Oare pot sa ies singur din patut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Tuesday, February 6, 2007 11:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
OF, Oana, cate peripetii cu printesa ta!!! Bine ca e vesela si ca nu a patit ceva rau...
Noi nu avem probleme, ziua doarme in dormitor, in patul meu, cu usa inchisa, iar cand se trezeste se da singura jos din pat, isi ia un maimutoi si vine direct la usa si o deschide (pana acum o sapt cand inca nu ajungea la usa, batea in ea usor). Noaptea doarme in patutul ei, care este cu grilaj f inalt, deci nu are cum sa cada, si oricum, nu se mai trezeste noaptea din somn.
Deziree
Scris: Tuesday, February 6, 2007 11:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/24/2006
Pupicei pe cucuiut mariucapupici
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, February 7, 2007 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Maria & mami wrote:
banghead banghead banghead banghead banghead banghead

Maria tocmai mi-a cazut din patutz, de sus. A incalecat gardutzul si a venit in cap pe parchet . O iau razna. plans plans plans Il asteptam pe tati sa scoata gardutzul = o laterala , voi pune perne la margine , maine luam gardutz mobil ...... pale pale pale

Doamne, sper sa nu aiba nimik. Imi misca toate cele, e vesela, nu a plans nici 1 minut. Acum parca mi-e si frica sa o mai culc ! plans Sa nu aiba ceva...... nervi

plans plans plans

off Mariuca ....pupici pupici pupici pupici pupici

eu ca sa evit astfel de cazaturi , pe la 1 an si 2 luni i-am facut o scarita cu 3 trepte la patut si am invatat-o pe ea sa se dea jos din patut si sa se suie .......si a mers
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 7, 2007 10:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Va multumim de grija. Si va intoarcem toti pupicii ! pupici pupici pupici pupici

Credeti-ma, si patul ei e foarte inalt , ajunge doar cat sa puna varful piciorului la marginea de sus. Cum o fi escaladat tot gardutzul ala , nu e mister , ca am sarit noi si din tarc ...... banghead asta vara la doar 10 luni ! Nu are stare , e ca o maimutza cataratoare. Oricum, azi schimbam totul. Vom vedea ce si cum. ....... Sper sa ne invatam in patutz de todler , cu gardutz rabatabil. Va tinem la curent cu transformarile .

Voi credeti ca ar trebui sa merg la doctor cu ea?
uff
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, February 7, 2007 11:07 AM
Nivel

Maria & mami wrote:
Va multumim de grija. Si va intoarcem toti pupicii ! pupici pupici pupici pupici

Credeti-ma, si patul ei e foarte inalt , ajunge doar cat sa puna varful piciorului la marginea de sus. Cum o fi escaladat tot gardutzul ala , nu e mister , ca am sarit noi si din tarc ...... banghead asta vara la doar 10 luni ! Nu are stare , e ca o maimutza cataratoare. Oricum, azi schimbam totul. Vom vedea ce si cum. ....... Sper sa ne invatam in patutz de todler , cu gardutz rabatabil. Va tinem la curent cu transformarile .

Voi credeti ca ar trebui sa merg la doctor cu ea?
uff

un control de rutina nu ar strica , desi daca tu o pipai si nu zice nimik cum ca ar durea , cred ca nu are nimik ....dar , ca sa fii si tu mai linistita , eu zic sa ii faci si un control ...pupici pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 7, 2007 5:42 PM
Nivel

Off, bine ca a trecut. Acum sa vedem cum ne vom adapta la noua patutz. Pana acum e foarte incantata si culmea e ca il si foloseste corect, chiar daca i-am aratat o singura data pe unde se urca - coboara !

Kiki
Scris: Wednesday, February 7, 2007 6:18 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Frumos patutz ai Mariuca! Sa il folosesti cu placere si sa nu o mai sperii pe mami! pupici
TatyKS
Scris: Wednesday, February 7, 2007 6:57 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Pupici pentru mariuca cataratoareasic si care vrea cucuieepupici pupici Off mai Mariuca de ce o sperii tu pe mami?pupici
Patutul e super frumooos...vrem si noi sa ii schimbam patutul de cand se incalzeste afara ca sa o mutam la ea in camera si nu stim inca ce sistem sa folosim....tu ai cumparat separat chestia aia de la Tommy?Sau e a patutului?
Alina
Scris: Wednesday, February 7, 2007 7:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Foarte frumos patut. Sa-l folosesti cu placere, Mariuca. Ti-a facut-o mama, nu te mai poti catara.
Oana, bine ca ati trecut cu bine peste incident.
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 7, 2007 7:02 PM
Nivel

Patutzul e acelasi , e todler bed, cot bed si doar am scos laterala din exterior, desurubata. Apoi am cumparat marginea aia speciala , care se trece pe sub saltea pana in partea cealalta a saltelei. Are si sistem de rabatare. E special pentru +18 luni , patutzuri de copii.

Sa vedem cum va fi la noapte, ca azi a fost foarte incantata de el ! pupici
TatyKS
Scris: Wednesday, February 7, 2007 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Mersi Oana...e super idee cu marginea rabatabila...asa am vrea si noi sa ii facem la viitorul patut al Karinei. Dar sa vadem daca gasim pe undevauff
Ely
Scris: Wednesday, February 7, 2007 7:52 PM
Nivel
Nivel: Senior

Mariuca multi pupici pe cucui pui ,ma bucur ca esti bine .Mami este superb patutul sa-l foloseasca sanatoasa.pupici pupici
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 7, 2007 8:02 PM
Nivel

Va multumim tuturor pentru ca va ganditi la noi si....... invatati din greselile noastre ! thumright
delfinasa
Scris: Thursday, February 8, 2007 7:07 PM
Nivel
Nivel: Senior

Mariuca, sper ca nu ai nimic dupa cazatura uff...Oana, excelenta latura rabatabila la patut, in felul asta eviti astfel de cazaturi periculoase, ca Mariuca se va putea da jos din patut cand va vrea, fara acrobatii pale...o pupam sa nu faca cucui prea mare pupici.
Chiar zilele astea ma gandeam sa-i dau si eu jos grila de la patut si sa-i pun laturile care se ataseaza la el, astfel ca are loc prin mijloc sa coboare...dar cred ca e bad idea deocamdata, ca pe la mijloc poate cadea in somn pale.

delfinasa attached the following image(s):
toddler bed.jpg

Miri
Scris: Thursday, February 8, 2007 9:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Pupici pentru Mariuca cea isteatza!pupici pupici pupici
Oana, mi se pare mie sau Maria seamana cu tine?oare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.