Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu nu am masina de spalat vase da' nu imi dati idei ca va ia Cosmin la impins vagoane! si eu ma simt bine cand am manichiura frumoasa si pedichiura la fel. vara, obligatoriu am pedichiura boboc! dar iarna nu ma dau cu oja. m-a batut gandul sa imi las unghiile la maini lungi si sa ma dau cu oja dar cand toata ziua spal fructe, legume, castroane, vase si ii fac lui de mancare... nu pot sa tin manichiura. oja de curata in mancarea copilului si nu am timp de asa ceva... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Andismom wrote:eu nu am masina de spalat vase da' nu imi dati idei ca va ia Cosmin la impins vagoane! .
Eu zic ca este o idee buna de cadou pentru Craciun. asa o sa scapi de spalat o multime de castroane, oale si tacamuri si totul va compensa cu mai mult timp liber. Acum eu stau pe forum si masina-si face treaba. Asta cu un kilowatt (2700 lei) si 20 de litri de apa la o masina de 12 persoane. si nu mai pun in calcul manichiura mea cea frumoasa. |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Se poarta...cate ceva, cand si cand...depinde de timp. Momentan am o cadere de calciu si mi se cam rup, asa ca prefer sa le ingrijesc ori de cate ori am ocazia si uneori merge cate un bej sidefat , bordeux sau incolor. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| imi place oja alba sidefata dar numai pedichiura ca la maini trebe bibilit mai mult si nu mai am timp si nici rabdare Asa ca le tai cat de scurt posibil si cam atat, ca bunica |
|

| Of Nico, as vrea eu sa fie Mos Craciun asa de darnic da' nu e... si oricum n-as avea unde sa o mai pun si pe aia... totul e full la mine in bucatarie, pe hol si in baie. poate cand m-oi muta. |
|

| Andismom wrote:Of Nico, as vrea eu sa fie Mos Craciun asa de darnic da' nu e... si oricum n-as avea unde sa o mai pun si pe aia... totul e full la mine in bucatarie, pe hol si in baie. poate cand m-oi muta.
Pacat.... noi am luat-o in rate si a meritat. Si am scos afara un dulap de bucatarie de dragul ei iar oalele le tin pe bare de inox la vedere. Greu cand unghiile se rup. Am trecut si eu prin asta in perioada in care-mi cadea parul motivul principal fiind devitaminizarea mea in urma alaptatului.
ieri sotul meu am vrut neaparat mancare de la un fast food unde am vazut ce unghii de mai poarta. Vanzatoarea se afla in posesia unor unghii lungi, rosii cu manichiura facuta sigur de tot de mai bine de 2 saptamani, mizerabile, ciobite si .... oribile. Eu il intreb cum poate veni la serviciu fiinta aia cu rapanoasele alea de unghii si el imi reproseaza ca-s prea bagareata. |
|

| mai Nico, tu ai sesizat aspectul estetic - normal pt ca esti femeie si te ingrijesti - insa eu ma intreb cum este posibil sa vina asa dpdv igienic... nici nu vreau sa ma gandesc ce microbi ar putea ascunde sub niste unghii atat de neingrijite si mai lucreaza si in alimentatie publica! eu tin minte de la mama - care este asistenta si a lucrat la Spitalul de copii - ca nu aveau voie cu unghii lungi si lacuite pt ca se pregatea mancarea pt bebelusi in sectia in care lucra ea. un alt motiv pentru care eu nu imi las unghiile lungi ar fi igiena. oricat de ingrijite ar fi, tot se aduna tot soiul de "animale" pe sub ele. desigur ca daca as avea timp sa le bibilesc tot la 2 zile probabil ca nu ar mai fi o problema. mie un medic ginecolog mi-a spus cand eram gravida (discutia era despre pericolul pt care il reprezinta pisicile in sarcina si dupa) ca mai periculoase pt un bebe mic sunt unghiile mamei luni si neingrijite decat o matza. mi-a explicat ca sub unghii se pot aduna tot soiul de microbi. sincera sa fiu am vazut unghiile false ale lui Taty si mi s-au parut superbe! superbe! ma bate gandul sa imi pun si eu dar nu cred ca vor rezista. trebuie ingrijite si mi-e teama ca l-as zgaria pe Andrei. eu ma zgariam singura cu ele cand le aveam lungi pe ale mele, naturale... |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Dupa mine, peste tot in alimentatie si sanatate ar trebui impus ca angajatele sa aiba unghiile taiate scurt si fara nici un fel de lac. Cel putin asa este pe aici .... |
|

| Eu nu am putut niciodata sa am unghiile lungi pentru ca.. nu reuseam sa ma imbrac si ma zgariam cu ele. dar ma descurc perfect cu ele scurte si " vopsite". In privinta mizeriilor cu care vin la serviciu multe doamne ... cred ca daca ea personal nu vede ar trebui un superior sa o traga de maneca. Apoi mie ciuda ca majoritatea dintre noi acceptam astfel de vanzatoare si nu spunem nimic, eu daca protestez se supara Liv pe mine foc |
|

| Roxanel wrote:Dupa mine, peste tot in alimentatie si sanatate ar trebui impus ca angajatele sa aiba unghiile taiate scurt si fara nici un fel de lac. Cel putin asa este pe aici ....
Lasa ca si englezoicele sunt suparacioase foc. Cand le-a obligat sa poarte sosete albe in institutiile de sanatate s-au suparat de mama focului |
|

| o sa va ia administratorii la suturi ca sunt off topic dar trebuie sa va spun ca nu mi se pare admisibil ca in institutiile de alimentatie publica - de orice fel - sa existe persoane neingrijite si nespalate. eu refuz sa mananc intr-un restaurant daca chelnerul miroase a transpiratie sau daca are unghiile negre. imi respect sanatatea si asa cum nici eu nu put (ma scuzati) mi se pare normal sa nu fiu servita de un nespalat sau de o femeie cu manichiura neingrijita. nu e musai sa fie cu unghiile proaspat "frezate: de manichiurista dar nici cum a vazut ieri Nicoleta! parerea mea despre astfel de fenomene este |
|

| [quote=Andismom]o sa va ia administratorii la suturi ca sunt off topic dar trebuie sa va spun ca nu mi se pare admisibil ca in institutiile de alimentatie publica - de orice fel - sa existe persoane neingrijite si nespalate. eu refuz sa mananc intr-un restaurant daca chelnerul miroase a transpiratie sau daca are unghiile negre. imi respect sanatatea si asa cum nici eu nu put (ma scuzati) mi se pare normal sa nu fiu servita de un nespalat sau de o femeie cu manichiura neingrijita. nu e musai sa fie cu unghiile proaspat "frezate: de manichiurista dar nici cum a vazut ieri Nicoleta! parerea mea despre astfel de fenomene este [/
De abia astept sa vina Liv acasa sa vada si parerile altora ca el crede ca eu sunt cea mai galagioasa nevasta. Fortza CURATENIA ( fie si Steaua!) |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| O oja incolora aleg pentru zile obisnuite si oja grena pentru zilele festive! Le port scurte...niciodata nu am putut avea unghi lungi, naturale...nu stiu de ce dar se rup. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu port lac de unghii incolor in zile obisnuite, kiar oje pastel (bej, ivorie, alb trasparent, alb semimat) iar la ocazie nu pun oricum accent pe manikiura, folosesc aceeasi oja ca de obicei.
La nunta voi folosi manikiura frantuzeasca, iar unghiile sper ca si lungime sa fie medii. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Eu port ori lac ori oja cu usoara tenta roz, ceva discret. |
|
|