Chestionar intrebare: Ce culoare de oja preferati?
Alegere Voturi Statistici
Rosu 14 25%
Roz 9 16%
Bej 11 19%
Alb 3 5%
Incolora 15 26%
Alta 4 7%

Oja - ce se poarta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Friday, August 31, 2012 11:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
Azi am incercat o manichiura frantuzeasca mai diferita si mi-a placut ce a iesit!ras
img
diana-andreea
Scris: Saturday, September 1, 2012 11:23 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
eu vreau sa-mi iau oje semipermanente...de ceva timp imi curg ochii pe net dupa ele!!!!!binenteles ca trebuie si lampadance
mirela74chris
Scris: Thursday, September 6, 2012 12:49 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Unghiile mele azi...

O sa vina iubitul si o sa spuna ca i-a schimbat cineva sotia...Eu nu am avut niciodata unghii lungi.Acum sunt puse cu acril
kali
Scris: Thursday, September 6, 2012 3:37 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Giulia, foarte interesant! Am avut si eu odata french + dunga argintie.
Diana, am purtat multa vreme oja permanenta, insa, inafara faptului ca nu sare, tot trebuie aplicata 1 data/sapt. pentru ca se vede urat unghia crescuta. Acum o mai folosesc doar la pedi, ca unghiile de la picioare cresc mai greu, asa ca o pot intinde pana la 3 sapt. fara sa se vada.
Mirela, iti vine iubitul??newclap Frumoase unghiute si prevad ca-ti va placea sa le ai asa, chiar daca nu esti obisnuita cu ele lungi.

Eu trebuie sa va spun ca, desi multa vreme am fost impotriva unghiilor cu gel, cred ca am mai bine de 3 luni de cand am gasit formula ok pentru mine si sunt atat de incantata incat nu cred ca voi mai renunta prea curand la el. Ei, gelul aplicat pe unghia naturala - deci fara extensii - mi se potriveste de minune si nu ma streseaza, astfel, nici faptul ca se rup, nici ca se vede urat cand cresc, iar de pictuuuuri... nu va mai spun!!
Acum le am un fel de french " pierdut ", auriu cu margarete. coeur
mirela74chris
Scris: Friday, September 7, 2012 1:16 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Kali le-am avut un pic mai lungi,dar le-am scurtat pentru ca ma incomodau.La lungimea asta sunt ok.
Si nu pui si tu niste pozici cu unghiutele tale?topai M-ar fi tentat si pe mine sa imi fac unghiile cu gel,dar am unghiile foarte moi si friabile.Asa ca ramane doar varianta acril.alcool
Iubi vine azi yes yes Am niste emotii!!!coeur coeur
IoanaAlexandra
Scris: Sunday, October 7, 2012 10:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...aseara...dupa o zi obositoare...am reusit sa-mi fac si eu unghiile...se putea si mai bine...

kali
Scris: Monday, October 8, 2012 9:00 AM
Nivel

Mi se pare foarte bine tinand cont ca ti le-ai facut singura - cata rabdare!!!

Eu le am acum french cu negru si cu maci pictati - rosii, bineinteles.dance
Cris-DL
Scris: Monday, October 8, 2012 9:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
...gelul aplicat pe unghia naturala - deci fara extensii - ...

Solutia perfecta si pentru minecool.
...arata mereu ingrijit si natural; nu mai am probleme cu saritul ojei (la mine nicio oja nu rezista mai mult de 3-4 zile, nu stiu ce unghii am); nu se rup (tot asa -unghiile mele, imposibil sa nu se fi rupt, cand cresteau putin mai mult -si in general chiar nu le port foarte lungi -ci medii); oja/modelul rezista pana ma plictisesc de ea, iar intretinerea o fac cam la 2-3 saptamani.
shirel
Scris: Monday, October 8, 2012 10:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu am si manichiura si pedichiura fond roz cu french negru cu puncte tot roz.
Eu folosesc de ceva timp lacul transparent pentru uscarea ojei o minunatie ,oja rezista foarte mult plus ca unghiile primesc un luciu frumos.
Si aici majoritatea poarta gelul aplicat pe unghia naturala ,arata foarte bine,dar mie inca imi place sa ma pictez si sa ma joc cu ele singura.
mariutza_mea
Scris: Tuesday, October 23, 2012 10:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
astazi le-am facut rosii :D sunt cu gel

shirel
Scris: Wednesday, December 19, 2012 10:02 PM
Nivel

Fetelor ,gata v-ati decis ce model veti avea ptr Craciun ?Daca inca nu ras am mai gasit ceva interasant!

Manichiura cu glitter

Manichiura cu glitter stilizeaza modelele clasice, consacrate sarbatorilor de iarna, conferind tuse de glam, pretioase, metalizate. Foloseste o baza cromatica tematica, rosu, verde sau gri, si aplica glitter auriu doar pe varful unghiei. Vei obtine, astfel, o manichiura frantuzeasca reinterpretata.

Poti folosi glitter-ul pentru a realiza un model geometric, inspirat de bradul de Craciun. Mizeaza pe contrast cromatic si alege un lac de unghii cu glitter metalizat, argintiu sau auriu, aplicat pe o baza mata, in tonuri reci. Daca esti adepta modelelor mai complicate, opteaza si pentru cateva aplicatii tridimensionale, in nuante tematice: rosu, verde sau alb.

