Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| andreeafed wrote:iti sta foarte bine
Pai, de unde stii? Vrem si noi poza cu imann99 si ochelari! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| g_nicoleta2000 wrote:Pai, de unde stii? Vrem si noi poza cu imann99 si ochelari!
Eu am inteles ca ar fi vorba de lentile de cntact. Acum ca ne-ai facut curioasa, iman99, ar fi bine sa ne postezi si o poza. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| stele_pe_cer wrote:
Daca te intereseaza un centru care lucreaza bine si care totodata are si produse de caliate la preturi rezon, am putea sa iti recomand o vizita urmatoarele 3 centre:
1. I.O.R. (Intreprinderea Optica Romana)- pentru info suplimentare iti spun pe privat unde este cabinetul, in incinta intreprinderii;
2.Intersectie Calea Mosilor cu Bd.Craol, pe parte cu Fornetti, chiar langa un magazin cu produse de 40.000 (au preturile destul de mici, dar nu prea au rame deosebite);
3.La una di intrarile Instotutului de aeronautica spatiala, in afara institutului, este un cabinet micut, sunt profesionisti (lucreaza pentru armata).
Eu mi-am facut okelari la toate cnetrele astea trei, asta dupa ce am vazut extrem de multe magazine, cu preturi cam piperate pentru buzunarul meu.Recomand cabinetele astea mai mult pentru lentile, decat pentru rame.Pentru rame frumoase, este un magazin prin Crangasi, dar nu stiu sa explic cum se ajunge.
Sper sa-ti fo fost de folos. Daca vei veni la IOR, da-mi un semn pe mess ca pot veni cu tine (stau aproape ).
Stele_pe_cer,
Multumesc mult pentru oferta si pentru informatii si nu in ultimul rand pentru companie.
Intradevar am rezolvat la centrul de pe Mosilor intersectie cu Carol. Cu ramele nu stau ei foarte bine, dar la lentile am iesit muuult mai ieftin. Deci 2 lentile cilindrice antireflex, cu tot cu montaj, 750.000 lei.
Asa mai da, mai vin de acasa Si vineri sunt gata deja. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Placerea a fost de partea mea, Adriana !Sa-i porti cu placere si cu....consecventa .
Eu imi voi ridica okelarii luni sau marti, in functie de vremea de afara .Gata sunt vineri, dar, pentru ca vom fi plecati din Bcuresti voi amana un pic, desi ard de nerabdare sa-i vad: e prima mea pereke de okelari de soare cu dioptrii! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| AdrianaC wrote:Stele_pe_cer, Multumesc mult pentru oferta si pentru informatii si nu in ultimul rand pentru companie. Intradevar am rezolvat la centrul de pe Mosilor intersectie cu Carol. Cu ramele nu stau ei foarte bine, dar la lentile am iesit muuult mai ieftin. Deci 2 lentile cilindrice antireflex, cu tot cu montaj, 750.000 lei. Asa mai da, mai vin de acasa Si vineri sunt gata deja.
Da, intr-adevar merita din plin. Sa ii porti cu placere. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alinush mi-ai pus forumu in cap nu cred ca se vede la avatar dar sunt verzi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2006 Mesaje: 55
| ce e frumos trebuie sa vada toate fetele! Si sigur imi vor da dreptate!!! |
|
| Gata si ochelarii si iata si noul look ! AdrianaC attached the following image(s):
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Gata si ochelarii si iata si noul look ! Cum ai facut poza alb-negru? E functie din aparat? Imi plac ochelarii...tre' sa ma duc si io sa-mi pun... |
|
| Da, am setat aparatul pe old fashion si iese ca pe vremea bunicii. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Da, am setat aparatul pe old fashion si iese ca pe vremea bunicii. io nu am la aparat |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Adrianac iti sta foatre bine cu ochelarii si noul look cred ca ti se potriveste perfect |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Hop si eu in clubul ochelaristilor! Port ochelari (pt miopie) de vreo 6 ani. Nu mi-am pus problema folosirii lentilelor de contact pt ca mi se pare incomod...si apoi, eu nu trebuie sa-i port permanent, numai la distanta (adica atunci cand ma uit la tv, cand conduc sau pe strada, ca sa vad si eu fetele oamenilor la distanta ) |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Sefa, frumusica -frumusica mai esti!
Eu am de o viata +1 la ambii ochi dar nu port ochelari ca mi-e bine si asa. Am ochelarii pe undeva, dar cine stie pe unde |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari Adriana pentru noul look!Chiar iti sta bine cu ochelari! |
|
|