Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| OF, Oana, cate peripetii cu printesa ta!!! Bine ca e vesela si ca nu a patit ceva rau... Noi nu avem probleme, ziua doarme in dormitor, in patul meu, cu usa inchisa, iar cand se trezeste se da singura jos din pat, isi ia un maimutoi si vine direct la usa si o deschide (pana acum o sapt cand inca nu ajungea la usa, batea in ea usor). Noaptea doarme in patutul ei, care este cu grilaj f inalt, deci nu are cum sa cada, si oricum, nu se mai trezeste noaptea din somn.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Pupicei pe cucuiut mariuca |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
|
off Mariuca ....
eu ca sa evit astfel de cazaturi , pe la 1 an si 2 luni i-am facut o scarita cu 3 trepte la patut si am invatat-o pe ea sa se dea jos din patut si sa se suie .......si a mers |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Va multumim de grija. Si va intoarcem toti pupicii !
Credeti-ma, si patul ei e foarte inalt , ajunge doar cat sa puna varful piciorului la marginea de sus. Cum o fi escaladat tot gardutzul ala , nu e mister , ca am sarit noi si din tarc ...... asta vara la doar 10 luni ! Nu are stare , e ca o maimutza cataratoare. Oricum, azi schimbam totul. Vom vedea ce si cum. ....... Sper sa ne invatam in patutz de todler , cu gardutz rabatabil. Va tinem la curent cu transformarile .
Voi credeti ca ar trebui sa merg la doctor cu ea? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Maria & mami wrote: Va multumim de grija. Si va intoarcem toti pupicii ! Credeti-ma, si patul ei e foarte inalt , ajunge doar cat sa puna varful piciorului la marginea de sus. Cum o fi escaladat tot gardutzul ala , nu e mister , ca am sarit noi si din tarc ...... asta vara la doar 10 luni ! Nu are stare , e ca o maimutza cataratoare. Oricum, azi schimbam totul. Vom vedea ce si cum. ....... Sper sa ne invatam in patutz de todler , cu gardutz rabatabil. Va tinem la curent cu transformarile . Voi credeti ca ar trebui sa merg la doctor cu ea?
un control de rutina nu ar strica , desi daca tu o pipai si nu zice nimik cum ca ar durea , cred ca nu are nimik ....dar , ca sa fii si tu mai linistita , eu zic sa ii faci si un control ... |
|
| Off, bine ca a trecut. Acum sa vedem cum ne vom adapta la noua patutz. Pana acum e foarte incantata si culmea e ca il si foloseste corect, chiar daca i-am aratat o singura data pe unde se urca - coboara !
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Frumos patutz ai Mariuca! Sa il folosesti cu placere si sa nu o mai sperii pe mami! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Pupici pentru mariuca cataratoarea si care vrea cucuiee Off mai Mariuca de ce o sperii tu pe mami? Patutul e super frumooos...vrem si noi sa ii schimbam patutul de cand se incalzeste afara ca sa o mutam la ea in camera si nu stim inca ce sistem sa folosim....tu ai cumparat separat chestia aia de la Tommy?Sau e a patutului? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Foarte frumos patut. Sa-l folosesti cu placere, Mariuca. Ti-a facut-o mama, nu te mai poti catara. Oana, bine ca ati trecut cu bine peste incident. |
|
| Patutzul e acelasi , e todler bed, cot bed si doar am scos laterala din exterior, desurubata. Apoi am cumparat marginea aia speciala , care se trece pe sub saltea pana in partea cealalta a saltelei. Are si sistem de rabatare. E special pentru +18 luni , patutzuri de copii.
Sa vedem cum va fi la noapte, ca azi a fost foarte incantata de el ! |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mersi Oana...e super idee cu marginea rabatabila...asa am vrea si noi sa ii facem la viitorul patut al Karinei. Dar sa vadem daca gasim pe undeva |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mariuca multi pupici pe cucui pui ,ma bucur ca esti bine .Mami este superb patutul sa-l foloseasca sanatoasa. |
|
| Va multumim tuturor pentru ca va ganditi la noi si....... invatati din greselile noastre ! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mariuca, sper ca nu ai nimic dupa cazatura ...Oana, excelenta latura rabatabila la patut, in felul asta eviti astfel de cazaturi periculoase, ca Mariuca se va putea da jos din patut cand va vrea, fara acrobatii ...o pupam sa nu faca cucui prea mare . Chiar zilele astea ma gandeam sa-i dau si eu jos grila de la patut si sa-i pun laturile care se ataseaza la el, astfel ca are loc prin mijloc sa coboare...dar cred ca e bad idea deocamdata, ca pe la mijloc poate cadea in somn . delfinasa attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupici pentru Mariuca cea isteatza! Oana, mi se pare mie sau Maria seamana cu tine? |
|
|