Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cris-DL wrote:Negre... sunt blocata!
Se mai intampla |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Azi mi-am facut manichiura french ca acasa nu-mi reuseste si imi era dor de una asa ,iar pedichiura cu oja permanenta am facut-o roz fucsia . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pedi cu oja permanenta am si eu. Rosie, in prezent. |
|

| Eu nu mi-am mai pus pana acum permanenta ,am o reticenta asa ,dar am zic ca la pedi ma risc mai ales ca nu-mi place sa mi-o faca acasa pedichiura. La maini nu-mi pun ca ma plictisesc si am peste 40 de oje pe care trebuie sa le folosesc . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si eu am 20 Mai nou mi-am luat vernil,turquoise si albastru marin
|
|

| Mi-am luat si eu oja bleumarin si mi-am facut unghiile varza ... ca si negru dealtfel ! Asa ca numai vreau asemenea culori ! Pedi cu oja permanenta cred ca imi fac si eu , ca se pastreaza frumos 2-3 saptamani. |
|

| Eu mi-am mai luat vreo 4 oje de la Avon de care sunt super multumita ,ma tin pana la 5 zile fara nici o problema fata de OPI de ex care in 2 zile e sarita ici-colo si costa triplu fata de Avon .Si eu la cateva luni imi fac revizia la farduri si la toate cossmeticele si arunc ce nu mai e bun si am aruncat si cateva oje care erau iesite din uz. Referitor la oja permanenta sunt foarte nemultumita cum au ramas unghiile dupa indepartarea ei ,au o textura si culoare ca de mort ,fara luciu ,subtiri si nu o sa ma mai fac vreodata cu oja permanenta .Ma felicit ca nu m-am facut si la maini . |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu ma impac foarte-foarte bine cu Opi.
Acum am trecut iar pe gel dar dupa cele cateva luni in care le-am lasat sa se regenereze si le-am purtat scurte, acum nu ma mai pot obisnui cu ele lungi; ma deranjeaza.
Maine merg iar la manichiura si le mai dau o sansa. Daca nici de data asta nu ma obisnuiesc, renunt pentru moment.
Pedichiura mi-o fac numai cu oja permanenta si nu am probleme. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote: ...dar dupa cele cateva luni in care le-am lasat sa se regenereze si le-am purtat scurte, acum nu ma mai pot obisnui cu ele lungi; ma deranjeaza.
Ce chestie!!!! ...nici eu nu le mai suport lungi dupa faza cu gel. Si-au revenit perfect, cresc insa le scurtez mereu si le port numai cu lac, tot Opi.
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17863
| Eu sunt mai conservatoare... rosu, rosu si iar rosu... uneori roz pal sau argintiu...
|
|

| Rosu e super sexy . Acum mi le-am facut cu Chanel rouge noir -un rosu inchis spre visiniu .Am cautat nuanta asta si la alte branduri ,dar nu am mai gasit-o si nici alta oja Chanel nu -mi mai iau ca pe asta am terminat-o acum m-am dat ultima data cu ea.Chanel e Chanel -au un luciu si o rezistenta in timp si pe unghii si in sticluluta .Nu o sa credeti ca am oja asa de peste 10 ani si s-a pastrat perfect in sticla nu s-a ingroasat ,imbranzit etc.si mai am vreo 3 nuante de la Chanel care sunt perfecte. |
|

| Am si eu 2 oje de la Lancôme de 4 ani cred si inca sunt foarte bune ... costa cam multicel . Opi imi place si mie ... dar am si de la Revlon si Rimmel . Fata care imi face unghiile mi-a spus ca unghia trebuie sa fie putin slefuita, nu fina ca sa stea mai mult oja . |
|

| Eu mereu ma dau cu lac protector -tratament inainte de a aplica oja . In fine OPI am 4 nuante superbe ,dar pacat ca nu rezista si nici nu am timp sa mi le fac zilnic ca asta-i problema .Eu vreau sa ma tina mainim 4-5 zile oja .Stiu gagici care in fiecare seara schimba culoare aojei si le streg si aplica alta oja ,eu nu am timp de asa ceva . |
|

| Te cred ... si eu vreau ca macar 2-3 zile sa ma tina oja ... dar nu am nicio sansa . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu merg mai mult pe transparent, pe nude, dar cand ma apuca "nebuniile" cam orice-mi place. In primavara aveam unghii albastru electric. Nu sunt amatoare de gel de teama degradarii, cuticulele nu le tai, le imping cu un betigas de lemn si le dau cu o cremuta pt cuticule. |
|
|