Nivel: Membru
Inregistrat: 12/16/2019 Mesaje: 7
| Buna, dragele mele! Ma numesc Cezara ?i am o mare nelamurire.
Am facut tratament cu Rigevidon timp de 8 luni de zile. Dupa ce l-am întrerupt am avut contact neprotejat pe 3 decembrie. Între timp musafirii ?i-au facut apari?ia însa cu ni?te dureri groaznice de ovare ?i de obicei, odata cu venirea lor, îmi trecea ?i durerea de sâni, însa aceasta înca persista, la fel ca starile de ame?eala, setea continua, poftele ?i mai ales gre?urile. Am facut un test de sarcina la 12 zile dupa data concep?iei ?i rezultatul sau a fost negativ. Am repetat testul sâmbata ?i a aparut o liniuta proeminenta ?i înca una vaga, dar ?ti?i momentul acela când pune?i urina pe test? Se coloreaza tot testul la început. Ei bine, asa era ?i testuletul meu dupa 5 minute, colorat roz, cu o linie vaga ?i una proeminenta, testul men?ionez ca a fost Sure Check. Am mai repetat în aceeasi seara testul (am cumparat unul Barza ultra sensibil) ?i s-a dovedit a fi negativ.
Spune?i-mi va rog, exista posibilitatea sa fi ramas însarcinata? Eu m am gândit ca poate îmi ?i induc aceste simptome de sarcina
Oricum o sa repet testul sâmbata când se fac fix 3 saptamâni de la concep?ie, dar vreau sa aud ?i parerile voastre, daca a?i mai trecut prin asta.
Va mul?umesc din suflet! În poza este cel de-al doilea test ptr ca pe primul l-am aruncat. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| CezaraS wrote:Buna, dragele mele! Ma numesc Cezara ?i am o mare nelamurire.
Am facut tratament cu Rigevidon timp de 8 luni de zile. Dupa ce l-am întrerupt am avut contact neprotejat pe 3 decembrie. Între timp musafirii ?i-au facut apari?ia însa cu ni?te dureri groaznice de ovare ?i de obicei, odata cu venirea lor, îmi trecea ?i durerea de sâni, însa aceasta înca persista, la fel ca starile de ame?eala, setea continua, poftele ?i mai ales gre?urile. Am facut un test de sarcina la 12 zile dupa data concep?iei ?i rezultatul sau a fost negativ. Am repetat testul sâmbata ?i a aparut o liniuta proeminenta ?i înca una vaga, dar ?ti?i momentul acela când pune?i urina pe test? Se coloreaza tot testul la început. Ei bine, asa era ?i testuletul meu dupa 5 minute, colorat roz, cu o linie vaga ?i una proeminenta, testul men?ionez ca a fost Sure Check. Am mai repetat în aceeasi seara testul (am cumparat unul Barza ultra sensibil) ?i s-a dovedit a fi negativ.
Spune?i-mi va rog, exista posibilitatea sa fi ramas însarcinata? Eu m am gândit ca poate îmi ?i induc aceste simptome de sarcina
Oricum o sa repet testul sâmbata când se fac fix 3 saptamâni de la concep?ie, dar vreau sa aud ?i parerile voastre, daca a?i mai trecut prin asta.
Va mul?umesc din suflet! În poza este cel de-al doilea test ptr ca pe primul l-am aruncat.
Buna, posibil ca testele sa aiba sensibilitate diferita si deaia unul sa fie pozitiv si unul negativ, poti repeta maine dimineata inca un test cu prima urina si cel mai bine este sa faci o analiza de sange beta hcg si daca este pozitiv repetal la 48h daca totul este ok valoarea ar trebui sa se dubleze. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/16/2019 Mesaje: 7
| Miha1989 wrote:
Buna, posibil ca testele sa aiba sensibilitate diferita si deaia unul sa fie pozitiv si unul negativ, poti repeta maine dimineata inca un test cu prima urina si cel mai bine este sa faci o analiza de sange beta hcg si daca este pozitiv repetal la 48h daca totul este ok valoarea ar trebui sa se dubleze.
Multumesc frumos pentru raspuns! Eu ziceam sa astept pana sâmbata sa se împlineasca 3 saptamâni, dar mai mult ca sigur nu voi mai avea rabdare |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| CezaraS wrote:Multumesc frumos pentru raspuns! Eu ziceam sa astept pana sâmbata sa se împlineasca 3 saptamâni, dar mai mult ca sigur nu voi mai avea rabdare
Daca mai ai nelamuriri poti scrie pe grupul aspirantelor, fetele sunt primitoare si te vor ajuta cu drag. Aici gasesti grupul:
http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---77.aspx?g=posts&t=19146&p=29 |