Profil: OLESEA
Despre
Utilizator: OLESEA
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, March 1, 2015
Ultima vizita: Sunday, August 16, 2015 9:38 AM
Numarul de postari: 42
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, April 30, 2015 11:32 AM
Rodixon sa creasca fata sanatoasa si fericita, s-o pazeasca Dumnezeu de toate rele, sa ajungi so vezi mireasa si sa te bucuri de nepoti.Fetelor, credeti tare si o sa fie bine,mare e mila Domnului1coeur
Postat: Saturday, April 25, 2015 2:48 PM
Nely, eu tot stiu cei negativ, stiu ca lumea e neagra acuma la tine.Eu tare am fost suparata atunci.Domnul ne vede si o sa te ajute si pe tine.Eu cred ca ei o facut tot cum e mai bine,stiu cit retraeste pentru noi toate.Numai Domnul le poate pe toate usor.Sa te gindesti cite fete o trecut prin asta, da pina la urma o avut parte de copilas.macar si eu,chiar daca inca-s la inceput si cine stie cum o sa fie,da trebue sa fim puternice si increzute in soarta noastra.
Postat: Friday, April 24, 2015 8:45 PM
Hope e multumesc.Eu o sa fiu fericita sa nasc fata ori baetel, sa fie sanatos.eu am avut o incercare negativ si stiu tare bine simturile fetelor ca adela, nadia, olga ...Da cum sppune si dna diana stiu ca trebu sa nu lasam minile si sa ne luptamMio spus azi ca e tare bucuroasa, ca vede femei fericite si alte care pling in toata ziua, da ca pentru mine tare o retrait ca eu am fost tare ascultatoare si am rabdat cu hiperstimularea si singerarea mea.O spus ca inca se teme daca unu nu e in trompa si deatita trebue sa vin iar, da stie ca poate sani spuna de toate ca eu nu fac isterici.Eu nu ma tem acuma, ca o sa fie numa cum vrea Domnul si stiu ca ea face asa cum poate mai bun pentru mine.azi mam uitat acolo pe video de la Zinaida, Dna diana acolo nu e cum eu mam deprins, in viata e cu mult mai simpla, eu mas rusinat daca era asa cind am fost pentru prima data.Poate o sa fie mai bine daca Zina nu mai pune video aici,sa nu retraiasca alte fete ca e prea..,ea nu e tantosa deloc,ori asa trebue la tv.Nu stiu, nu va suparati, eu poate nu inteleg cumva.sorry1 Hope eu tare ma rog pentru mine, da tot timpul amintesc de toate femeile care vor mila Domnului.
Postat: Friday, April 24, 2015 4:38 PM
love1 Eu azi am fost la control-am 7 saptamini si copilu creste tare bine,is tare bucuroasa.Burta e mai bine oleaca, cam oleaca am greturi.Mio spus sa vin si peste vreo 10 zile.Nely, Domnul sa te ajute mine cu testu, o sa ma rog pentru tinecoeur .Anamuntean,peste tot au rezultate positive si negative, da eu stiu précis amu ca nu amagesc si-s tare buni-cind o sa te vezi cu DDiana sa o intrebi despre toate,o sa spue cum este.Zina,salut tie!

Inulea,sa te auda Dumnezeu si o sa fii mamicacomputerlove
Postat: Friday, April 17, 2015 2:54 PM
Adela, mult succes, nu trebue sa fii cu stomacul gol.Hands coeur
Postat: Friday, April 17, 2015 1:17 PM
Am fost azi la control, e unu si bate inima bine, aspus ca arata frumos.Tares bucuroasa ca am retrait si mam temut mult vreo 3 zile.Singerare tot nu vad deloc.Eu eri tot am vazut video Acela, bine ca nu am mai luat nimica, ca matusa mea mio adus niste erburi din Ucraina sa beu otvar, mam temut ca Dna Diana tot mio spus sa nu fac nimica.mio spos sa vin peste o saptamina iar la control, ovareles mari tare si ii greu sa vada nustiu ce acolo.Fetelor,sa va ajute Domnul pe voi si pe mine si pe dinsii sa poata face multe femei gravideBravoo
Postat: Tuesday, April 14, 2015 5:33 PM
Nely,sa te ajute Domnul, el atotputernic!Claudia, ai inima tare mare, tarie si puteri sa ai!Lana, nu te teme, o sa fie bine, mai ales daca tio fost asa de rau, success inainte.Eu nu mai am singerare de 2 zile,tot is imflata, da nu tare rau, se rabda.astept vineri sa vad inima Hands Rodixon,sa cresteti mari si sanatosi!Adela,o sa ma rog pentru tine!
Postat: Saturday, April 11, 2015 2:49 PM
Paste fericit, sfintenie in suflete!Hands
Postat: Friday, April 10, 2015 5:21 PM
Eu azi am fost la control,mo sunat dDiana dimineata, o spus ca mine o sa fie multe procedure si multa lume,sa vin azi.Slava Domnului, s-o vazut o graviditate in uter, o spus ca arata tare bine.Singe curge putin azi, o spus ca pina cind ii bine,sa nu retraesc tare, singele o supara oleaca,sa continui cu medicamentele si asteptam iar o saptamina, altceva nui nimica de facut.Am atita bucurie in suflet daca as fi putut vas da si voua la toate.Ma rog pentru mine si pentru voi!
Postat: Thursday, April 9, 2015 5:00 PM
Tanya, la mine tot asa o fost, da la 5 zile o decis sa puna in uter 2 blastociste.Mio spus ca des ingheata embrionii daca femeia ii tinara , slaba si are multe folicule si estroghen tare crescut ca e risc de hiperstimulare si scad si sansele ca estroghenul poate strica endometru daca-i tare mult.La mine o fost multe,da hormonal nu a fost tare mare si la urma o spus ca vrea sai puna.Mam dus la ziua 3 la transfer si mo controlat si o spus sa ma duc acasa,sa vin peste ozi.Eu am avut inainte de test inflare de burta mare, perfuzie mio facut.Daca asa e mai bine, nu te teme.Lana, eu testu Pap lam facut la Kiev, mio spus cai bun, sa nu mai fac altul. Azi parca am mai putina scurgere, ma bucur oleaca.campfire