Oare sa fiu iar însarcinata? ??
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Raluca.t
Scris: Friday, July 21, 2017 5:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/21/2017
sic Buna..luna trecuta am.suferit un avort spontan sarcina aproape 2luni.am.inceput sa am sangerari in data de 12iunie cum de altfel am ?i.fost la.urgenta unde.mi a dat tratament cu.progesteron ovule..cum nu mi sa oprit am fost iar la medic dupa 4 zile..mi a facut eco am.auzit cum ii batea inimioara mi-a zis ca nu este prins.am.ma pus sa astept3ore dupa care nu i se mai auzea inima ?i a zis ca sunt pe cale sa elimin.eu de atunci am avut sângerari ca la menstrua?ie fara dureri mari.cand sa produs avortul?înca nu mi-a venit menstruatia.posibil sa fi ramas din nou însarcinata?am avut contact neprotejat de 2saptamaani.ne dorim mult bebe 2..va mul?umesc
sofia28
Scris: Friday, July 21, 2017 6:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/26/2017
Daca Tia întârziat deja menstrua?ia po?i sa faci un test de sarcina cu sensibilitate mare....Gen viola...Sau ?i mai bine analiza de sânge beta hcg...Nu lasa loc de interpretari ca ?i un test de sarcina.O întrebare daca pot sati pun....Doctorul nu va spus sa face?i nici o pauza??tiu ca dorin?a de a avea un bebe e mare ?i a?teptarea e grea dar din cate ?tiu organismul trebuie sa-?i revina ?i macar o pauza de o luna poate era binevenita.
MadaMadalyna
Scris: Friday, July 21, 2017 6:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/22/2017
Raluca.t wrote:
sic Buna..luna trecuta am.suferit un avort spontan sarcina aproape 2luni.am.inceput sa am sangerari in data de 12iunie cum de altfel am ?i.fost la.urgenta unde.mi a dat tratament cu.progesteron ovule..cum nu mi sa oprit am fost iar la medic dupa 4 zile..mi a facut eco am.auzit cum ii batea inimioara mi-a zis ca nu este prins.am.ma pus sa astept3ore dupa care nu i se mai auzea inima ?i a zis ca sunt pe cale sa elimin.eu de atunci am avut sângerari ca la menstrua?ie fara dureri mari.cand sa produs avortul?înca nu mi-a venit menstruatia.posibil sa fi ramas din nou însarcinata?am avut contact neprotejat de 2saptamaani.ne dorim mult bebe 2..va mul?umesc

Dupa un avort spontan poate sa se regleze putin mai greu cm , de asta e posibil sa nu.ti fi venit inca , dar totusi poti incerca un test de sarcina.
Raluca.t
Scris: Friday, July 21, 2017 6:25 PM
Nivel

Doctorul mi a recomandat sa a?tept pâna la prima menstrua?ie dar sincer nu ?tiu când trebuie sa mi vina a zis ca între 4 ?i 6 saptamâni au trecut aproape 6 de aia sunt in cea?a..sau poate mi a venit atunci imediat de aia am.sangerat a?a mult ..nu ?tiu..sunt in ceata
Lili Eu
Scris: Friday, July 21, 2017 6:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Raluca.t wrote:
Imi pare rau ptr sufrinta ta, dar cat ar fi dorinta de mare de a avea un bebe ar trebui sa astepti macar un cm pana sa incerci iar, sa nu doamne fereste da treci iar prin ce ai trecut. uteru inca nu e refacut si pregatit ptr o noua sarcina si risti iar un avort spontan. e normal ca dupa un av spontan sa vina cm cu intarziere. Si daca faci acum test e posibil sa iasa pozitiv ptr ca sarcina trecuta a fost mare si hcg se elimina greu din organism. iti zic din experienta am avut doua av spontane..pale
Raluca.t
Scris: Friday, July 21, 2017 6:35 PM
Nivel

2unul dupa altul?? :( Îmi pare rau ...acuma sincer sunt speriata..nu mi ar placea sa trec iar prin ce am trecut..avem un bebe de 1 an ?i 5luni ?i am vrut sa fie de vârste apropiate de aia ?i graba..??
Lili Eu
Scris: Friday, July 21, 2017 8:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2015
Raluca.t wrote:
2unul dupa altul?? :( Îmi pare rau ...acuma sincer sunt speriata..nu mi ar placea sa trec iar prin ce am trecut..avem un bebe de 1 an ?i 5luni ?i am vrut sa fie de vârste apropiate de aia ?i graba..??
Nu unu dupa altu. dar daca nu e uteru vindecat e posibil sa nu tii sarcina, eu dupa av sponta nu sa eliminat bn sarcina si a trebuit sa fac chiuretaj si a 2 luna am ramas iar si a fost extrauterina apoi dupa 4 ani am mai avut un av spontan si apoi la trei luni dupa am ramas iar si am un baietel de 5 lunite coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.