|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Am si eu o mica colectie de ochelari de soare de la Ralph Lauren, Valentino, Y.S.L, Ferrari, Ray-Ban, D&G, Gucci, Armani si Marc Jacobs |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Poze ! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
|  |

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Maaamaaa, ce colectie superba de ochlari
Dat fiind ca eu sunt mioapa si am nevoie de dioptrii la ochelarii de soare posed doar o pereche care costa cat 5.Sunt extrem de scumpe lentile colorate asa ca ma multumesc cu ce am |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Gand la gand ! Tocmai mi-a mai luat tati o pereche ! Sunt superbi ! Imi plac si cu rame metalice , sport sau Police si cu rame groase , eleganti !
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| eu port ochelari de vedere, asa ca ies din discutie ochelarii de soare. pentru ca mi-a explicat oftalmologul cat este de important sa te protejezi impotriva radiatiilor UV tot timpul anului, nu doar in zilele insorite sau cand e zapada, mi-am ales la ochelarii de vedere niste lentile cu filtru UV. acestea se numesc Crizal UV si au un factor de protectie de 25. sunt mai bune decat alte lentile pentru ca protejeaza ochiul si de razele care vin din spate si se reflecta de pe lentila direct in ochi.
celor care poarta ochelari de soare, pt o mai buna protectie UV, le recomand lentilele Crizal Sun, cu un SPF 50. |

| Ce modele de ochelari de soare se poarta anul acesta? |

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu port cu drag stil aviator cu lentila oglinda . Nu stiu ce se poarta exact eu port ochelarii care ii am ,ii asortez in functie de starea de spirit si de tinuta .Visez sa-mi mai iau o perche de ochelari superbi ,dar sunt cam 2000 de lei ce as vrea eu asa ca nu-mi mai iau si port ce am. |

| Ochelarii de soare au devenit o mare problema pentru mine.Mi-au crescut iar dioptriile si sa schimb lentilele ar insemna sa cheltui mai multi bani decat sunt dispusa sa fac.Ma gandesc foarte serios sa-mi iau lentile de contact desi candva, foarte multi ani in urma, am avut o experienta nu tocmai placuta. Nu stiu daca sa-mi iau lentile zilnice, pe care le folosesc o zi si le arunc , sau lentile pe care sa le folosesc o luna? Ce parere aveti? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| bereea wrote:Ochelarii de soare au devenit o mare problema pentru mine.Mi-au crescut iar dioptriile si sa schimb lentilele ar insemna sa cheltui mai multi bani decat sunt dispusa sa fac.Ma gandesc foarte serios sa-mi iau lentile de contact desi candva, foarte multi ani in urma, am avut o experienta nu tocmai placuta. Nu stiu daca sa-mi iau lentile zilnice, pe care le folosesc o zi si le arunc , sau lentile pe care sa le folosesc o luna? Ce parere aveti?
Eu una nu ma impac deloc cu lentilele de contact in schimb mi-am dat comanda de ochelari de soare si cu lentile de vedere foarte faini cu lentila oglinda albastra ombre dar care m-au costat o gramada de bani....dar nu am avut incotro..ceilalti ochelari ai mei i-am uitat in masina si fiind cu o invelitoare aparatoare pe lentile a crapat toata.. Fac poze cand ma duc sa mi-i scot.
Bereea,daca ai putea sa te obisnuiesti astea de zi cu zi mi se par ok..daca intr-o zi vrei sa-ti porti ochelari poti fara grija a doua zi sa te intorci la lentilele de zi cu zi. |
|

| Sa-i folosesti cu palcere, Shirel!
Eu sper sa ma pot obisnui cu lentilele de contact, pentru ca m-ar costa prea mult sa schimb iar lentilele la ochelari!UFFFFAAA! |
|
|