday, March 28, 2015 8:15 PM
Shurshunea nici o fata de a noastra, din pacate,
A cistigat un cuplu, mi s-a parut ca aveau peste 40, si a mai ie?it o fata, aveai impresia ca ii era Ru?ine ca a cistigat.
Postat: Saturday, March 28, 2015 4:23 PM
Eeee Zinaida felicitari, sa fie intr-un ceas bun, feti?ele ma bucur enorm de mult ca v-am vazut azi, a-ti fost si sinteti doza cea de pozitivism si motivatie pentru a merge mai departe.iloveyou
Postat: Saturday, March 28, 2015 1:17 PM
Unde sinteti fetelor
Postat: Tuesday, March 24, 2015 4:25 PM
Fetelor simt eu ca simbata o facem latayes
Eu voi fi îmbracata in albastru.
Economics am auzit si eu de acest mini FIV, il face doar Mosin, am auzit doar de o fata ca are reușită la el dupa aceasta procedura, insa a avut nevoie de doua luni de stimulare. Daca esti din chisinau, intra pe mama.md, acolo Vei citi mai multă informație, sper sa-ti fi fost de folos.
Postat: Tuesday, March 24, 2015 10:31 AM
buna fetelor, de muuult nu am mai scris, vad ca sunteti foarte activecampfire
Olesea, ai mari foarte mari sanse sa fie cu ochisori, nu pierde speranta, dar ce sa mai vorbim, in doua saptamini ne vei spune marea noutate, iti doresc numai bine..
Hope imi pare rau pentru cele intimplate, dar cred ca asa trebuia sa fie,vorba aia, tot ce se-ntimpla, se-ntimpla spre bine, disfruta de primavara , de soare, toate se vor hotari, toate la timpul lor.nu fi trista, capul sus..
Nadiusa tare as vrea sa te vad pe 28, apropo fetitele care din voi vor fi prezente pe 28 martie???
Valy tin pumnii pentru tine..
Iordania bine ai venit, sa stii ca si pentru tine este o iesire din situatie, nu lasa mainele jos..
ana-ana, inulia, ana, tania, madalina,shurshunea acele fete care se pregatesc de protocol in luna mai, si celelalte fete care nu v-am numit, succese mari
Apropo eu sint bine, vreau sa adopt o pisicuta, am nevoie sa am grija de un animalut, asta da pina ce va aparea minunea noastra pe lume..continui cu vit. E, acid folic, laptisor de matca.

Atîta timp cît voi avea voce pentru a urla, picioare pentru a ma ridica si zile de trait voi lupta mereu pentru a obtine ceea ce vreau, indiferent cît de greu va fi.
Postat: Friday, March 20, 2015 10:09 AM
Fetelor explica?i-mi si mie ce este FIV+pgd?
Postat: Wednesday, March 18, 2015 4:26 PM
shurshunea wrote:
Olga 85 dar la primu fiv nu tot 44000 ai platit ? nu trebuie sa fie vreo reducere ? Ori tu nu ai avut reducere de la seminar si ai platit 49000?

Eh si avut reducere, dar nu, am achitat 49 mii, dar de data aceasta voi avea si eu reducere, macar ceva bunras
Nadiusha vom achita 44 mii, eu deja am vb cu dr Diana, chiar daca vom participa la seminar