Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu-mi place sa-mi fac poza la manute. Am unghiutele scurte si vine foarte bine oja pe ele. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu imi voi face pedi tot corai... |
|

| Am unghii scurte, negru-mat cu french negru lucios. Dupa atat de mult timp cu gel si unghii lungi mi se pare atat de comod cu unghiute!! Like! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| All in black Negre si eu, simple si scurte; sau cu lac, numai asa-mi plac acum...
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Like si eu ! Al meu cand imi vede unghiile negre zice "brrr" ,nu-i plac. Dar mie da . |
|

| TatyKS wrote:Dar mie da .
Si mie! Uite, chiar sunt curioasa ce zice blondul meu, ca nu mai tine minte cum e cu unghii negre. Copiilor le-a placut.
|
|

| Eu acum am mov inchis si unghiute micute . |
|

| Cris-DL wrote:All in black Negre si eu, simple si scurte; sau cu lac, numai asa-mi plac acum...
Acum am vazut... si tu!?
... Deci si tu iesita din tipar, fara unghii rosii de martisor/8 martie!! Oana,
I-au placut iubitului meu, yey! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Nu-mi plac rosii, decat daca sunt luuungi! Eventual o nuanta mai inchisa de bordo. Asa, mici, numai culori inchise, reci - negru, albastru indigo.
Nici lui tati nu-i placeau, insa vazandu-le mereu asa, s-a obisnuit!!
Like nr. 1 Cris-DL attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Si daca va plac unghele negre (eu mai mereu le am asa si combinate cu alb)ultimele trenduri in aceasta perioada este acesta 3D(exista toate culorile).Eu chiar le-as purta asa,poate chiar imi fac o comanda nu sunt exagerat de scumpe. shirel attached the following image(s):

|
|

| Si un model ptr unghile noastre de facut singure.Este chiar foarte usor de realizat . shirel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu m-as opri la nr. 1 ... fara spideri
Mov inchis , negru , french sau simplu ... daaar imi place si rosu/corai . |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu am o boala de ceva timp incoace pentru portocaliu tipator cand ma vede Alon face niste mutrisoare de cad jos de ras :-) El prefera negre si scurte dar.... nu prea le reusesc frumos sa imi placa.
Aaa si am mai achizitionat lacuri cu sclipici pe baza alba cu toate culorile (bulinute) si ceva spre mov verde
Iar cea mare a mea foloseste mai toate culorile verde albastru galben negru - ce-i pica la mana ... are de unde alege ca mama cumpara orice culoare traznita vede |
|

| Ce-mi plac alea cu bobite-caviar ,dar eu nu as putea sa lucrez cu unghiile as aca se agata ata de ele ,mi-am kuat o oja cu sclipici 3D in relief si a trebuit sa mi-ao streg ca mi se agata ata ,nu putema lucra si am dat si vreo 60lei pe ea si n-o pot folosi din cauza asta . Si eu am peste 35de nunate de oje si ma dau in functie de dispozitie ,am o placere nebuna sa cumpar oje . |
|

| Oana ,si eu sufar de aceeasi boala !! |
|
|