Oare pot sa ies singur din patut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mommy
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
AdrianaC wrote:

Inclusiv pe tarc a inceput sa se catare. Se tine cu o mana de inelul din colt, cu o mana de marginea tarcului si cu picioarele urca pe plasa ca la alpinism uff uff uff

Si pe Mihaita l-am prins escaladand tarcul. Pune un picior prin plasa pe bara inclinata care sustine tarcul, si se trage sus cu mainile... i-am retezat elanul pana acum, l-am luat afara din tarc cand l-am vazut facand asa, ca sa nu isi perfectioneze tehnica, dar mi-e teama ca in curand imi trage vreo busitura, nu il mai stiu in siguranta in tarc...banghead Are o forta incredibila, pe orice scaun se catara in trei secunde tragandu-si corpul sus prin forta mainilor pana poate pune un genunchi... si apoi e sus.
Miri
Scris: Monday, January 22, 2007 9:04 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
De doua zile, Sara incearca sa escaladeze patutul!uff
Asa ca tati a scutit-o de efort si azi i-a taiat plasa de la picioarele patutului, astfel ca printesa se coboara si se urca singurica la locul ei!dance Iar daca ii e somnic, doar ii spun "hai la nani"si prinde viteza spre dormitor si in 2 secunde e in patutz!hohot
MNiko
Scris: Monday, January 22, 2007 9:37 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Miri wrote:
Asa ca tati a scutit-o de efort si azi i-a taiat plasa de la picioarele patutului, astfel ca printesa se coboara si se urca singurica la locul ei!dance Iar daca ii e somnic, doar ii spun "hai la nani"si prinde viteza spre dormitor si in 2 secunde e in patutz!hohot

Bravo Sara.
In curand cred ca renuntam si noi la gratiile din fata.
Miri
Scris: Tuesday, January 23, 2007 9:45 PM
Nivel

Multumim ,Niko!Succes la descoperirea de noi"orizonturi"1sic
Alina
Scris: Tuesday, January 23, 2007 10:06 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Bravo. E o alegerea foarte buna si cat se poate de safe. bravo
sousourel
Scris: Tuesday, January 23, 2007 10:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Miri wrote:

Serios? Ce idee...numai ca dupa operatiune nu cred ca se mai poate refolosi pt un bb mai mic....scratch
Alina
Scris: Tuesday, January 23, 2007 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
sousourel wrote:
Serios? Ce idee...numai ca dupa operatiune nu cred ca se mai poate refolosi pt un bb mai mic....scratch

Depinde de patut, eu am facut acelasi lucru la patutul Catincai (am taiat grilajul din fata al patului - din lemn - lasand doar o margine mai inalta in partea pernei, ca sa nu cada, deci se putea urca si cobori singura, totodata neavand posibilitatea de a cadea) si acelasi pat l-am folosit si la Tudor, refacand grilajul din fata.
sousourel
Scris: Tuesday, January 23, 2007 10:31 PM
Nivel

Alina wrote:

Depinde de patut, eu am facut acelasi lucru la patutul Catincai (am taiat grilajul din fata al patului - din lemn - lasand doar o margine mai inalta in partea pernei, ca sa nu cada, deci se putea urca si cobori singura, totodata neavand posibilitatea de a cadea) si acelasi pat l-am folosit si la Tudor, refacand grilajul din fata.

Inteleg, dar Miri zicea de plasa, ma gandesc ca e ca si al nostru, tip pliant....si nu stiu daca plasa mai are aceeasi rezistenta odata ce a fost taiata....dar acum ca mi-a dat ideea...ma cam tenteaza.
Cris Rusu
Scris: Tuesday, January 23, 2007 11:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2006
La noi inca nu a incercat, dar o vad cum incearca sa se urce in patul nostru, cand bantuie prin casa... Noi avem patul putin mai inalt, si nu ajunge, dar ridica piciorul destul de mult, asa ca incepem sa ne facem si noi griji. Dar si ea are timpul limitat de stat in patut... Adica doarme acolo numai noaptea, pana la 4,30 cand pleaca Andrei la sv. El o ia si o pune langa mine in pat, caci altfel as avea o Ioana pe post de cocos desteptator pe la 5,30-6, fara putinta de readormire... Asa ca eu inca mai zic "hop, ca n-a sarit parleazul..."
Miri
Scris: Wednesday, January 24, 2007 7:49 PM
Nivel

Sousourel, noi oricum nu ne-am pus problema refolosirii patutului pentru bebe 2!ras
Dar cred ca poti reface partea pe care o vei da jos, eventual cu un alt gen de material prins de marginea care a ramas la locul ei!sic
Deoarece Sara a aterizat si azi-noapte din patul ei, in seara sta Manu a pus o bucata de placutza de pal,intre saltea si patutz,de inaltime medie, care sa nu-i mai permita "aterizari"nocturne!
sousourel
Scris: Wednesday, January 24, 2007 8:20 PM
Nivel

Miri wrote:
Sousourel, noi oricum nu ne-am pus problema refolosirii patutului pentru bebe 2!ras
Dar cred ca poti reface partea pe care o vei da jos, eventual cu un alt gen de material prins de marginea care a ramas la locul ei!sic
Deoarece Sara a aterizat si azi-noapte din patul ei, in seara sta Manu a pus o bucata de placutza de pal,intre saltea si patutz,de inaltime medie, care sa nu-i mai permita "aterizari"nocturne!

Ahaaa...deci interventia presupune si incidente?oare Mai deliberam....la noi ....poate va mai veni si bb 2, ar fi pacat sa mai dam inca o caruta de bani pe alt patut, ma rog daca va fii cazul...
Miri
Scris: Wednesday, January 24, 2007 8:29 PM
Nivel

In acest caz, e bine sa judecati de doua ori si sa taiati doar o data!ras
Maria & Mario
Scris: Tuesday, February 6, 2007 10:48 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
banghead banghead banghead banghead banghead banghead

Maria tocmai mi-a cazut din patutz, de sus. A incalecat gardutzul si a venit in cap pe parchet . O iau razna. plans plans plans Il asteptam pe tati sa scoata gardutzul = o laterala , voi pune perne la margine , maine luam gardutz mobil ...... pale pale pale

Doamne, sper sa nu aiba nimik. Imi misca toate cele, e vesela, nu a plans nici 1 minut. Acum parca mi-e si frica sa o mai culc ! plans Sa nu aiba ceva...... nervi

plans plans plans
MNiko
Scris: Tuesday, February 6, 2007 10:57 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
pupici pupici pupici Mariucai sa nu aiba nimic.
Si mie mi-e frica s-o mai las in patut daca nu sunt in camera pt ca a inceput sa de urce cu ambele picioare pe stinghia din mijloc.
Kiki
Scris: Tuesday, February 6, 2007 11:04 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pupici cucuiatei! Mariuca nu mai da emotii mamei!pupici pupici
Si mie mi-e frica de asta. Evit sa-l las in patut mai mult de 5-10-15 minute dupa ce s-a trezit (atat cat sa se dezmeticeasca si sa-si bea laptele). Nu o data l-am gasit cu un picior incalecat pe marginea patutului...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.