Ochi rosu, iritat...help!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Monday, February 26, 2007 3:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sotul meu are ceva probleme cu ochii de o vreme si i se tot inroseste un ochi cand e mai obosit...a fost la doctor si i-a descoperit ca are cataracta si i s-au recomandat ochelari...in fine, asta e alta poveste...ieri i-a intrat ceva in ochi, m-am uitat si nu se vedea nimic, i-am dat comprese cu ceai de musetel si galbenele, si-a pus Visine Advanced eye relief (care e pt ochi rosii) dar fara efect si s-a tot frecat la el toata ziua de i s-a inrosit si iritat destul de tare si i s-au format si-un fel de urdori...aseara am fost si i-am cumparat un unguent pt ochi rosii si iritati cu care si-a dat si azi ii fac programare la oftalmolog, dar pana cand se va duce vor mai trece niste zile probabil...mai stiti careva vreun remediu pt ochi rosii iritati in afara de cele pe care le-am folosit deja?
MNiko
Scris: Monday, February 26, 2007 3:17 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
delfinasa wrote:
Sotul meu are ceva probleme cu ochii de o vreme si i se tot inroseste un ochi cand e mai obosit...a fost la doctor si i-a descoperit ca are cataracta si i s-au recomandat ochelari...in fine, asta e alta poveste...ieri i-a intrat ceva in ochi, m-am uitat si nu se vedea nimic, i-am dat comprese cu ceai de musetel si galbenele, si-a pus Visine Advanced eye relief (care e pt ochi rosii) dar fara efect si s-a tot frecat la el toata ziua de i s-a inrosit si iritat destul de tare si i s-au format si-un fel de urdori...aseara am fost si i-am cumparat un unguent pt ochi rosii si iritati cu care si-a dat si azi ii fac programare la oftalmolog, dar pana cand se va duce vor mai trece niste zile probabil...mai stiti careva vreun remediu pt ochi rosii iritati in afara de cele pe care le-am folosit deja?

Nu stiu remediu, dar ceaiul de musetel la ochi face si mai rau. Am patit-o pe propria piele cand mi-a iesit un furuncul la baza nasului langa ochi si tot punand comprese cu ceai de musetel mi s-a umflat ochiul de abia mai puteam sa-l deschid. Cand am ajuns la oftalmolog si i-am spus de ceaiul de musetel mi-a zis ca am facut cea mai mare prostie. Musetelul dauneaza ochiului si nu face decat sa-l irite. Mi-a dat un tratament de scurta durata care a avut efect imediat, dar sincer nu mai stiu ce.
Sfatul meu e sa nu mai puna niciun fel de comprese cu ceai la ochi. In Ro se mai foloseste si Claritine(parca asa se scrie) pentru ochi iritati.
Fluturas
Scris: Monday, February 26, 2007 3:19 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
nu stiu alt remediu,dar mie mi-au spus doctorii si aici si in spania,clar...fara ceai de musetel in ochi.nu stiu de ce,dar mi-au interzis sa folosesc ceai pt ochi.
parerea mea...mai bine merge la urgenta sa vada un oftalmolog,decat sa ii cumperi una si alta din farmacii.nu ca nu sunt bune,dar nu stiti ce are si nu orice ii foloseste
Ely
Scris: Monday, February 26, 2007 6:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Delfinasa multa sanatate sotului tau .Fetelor sa nu radeti ,dar asta este un leac babesc cu care maica-mea s-a tratat.Ii intrase var in ochi si a mers la o mamica care avea bebe si alapta si i-a pus lapte cred cam 1-2 zile si i-a trecut.ras alcool pupici .si eu stiu ca ceaiul de musetel nu trebuie folosit la ochi ca-l irita si mai rau,cred ca este singura zona unde este interzis ceaiul de musetel.
taki
Scris: Monday, February 26, 2007 6:39 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

MNiko wrote:

Sfatul meu e sa nu mai puna niciun fel de comprese cu ceai la ochi. In Ro se mai foloseste si Claritine(parca asa se scrie) pentru ochi iritati.

Cleratin este antialergic, l-am lua si eu cand am facut eruptia alrgica pe san, dupa operatie.

