Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Oooo, sunt superbe unghiile cu dantela, insa merg mai mult pentru seara ori ocazii speciale. Sunt super elegante! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| shirel wrote:Eu mai nou trebuie sa -mi cumpar ceva dantela de toate culorile ,daca nu cred ca ma apuc sa tai ceva ,se poarta ungile dantele ,deci decupam dantela dupa forma unghi ,dam cu lac ciar colorat pe ungi si pe deasupra aplicam dantela ,iese .....futere  !Mi-am facut cu dantela neagra cand am mers la o petrecere si multe m-au intrebat care este smecheria .  ,incercati iese superb si de efect!
Interesant |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2008 Mesaje: 554
| shirel wrote:Eu mai nou trebuie sa -mi cumpar ceva dantela de toate culorile ,daca nu cred ca ma apuc sa tai ceva ,se poarta ungile dantele ,deci decupam dantela dupa forma unghi ,dam cu lac ciar colorat pe ungi si pe deasupra aplicam dantela ,iese .....futere  !Mi-am facut cu dantela neagra cand am mers la o petrecere si multe m-au intrebat care este smecheria .  ,incercati iese superb si de efect!
fff interesant ...mai multe detalii ...cum se fac mai exact ca sunt mai blonda si pricep mai greu.. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| andreeahana wrote:fff interesant ...mai multe detalii ...cum se fac mai exact ca sunt mai blonda si pricep mai greu..
Am postat poze cum se face! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce-mi place! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mie imi place visiniu, rosu inchis....plus nude |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Foarte interesant, Shirel.Chestia aia neagra este chiar dantela sau e eva special doar pentru unghii? |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Foarte interesant, Shirel.Chestia aia neagra este chiar dantela sau e eva special doar pentru unghii?
Dantela din material ,Bereea! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| oanamaria wrote:Imi place si visiniul! Alimami ce pietricica si ce banchet? Pietricica din aia pt unghii,ca un stras micutz,iar banchetul e de a 12-a, la elevii mei. alimami attached the following image(s):

|
|

| Ce frumos Alimami!Distractie placuta la banchet si sa ne arati poze! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Shirelutza, imi lac mult unghiutzele, mai ales cele colorate cu dantela neagra deasura....sunt super, super!!!!!1
Alimami, eu vad pozicile in ceatza...dar mi se pare ca arata bine... Distractie placuta la banchet! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Shirel,ce-mi plac si mie unghiile tale dantelate! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| am gasit o poza cu verdele de care va spuneam ca imi place mult,mult
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| E un fel de verde-fistic... imi place si mie mult! |
|

| Mela super si poza si verdele si gargaritele. Eu acum am un rozzzz -mov turbat pe unghii! |
|
|