Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Scrie in articol ca o astfel de manichiura te poate tine o viata intreaga. Cum, oare? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu ieri am simtit nevoia sa-mi fac mani si pedi intr-o culoare tonica de corai . |
|
| Eu sunt cu maci si buburuze... adica mult rosu. Si mie imi place corai-ul! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu sunt in pauza de vreo 2 saptamani, cu tratament pentru regenerarea unghiei... Sunt urate, scurte si fara culoare, insa trebuia musai o pauza ca erau moi si subtiate; -de atata timp numai gel... Mai stau vreo 2 saptamani fara, sper sa rezist!!
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Eu sunt cu maci si buburuze... adica mult rosu. Si mie imi place corai-ul!
Vreau si eu poze ca sa-i arat tipei care imi face unghiutele ... sunt in pana de idei ! Si eu sunt fan rosu, corai chiar daca e pretentios .
Crisule trebuie sa rezisti ca sa fi mumoasa de Pasti si dupa |
|
| taty wrote:Vreau si eu poze ca sa-i arat tipei care imi face unghiutele ... sunt in pana de idei ! Si eu sunt fan rosu, corai chiar daca e pretentios . Crisule trebuie sa rezisti ca sa fi mumoasa de Pasti si dupa
Da, da, rezista ca nu mai este mult!!
Taty, uite. Le-am mai avut cu maci pe french negru ( degetul inelar si cel mare iar pe restul arabescuri) - iar alta data pe alb... variatiuni pe aceeasi tema dar arata foarte bine - De data asta nu am putut sa ma hotarasc intre buburuze si maci, asa ca le-am combinat.
kali attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Da, da, rezista ca nu mai este mult!! Taty, uite. Le-am mai avut cu maci pe french negru ( degetul inelar si cel mare iar pe restul arabescuri) - iar alta data pe alb... variatiuni pe aceeasi tema dar arata foarte bine - De data asta nu am putut sa ma hotarasc intre buburuze si maci, asa ca le-am combinat.
Multumesc iubita ffff frumoase unghiute . |
|
| Ce frumoase sunt!!!! Vreau si eu insa ma abtin -rezist, rezist, dragutele Oana, tu ai facut pauza de gel? Daca da, cat timp ?
|
|
| taty wrote:Multumesc iubita ffff frumoase unghiute .
Cris-DL wrote:Ce frumoase sunt!!!! Vreau si eu insa ma abtin -rezist, rezist, dragutele Oana, tu ai facut pauza de gel? Daca da, cat timp ?
Nu am facut pauza... Multumesc.
|
|
| kali wrote:Nu am facut pauza... Multumesc. Deloc, deloc? De cand ? Ai unghii bune... Eu nu mai facusem pauza de prin vara trecuta... cam varza erau, nici gelul nu mai statea atat cat trebuie -ca si timp.
|
|
| Cris-DL wrote: Deloc, deloc? De cand ? Ai unghii bune...
Deloc. Nu mai stiu... cred ca am binisor peste 1 an de cand imi pun gel.
Unghiile sunt bune - au fost tari si rezistente de cand ma stiu - si deocamdata nu am probleme. Singura chestie e ca am pielea uscata si neglijez sa ma dau cu ulei pt. cuticule si crema de maini - o uit acasa. Asa ca mai trag de cate un colt si-mi fac rana , dar nah... asta nu are nicio treaba cu gelul. |
|
| Nu ma hotarsac cum sa-mi colorez unghiiile -corai sau grena?! |
|
| Corai! E mai vesel. Grena-ul lasa-l pentru toamna/iarna. Acum e de purtat culori vii si saritoare in ochi... |
|
| Si a castigat coraiul! Si mi-am tras si un aramiu la par asa ca s afiu in ton. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa te vedem! |
|
|