Cu ajutorul pensulelor subtiri traseaza zig-zaguri, care fac trimitere la beteala din bradul de Craciun, iar cu varful pensulei formeaza mici puncte care sa sugereze ideea de globuri. Daca ti se pare un model incarcat, il poti realiza doar pe cate o unghie de la fiecare mana.

Ideale pentru petrecerile de Sarbatori sunt si modelele de manichiura ludice, interesante si inedite, colorate, care iti transforma unghiile in adevarate accesorii bombon. Brand-urile profesionale iti pun la dispozitie oje care le ofera unghiilor un aspect 3D, delicios, de jeleu. Orienteaza-te catre o nuanta festiva, precum rosu fructat.

Colorblocking de sezon

Pelicula glam pe care ti-o confera manichiura cu glitter este evidentiata si de o asociere cromatica specifica sarbatorilor de sezon: rosu si verde. Daca alegi un model de manichiura care mizeaza pe culori tari, opteaza pentru unghii cat mai scurte. Daca vrei sa domolesti nota de excentric a manichiurii de sarbatoare, alege texturi mate.

http://www.divahair.ro/frumusete/ingrijire_corporala/10_modele_de_manichiura_pentru_craciun?utm_source=newsletter_divahair&utm_medium=email&utm_campaign=from_divahair

shirel attached the following image(s):
02-holiday-nails.jpgimgp8378.jpgtumblr_lwrekytj1l1r64wxho1_500.jpgtumblr_lwndi70rku1qjr8uwo1_500.jpgtumblr_lwokzp7ly51qam98vo1_1280.jpgtumblr_me85wqcxhg1qhoe3vo1_500.png

shirel
Scris: Wednesday, December 19, 2012 10:11 PM
Nivel

Manichiura tematica

O sursa de inspiratie o reprezinta modelele de manichiura inspirate din simbolurile traditionale ale Craciunului. Oja verde padure este una dintre alegerile de top in sezonul festiv, complimentata de tuse de glam si alte artificii de stilizare care mizeaza pe stralucirea specifica sarbatorilor. Picteaza cate o unghie cu paiete aurii si obtine un model sugestiv pentru bradul imbodobit, emblematic pentru spiritul festiv.

Incearca o oja cu un efect decorativ, aplicata pe o baza colorata. Alege o cromatica sugestiva pentru sarbatorile de iarna. Procedeul este usor de realizat, datorita lacurilor de unghii pe care brand-urile profesionale ti le pun la dispozitie. Alege o baza rosie si adauga in strat de glitter verde. Poti obtine, astfel, un rezultat care are impactul vizual dorit, fara efort

Un model usor de realizat acasa este cel inspirat de traditionalul ciubuc. Ai nevoie doar de o mana ferma si de oja alba si rosie. Cauta sticlute cu pensula subtire, care iti permit sa realizezi modele grafice, picturale.

Pe aceeasi linie cromatica poti miza si pe o manichiura Mos Craciun. Aplica un lac de unghii rosu la baza unghiei si realizeaza un French bazat pe contur alb. O linie de glitter argintiu confera o nota festiva intregului look.

Ii poti cere ajutorul unei prietene pentru a realiza un model cu Mos Craciun sau il poti desena singura, doar pe o unghie de la mana stanga.

http://www.divahair.ro/frumusete/ingrijire_corporala/10_modele_de_manichiura_pentru_craciun?utm_source=newsletter_divahair&utm_medium=email&utm_campaign=from_divahair

shirel attached the following image(s):
tumblr_mctj6fuml91ri5ydao1_1280.jpguntitled.jpg0118-12-winter-nail-polish-ideas-candy-cane-nails_li.jpgtumblr_mdvovgxgjj1qh3k91o1_500.jpg

kali
Scris: Thursday, December 20, 2012 9:12 AM
Nivel

shirel wrote:
Fetelor ,gata v-ati decis ce model veti avea ptr Craciun ?Daca inca nu ras am mai gasit ceva interasant!

Daaaa, eu deja am unghiute de sarbatoare cu french rosu, crenguta de brad si 2 clopotei... cu tot cu glitter, bineinteles...firstprize

Deja ma gandesc la Rev...dance
Cris-DL
Scris: Friday, December 21, 2012 11:35 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
shirel
Scris: Friday, December 21, 2012 12:32 PM
Nivel

[quote=Cris-DL]
Nu.uff Sucita cum sunt...

Si tot cautand modele... http://www.fashionlife.ro/luxury/unghiile-din-aur-si-din-diamant-ultimul-racnet-in-materie-de-manichiura/
Cat de fitzos poti sa fi?cyclops

Waaaaaw,Cris-Dl acuma ne-ai terminat alcool alcool love norocul meu ca nu imi place aurul dar ideea de a le avea din argint chiar ca ma incanta insa parca m-as plictisi sa le am mereu la fel.

Eu le am albastre deschis cu french alb ,albastru inchis si roz pal de o saptamana si ceva ,vreau si eu ceva mai de lux sa simpt si eu sarbatorile .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.