Oare raman fara lapte?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AlexandraL
Scris: Tuesday, March 25, 2008 2:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2007
E ciudat,o zi-doua am lapte,una nu prea...ieri nu prea am mancat,am avut o zi proasta,fara pic de pofta de mancare...si azi se vede rezultatul...oof
Alina
Scris: Tuesday, March 25, 2008 2:37 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Asculta o mamica care a alaptat doi copii pana la un an si 4 luni.
Relaxeaza-te, mananca tot ce trebuie, fa un program de supt, macar la o ora si jumatate si totul va fi bine.

pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Tuesday, March 25, 2008 2:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
Alina wrote:
Relaxeaza-te, mananca tot ce trebuie, fa un program de supt, macar la o ora si jumatate si totul va fi bine.

pupici pupici

Asa e cum zice Alina! Relaxeaza-te ca asta e cel mai important.
mihaela75
Scris: Tuesday, March 25, 2008 3:05 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Alexandra, daca vrei sa alaptezi si esti pregatita sa treci peste toate greutatile( ca alaptatul nu mereu vine de la sine) trebuie sa ai multa grija de tine in special de timpii de odihna.Fa un test , nu dormi o noapte sa vezi ce dezastru se produce la lactatie si fa-ti obicei sa dormi o ora doua dupa amiaza si vei observa diferenta.Laptele praf este alternativa dar nu acum pentru ca e prea devreme.Bebele are niste pusee de crestere , nu mai stiu parca intre 2-3 luni cand cere mereu san si-ti face creierii varza.Nu toate mamele au lapte sa tasneasca ca la fantana arteziana , tu poate ai ghinionul sa iti trebuiasca mereu " ajutor" in a produce lapte .Da-ti ragaz, nu te pripi sa intarci mai ales ca-ti doresti sa alaptezi.Eu nu am dorit si am intarcat la 4 luni dar nu e cazul tau .Placerea de a alapta vine mai tarziu, e o diferenta sa pui la san un bebe de 2 luni care numai mananca si urla si alta e sa pui un bebe de 6 luni care se joaca cu sanul , rade, te mangaie , " vorbeste" cu tine in timp ce suge angel Deci cuvantul cheie pt lactatie este "odihna".Apropo, cat ai dormit in ultimele 24 de ore?oare
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, March 26, 2008 11:47 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
oanalaurisa wrote:

Si din cat in cat timp sa pape atata?

cam la 2.30 - 3.00 ore ii spuneau acelei mamici ..
AlexandraL
Scris: Wednesday, March 26, 2008 12:40 PM
Nivel

Alina wrote:

pupici pupici

Incerc sa ma relaxez,mananc-uneori chiar daca nu imi e foame-,un program de supt are(oarecum)-la 2 ore,uneori la 3,dar destul de rar.Sper sa mearga.
ingerash
Scris: Wednesday, March 26, 2008 12:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
alexandra_lazar wrote:

Incerc sa ma relaxez,mananc-uneori chiar daca nu imi e foame-,un program de supt are(oarecum)-la 2 ore,uneori la 3,dar destul de rar.Sper sa mearga.

Relaxeaza-te,odihneste-te si hraneste-te bine.Am avut si eu probleme din astea si noroc ca era sezonul pepenilor si am bagat pepene in fiecare zi la stomac si aveam fantana arteziana,ca saraca Madalina se inecaras Incearca pepene ,ceai de chimion sau fincenthumright
AlexandraL
Scris: Wednesday, March 26, 2008 12:53 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Alexandra, daca vrei sa alaptezi si esti pregatita sa treci peste toate greutatile( ca alaptatul nu mereu vine de la sine) trebuie sa ai multa grija de tine in special de timpii de odihna.Fa un test , nu dormi o noapte sa vezi ce dezastru se produce la lactatie si fa-ti obicei sa dormi o ora doua dupa amiaza si vei observa diferenta.Laptele praf este alternativa dar nu acum pentru ca e prea devreme.Bebele are niste pusee de crestere , nu mai stiu parca intre 2-3 luni cand cere mereu san si-ti face creierii varza.Nu toate mamele au lapte sa tasneasca ca la fantana arteziana , tu poate ai ghinionul sa iti trebuiasca mereu " ajutor" in a produce lapte .Da-ti ragaz, nu te pripi sa intarci mai ales ca-ti doresti sa alaptezi.Eu nu am dorit si am intarcat la 4 luni dar nu e cazul tau .Placerea de a alapta vine mai tarziu, e o diferenta sa pui la san un bebe de 2 luni care numai mananca si urla si alta e sa pui un bebe de 6 luni care se joaca cu sanul , rade, te mangaie , " vorbeste" cu tine in timp ce suge angel Deci cuvantul cheie pt lactatie este "odihna".Apropo, cat ai dormit in ultimele 24 de ore?oare

Vreau sa alaptez,chiar daca ma streseaza destul de mult,chiar daca noaptea ma scol din 2 in 2 ore,de am ajuns ca un robotel.Ziua nu prea pot dormi,ca Ioan nu doarme decat in reprize de cate 20 de minutebanghead ,eventual in bratebanghead ,deci...

Stiu ca mi-ar fi mult mai usor cu lapte praf,pentru ca am inteles ca e mai hranitor,bebe ar dormi mai mult si mai bine,ar mananca la 3-4 ore,chiar am fost sfatuita de persoane binevoitoare sa il trec pe lapte praf,ca sa ma odihnesc si eu.Dar ma gandesc ca sanul e cel mai bun pentru puiul meu...si pentru ca mi-am dorit foarte mult acest copil,vreau sa ii dau tot ce e mai bu(ma gandesc ca daca laptele meu nu ar fi suficient de satios,Ioan nu ar fi luat in greutate asa bine,de s-a mirat si doctorul pediatru ca i-am dat doar san).

I-am dat si lapte praf,completare,cand chiar golise sanii si ii mai era foame-de vreo 2-3 ori.

Ieri nu stiu ce a avut,nu prea a mancat,m-am gandit ca o fi avut si el vreo zi mai proasta,asta e...

Am scris cam mult,dar in felul asta ma descarc si eu...multumesc pentru sfaturipupici pupici pupici
AlexandraL
Scris: Wednesday, March 26, 2008 12:54 PM
Nivel

inger7 wrote:

Relaxeaza-te,odihneste-te si hraneste-te bine.Am avut si eu probleme din astea si noroc ca era sezonul pepenilor si am bagat pepene in fiecare zi la stomac si aveam fantana arteziana,ca saraca Madalina se inecaras Incearca pepene ,ceai de chimion sau fincenthumright

Daca as gasi pepene ar fi suuuper,este fructul meu preferat!!Multumesc pentru ideepupici
oanalaurisa
Scris: Wednesday, March 26, 2008 1:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
georgy_adinutza wrote:

cam la 2.30 - 3.00 ore ii spuneau acelei mamici ..

Ciudat,Mira mananca intre 140-170 ml la 3 ore...deci,chiar cat ar trebui conform instructiunilor de pe cutia de lapte praf,cu mentiunea ca noaptea doarme 8 ore.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.