Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ce culoare de oja se mai poarta pentru zi si ce se poarta pentru seara?
Voi ce culoare preferati? Va influenteaza moda in luarea deciziei?
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Acum folosesc numai oja incolora, in primul rand pentru ca nu mai am timp sa-mi fac manichiura atat de des ca inainte, si in al doile rand imi place ca este discreta. Pentru seara e alta poveste... unghiile pot fi si ele un accesoriu. Deci conteaza mult culoarea, modelul rochiei si bijuteriile pe care le porti. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Cea pe care o prefer este rosu dar pentru asta iti trebuie unghii lungi si perfecte. Cum acum nu mai am timp de asa ceva ma axez pe oja incolora. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Mie imi place oja rosie sau bej-maro, dar cum nu mai am timp de nicio culoare de facut manechiura, nici macar oja incolora nu am mai folosit in ultimul timp |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| O prefer pe cea bej, cea de la manichiura frantuzeasca, dar, ca si voi, timpul nu-mi permite mai mult decat lacul incolor de unghii. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce e aia oja? De cand nu am mai folosit nici nu mai stiu |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Zilnic, incolora, din pacate nu mai am timp sa-mi fac manechiura si sa schimb culoarea ojei in fiecare zi. Pentru seara e alta poveste, le asortez cu rujul de buze si in functie de bijuteriile pe care mi le pun , le pun un tatuaj aplicat. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Eu de cele mai multe ori folosesc doar lac de unghii, dar cateodata imi mai fac si manichiura frantuzeasca. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu de obicei folosesc oja de la Collistar, rosa conchiglia care e un roz, natural foarte discret si natural. Am unghiile scurte si imi place mult efectul. E potrivit pentru zi si pentru seara.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Kiki wrote:Ce e aia oja? De cand nu am mai folosit nici nu mai stiu chiar asa... ce e aia oja? inainte de a naste aveam mereu unghiile lungi si dichisite. imi faceam manichiura de doua ori pe saptamana cel putin si eram mandra de mainile mele. acum, vai de mainile mele... cu ele mereu in apa... cred ca trebuie sa merg la un salon sa imi fac un tratament cu parafina ca mi s-au nenorocit de tot. sincera sa fiu, nu m-am mai dat cu oja pe unghii pt ca se curata si ma gandesc ca nu ar fi frumos sa pape Andi niste pireu cu oja... |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andismom wrote:... sincera sa fiu, nu m-am mai dat cu oja pe unghii pt ca se curata si ma gandesc ca nu ar fi frumos sa pape Andi niste pireu cu oja...
Si eu la fel. Urasc sa am unghiile date cu oja si sa se curete un colt de la apa sau de la cine mai stie. |
|
| Si eu am avut o perioada cind am renuntat la oja, era atunci cind m-am apucat sa fac piine si pizza acasa. Si framinta framinta nu puteam cu oja ca imi raminea in aluat!
Dar mi-a luat Sauro masina de facut piine si nu mai framint. Tot masina framinta orice aluat, pt tort, placinte, pizza....asa ca nu mai stau cu miinile in aluat!
De spalat vase nu, pt ca le spala masina de spalat vase! De spalat rufe nu, pt ca le spala masina de rufe!
Trai neneaca |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Asta-i partea buna cand reancepi serviciul ca reancepi sa te dai cu oja si ajungi sa-ti placa tare mult. La 3 zile imi fac manichiura singurica. seara in cada o aranjez, apoi aplic un strat frumos de oja rosie sau maro sidef in functie de imbracaminte si de rujul care cred ca am sa-l port a doua zi. daca se intampla sa se ciupeasca un pic il corectez cu un strop de oja dar in general oja de la Loreal tine 3 zile fara probleme. Mie datul cu oja imi ridica moralul o sa spuneti ca-s nebuna dar asa simt. Ma simt asa de incrazatoare in mine cand sunt cu manichiura si pedichiura impecabila. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Ema wrote:Si eu am avut o perioada cind am renuntat la oja, era atunci cind m-am apucat sa fac piine si pizza acasa. Si framinta framinta nu puteam cu oja ca imi raminea in aluat! Dar mi-a luat Sauro masina de facut piine si nu mai framint. Tot masina framinta orice aluat, pt tort, placinte, pizza....asa ca nu mai stau cu miinile in aluat! De spalat vase nu, pt ca le spala masina de spalat vase! De spalat rufe nu, pt ca le spala masina de rufe! Trai neneaca
Stim, stim si eu il am pe Sauro in varianta romanesca care mi le-a luat pe toate numai sa fiu fericita |
|
| Nicoleta bine ca mai exista si barbati buni in Romania...cam rari...dar sint!
glumesc fetelor |
|
|