Buna ziua!Am 18 saptamani si doctorul mi-a spus ca e fata ,dupa cum nu se vede nimic ,dar zicea ca nu se pronunta sigur pana nu merg la 4D.Asa le-a spus si la alte 3 prietene de-ale mele si s-a adeverit.Se vede in saptamana a 18-a?E posibil sa fie fata?
|
Buna ziua!Am si eu 17 saptamani si tot simt ceva miscand prin burta , dar cand pun mana nu simt nimic.Uneori imi pulseaza burta , se vede cum se ridica si se lasa. Oare sa fie miscarile copilului?
|
Buna ziua. Ma numesc Cristina si sunt insarcinata in 16 saptamani Voiam sa va intreb la cate saptamani se vede sexul copilului la ecograf? Sunt tare curioasa.
|
Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a IV-a (16saptamani) si am probleme cu ametelile din cauza lipsei de calciu. Nu prea imi plac lactatele, decat branza de oi si laptele prins. Am observat ca daca mananc lapte prins nu mai am probleme cu ametelile . E permis laptele prins in sarcina?
|
Stiu ca mai am mult de asteptat, dar eram curioasa E prea devreme acum probabil
|
Buna!Am aflat si eu de curand ca sunt o viitoare mamica. Sunt in saptamana a 5-a dupa cum am calculat. Mi-ar placea sa stiu dupa simptome daca voi avea baiat sau fata, nu dupa acest calendar. Inca dinainte cu 3 zile sa aflu ca am ramas insarcinata am avut dureri de burta, ovare, stomac, mai mari ca la ciclu. Acum ma dor ovarele putin si am o stare de somnolenta. Capul ma doare uneori, sanul stang e mai mare decat dreptul. Nu am greturi, nu am pofte, aureola din jurul sanilor nu s-a inchis la culoare. Mi-e sete toata ziua. Astept parerile voastre
|