Uite ce am gasit AICI

delfinasa
Scris: Monday, February 26, 2007 7:57 PM
Nivel

Nu stiam ca musetelul nu e recomandat la ochi, din contra, eu l-am combinat cu galbenele ca am zis ca e si mai bun asa mixat. Si din articolul dat de Taki rezulta aceleasi efecte benefice ale musetelului pt. ochi. alcool
Ely, zambesc la ce mi-ai scris pt ca am incercat-o si pe-asta: ieri i-am pus si lapte de la san in ochi ras hohot, nu am vazut cine stie ce ameliorare, e drept i-am pus doar o data si pt ca i s-a agravat roseata din cauza frecatului la ochi (il jena extraordinar ca nu se putea abtine), i-am luat unguentul asta cu care si-a dat, dar azi dimineata nu l-am vazut cum era c-a plecat devreme si eu dormeam.
Mihaela, este si aici Claritine, dar si eu stiam ca e pt. alergii, poate au si formula speciala pt ochi, dar la sectia de Eye Care nu am vazut Claritine deloc, in schimb era plin raftul de Visine si ale marci speciale pt ochi.

La doctor va merge sigur, numai ca pana atunci trebuie sa-i dau ceva sa-i amelioreze, ca el conduce si foarte mult in fiecare zi.
O sa-l vad in seara asta cand vine cum se prezinta si o sa-i mai pun sanii pe ochi hohot poate ii revine si vederea de vultur dupa aia sic hohot.
Miri
Scris: Monday, February 26, 2007 8:20 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Delfinasa, fara sa te sperii, problema cu ochii trebuie rezolvata cat mai repede.
Pana atunci, poti incerca sa-l stergi la ochiul afectat cu comprese sterile si cu ser fiziologic(asa cum am facut noi cu bebelusii, in primul an de viata!)
E foarte important sa evite a se freca la ochi,chiar daca il deranjeaza foarte tare, pentru ca va accentua inflamatia si implicit, senzatia de disconfort!
Multa sanatate si....asteptam vesti bune!pupici
sousourel
Scris: Monday, February 26, 2007 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Delfinasa poate sa fie o conjunctivita, mai ales daca aveti vreme cu vant si mult praf. Atentie ca e f contagioasa. Crema de galbenele ajuta, musetelul nu, dar poti incerca comprese cu ceai de albastrele care are efect calmant.
Daca nu, si e ceva alergic, trei-frati-patati-capsule si in doua-trei zile e ca si nou. Multa sanatate!pupici
delfinasa
Scris: Monday, February 26, 2007 9:36 PM
Nivel

Miri, ser fiziologic n-am si nu se gaseste pe aici...eu n-am folosit la fii-mea la ochisori decat apa normala cand o curatam la baie, iar pt. nas, picaturi saline...stiu si eu ca nu trebuia sa se frece la ochi, dar cu cine sa vorbesc?rambo
Sousourel, nu cred ca a facut si conjunctivita, ca ar fi trebuit sa aiba in permanenta acea secretie la ochi, ori lui i-a aparut dupa ce-a dormit putin, dupa ce i se inrosise ochiul tare, a sters-o si apoi n-a mai avut...si ce-s trei-frati-patatiscratch?
sousourel
Scris: Monday, February 26, 2007 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
delfinasa wrote:
si ce-s trei-frati-patatiscratch?

O planta...aici se gasesc capsule cu trei-frati-patati, dar si ceaiuri, tincturi.
delfinasa
Scris: Tuesday, February 27, 2007 2:35 PM
Nivel

Aha, am inteles, nici o sansa sa gasesc asa ceva pe-aici, poate sa-i gasesc denumirea stiintifica si sa caut pe la magazinele naturale, dar slabe sperante...aseara l-am luat la cercetat pe Dan si nu mai avea nimic si mi-a zis ca de dimineata cand s-a trezit ii trecuse...cred ca unguentul ala este foarte bun pt. ce-a avut el...oricum, il asteapta o programare la oftalmolog si apoi la optometrist.
Kiki
Scris: Tuesday, February 27, 2007 2:40 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miha, e bine ca se duce oricum la oftalmolog chiar daca i-a trecut. E bine de vazut de ce a aparut si ce trebuie facut ca sa nu se mai intample asa pe viitor. Multa sanatate taticului de delfinasa! angel
Miri
Scris: Wednesday, February 28, 2007 8:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Miha, ma bucur ca problema s-a rezolvat, dar un control nu strica!angel
monique
Scris: Wednesday, February 28, 2007 10:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Ca fapt divers, va recomand ceaiul de albastrele pt ochi... e minunat!!! Delfinasa, slava Domnului ca sotul tau e bine! Pupici!
taki
Scris: Friday, March 2, 2007 7:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Multa sanatate sotului si sa ne tii la curent cu diagnosticarea consultatiei.flowers angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.