Chestionar intrebare: Ce culoare de oja preferati?
Alegere Voturi Statistici
Rosu 14 25%
Roz 9 16%
Bej 11 19%
Alb 3 5%
Incolora 15 26%
Alta 4 7%

Oja - ce se poarta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Thursday, March 27, 2014 10:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cris-DL wrote:
Negre... sunt blocata!Blushing

Se mai intamplaLol
oanamaria
Scris: Monday, June 2, 2014 12:53 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Azi mi-am facut manichiura french ca acasa nu-mi reuseste si imi era dor de una asa ,iar pedichiura cu oja permanenta am facut-o roz fucsia .
kali
Scris: Monday, June 2, 2014 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Pedi cu oja permanenta am si eu. Rosie, in prezent.
oanamaria
Scris: Monday, June 2, 2014 2:05 PM
Nivel

Eu nu mi-am mai pus pana acum permanenta ,am o reticenta asa ,dar am zic ca la pedi ma risc mai ales ca nu-mi place sa mi-o faca acasa pedichiura.
La maini nu-mi pun ca ma plictisesc si am peste 40 de oje pe care trebuie sa le folosesc .
marivic
Scris: Monday, June 2, 2014 8:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Si eu am 20 Crazy Mai nou mi-am luat vernil,turquoise si albastru marin
TatyKS
Scris: Monday, June 2, 2014 9:07 PM
Nivel

Mi-am luat si eu oja bleumarin si mi-am facut unghiile varza ... ca si negru dealtfel ! Asa ca numai vreau asemenea culori NuImiPasa !
Pedi cu oja permanenta cred ca imi fac si eu , ca se pastreaza frumos 2-3 saptamani.bounce
oanamaria
Scris: Tuesday, September 2, 2014 8:08 AM
Nivel

Eu mi-am mai luat vreo 4 oje de la Avon de care sunt super multumita ,ma tin pana la 5 zile fara nici o problema fata de OPI de ex care in 2 zile e sarita ici-colo si costa triplu fata de Avon .Si eu la cateva luni imi fac revizia la farduri si la toate cossmeticele si arunc ce nu mai e bun si am aruncat si cateva oje care erau iesite din uz.
Referitor la oja permanenta sunt foarte nemultumita cum au ramas unghiile dupa indepartarea ei ,au o textura si culoare ca de mort ,fara luciu ,subtiri si nu o sa ma mai fac vreodata cu oja permanenta .Ma felicit ca nu m-am facut si la maini .
kali
Scris: Tuesday, September 2, 2014 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu ma impac foarte-foarte bine cu Opi.

Acum am trecut iar pe gel dar dupa cele cateva luni in care le-am lasat sa se regenereze si le-am purtat scurte, acum nu ma mai pot obisnui cu ele lungi; ma deranjeaza.

Maine merg iar la manichiura si le mai dau o sansa. Daca nici de data asta nu ma obisnuiesc, renunt pentru moment.

Pedichiura mi-o fac numai cu oja permanenta si nu am probleme.
Cris-DL
Scris: Tuesday, September 2, 2014 11:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

...dar dupa cele cateva luni in care le-am lasat sa se regenereze si le-am purtat scurte, acum nu ma mai pot obisnui cu ele lungi; ma deranjeaza.

Ce chestie!!!! scratch
...nici eu nu le mai suport lungi dupa faza cu gel. Si-au revenit perfect, cresc insa le scurtez mereu si le port numai cu lac, tot Opi.
AdrianaC
Scris: Tuesday, September 2, 2014 1:57 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu sunt mai conservatoare... rosu, rosu si iar rosu... uneori roz pal sau argintiu...
oanamaria
Scris: Tuesday, September 2, 2014 3:00 PM
Nivel

Rosu e super sexy .
Acum mi le-am facut cu Chanel rouge noir -un rosu inchis spre visiniu .Am cautat nuanta asta si la alte branduri ,dar nu am mai gasit-o si nici alta oja Chanel nu -mi mai iau ca pe asta am terminat-o acum m-am dat ultima data cu ea.Chanel e Chanel -au un luciu si o rezistenta in timp si pe unghii si in sticluluta .Nu o sa credeti ca am oja asa de peste 10 ani si s-a pastrat perfect in sticla nu s-a ingroasat ,imbranzit etc.si mai am vreo 3 nuante de la Chanel care sunt perfecte.
TatyKS
Scris: Wednesday, September 3, 2014 7:13 AM
Nivel

Am si eu 2 oje de la Lancôme de 4 ani cred si inca sunt foarte bune ... costa cam multicel . Opi imi place si mie ... dar am si de la Revlon si Rimmel . Fata care imi face unghiile mi-a spus ca unghia trebuie sa fie putin slefuita, nu fina ca sa stea mai mult oja .
oanamaria
Scris: Wednesday, September 3, 2014 8:18 PM
Nivel

Eu mereu ma dau cu lac protector -tratament inainte de a aplica oja .
In fine OPI am 4 nuante superbe ,dar pacat ca nu rezista si nici nu am timp sa mi le fac zilnic ca asta-i problema .Eu vreau sa ma tina mainim 4-5 zile oja .Stiu gagici care in fiecare seara schimba culoare aojei si le streg si aplica alta oja ,eu nu am timp de asa ceva .
TatyKS
Scris: Thursday, September 4, 2014 7:30 AM
Nivel

Te cred ... si eu vreau ca macar 2-3 zile sa ma tina oja ... dar nu am nicio sansa . Bye2
Lilly of the valley
Scris: Thursday, September 4, 2014 7:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Eu merg mai mult pe transparent, pe nude, dar cand ma apuca "nebuniile" cam orice-mi place. In primavara aveam unghii albastru electric.
Nu sunt amatoare de gel de teama degradarii, cuticulele nu le tai, le imping cu un betigas de lemn si le dau cu o cremuta pt cuticule.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.