Oare pot sa ies singur din patut?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Saturday, November 18, 2006 10:33 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Copii cresc, si odata cu varsta vine si momentul cand incep sa escaladeze patutul pentru a se da jos la jucarii. Ce faceti pentru a evita cazaturile de la aceasta inaltime? Ce masuri de siguranta luati?

Fetita mea doarme mereu in patutul ei, iar de somnul ei profit pentru a mai rezolva din treburile casei. Desi avem baby phone, uneori cand se trezeste e atat de tacuta ca nu se aude nimic prin respectivele aparate. Cum deja s-a dovedit a fi alpinista, mi-e teama ca intr-o zi o sa aud prin aparate o busitura urmata de bocete, mai ales ca patutul nostru are si un ajutor pt escaladare. Voi ce ati facut in aceasta situatie?

MNiko attached the following image(s):
1 iulie 11.jpg

sousourel
Scris: Sunday, November 19, 2006 1:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Cunoastem problema... inca nu am facut nimic, dar in momentul in care s-a trezit nu mai am curajul sa-l las in patut pana se cere el... ca incearca sa iasa afara. Pana una alta il mai opreste sacul de dormit... oare cat timp?oare
Alina
Scris: Sunday, November 19, 2006 1:47 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Un astfel de patut am avut si eu la Tudor, tocmai de frica "alpinismului" am scos partea din fata, patul lui fiind complet lipit de al meu. Pentru cei care nu au posibilitatea de a lipi patul sau nu vor sa-l lipeasca, ar fi bine de transformat patul astfel incat din grilajul mare, actual, sa ramana doar un mic gard care sa-l impiedice sa cada din pat. Acest lucru e valabil pentru copiii mai marisori, care deja merg si care stiu sa se dea jos din pat.
Maria & Mario
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Si noi ne laudam si prima si sper ultima ...escaladare. A incalecat marginea tarcului si a aterizat in cap'umar. Nu va spun ce sperietura'plans am tras amandoua, cot la cot. De atunci doarme mandra in pat ori singura ori cu mine. Abia astept sa ne intoarcem acasa la patul nostru.....cry
Kiki
Scris: Sunday, November 19, 2006 9:50 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Maria & mami wrote:
Si noi ne laudam si prima si sper ultima ...escaladare. A incalecat marginea tarcului si a aterizat in cap'umar. Nu va spun ce sperietura'plans am tras amandoua, cot la cot. De atunci doarme mandra in pat ori singura ori cu mine. Abia astept sa ne intoarcem acasa la patul nostru.....cry

De asta imi e si mie frica...Mai nou il vad ca pune piciorul sus, pe marginea patului, ca sa incalece bara si sa iasa...Asa ca in patut nu il pun decat seara, cand ii dau bibe si adoarme, sau la pranz, cand e rupt de oboseala si nu are chef de escaladari. Cand il aud ca s-a trezit, ma duc imediat sa-l iau si-l mut in tzarc!
MNiko
Scris: Sunday, November 19, 2006 10:57 PM

Asa fac si eu, dar tot mi-e frica. Ea se mai trezeste si nu spune nimic. Deocamdata se joaca singurica in patut, dar a dovedit ce alpinista pe canapeaua din casa. Si in plus nici aparatele babyphone nu le mai pot folosi. Cativa vecini isi fac modificari prin apartamente si afurisitele de aparate capteaza fiecare bormasina, fiecare ciocan, numai coilul cand se trezeste nu.
AdrianaC
Scris: Sunday, November 26, 2006 7:13 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si noi avem aceasta problema de azi. Tocmai ce l-am pus in pat si l-am vazut cum incearca sa il escaladeze. Ma bucuram ca patul si tarcul mai sunt singurele locuri sigure in care il pot lasa nesupravegheat.

E clar, e atomic rau si s-a taiat cu lasatul nesupravegheat.

Inclusiv pe tarc a inceput sa se catare. Se tine cu o mana de inelul din colt, cu o mana de marginea tarcului si cu picioarele urca pe plasa ca la alpinism uff uff uff

Ce facem ? Unde ii mai lasam cateva momente nesupravegheati? plans
Alina
Scris: Sunday, November 26, 2006 7:22 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
AdrianaC wrote:
Ce facem ? Unde ii mai lasam cateva momente nesupravegheati? plans

Eu, cand nu am mai avut variante, l-am puspe Tudor direct jos; ce era sa fac? O am si pe Catinca care trebuia sa manance, trebuia sa beneficieze de atentia mea, asa ca ... pe jos cu tine si uite asa a inceput sa mearga. Oricum in living nu prea avea de ce sa se loveasca, living-ul meu avand cca 20mp, cu o canapea si o masa, asa ca ... Ei, ce spun eu aici si Dumnezeu mi-a fost alaturi si l-a ferit de cazaturi.

Va urez mult succes. Pentru a va incuraja va spun ca exact la fel am facut si cu Catinca, ea nu a avut tarc, atunci stateam la parintii mei si aveam numai o camera, iar timpul meu era doar al ei, asa ca pana in 11 luni ea mergea deja. yes yes
Kiki
Scris: Sunday, November 26, 2006 7:57 PM
Nivel

Eu nu il mai las nesupravegheat! A facut destule prostii! Asa ca solutia mea e JOS...in camera in care sunt si eu. Am de gatit si nu doarme, pantaloni grosi si jos pe gresie (am noroc totusi, ca pe sub apartamentul meu trec tevile de apa calda si astfel gresia mea e calda ras ).
Miri
Scris: Sunday, November 26, 2006 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Solutia tuturor problemelor:cu mine in aceeasi incapere!
De parca as scapa de sub urmarirea Sarei , macar 5 secunde!hohot
danab
Scris: Sunday, November 26, 2006 10:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu am prins-o pe Miru ca incerca sa escaladeza laterala cu ajutorul protectiei din burete. Si-si facuse asa un avant bataus De atunci nu mai am curaj sa ma intorc cu spatele cand o las in patut, chiar daca numai pentru 5 - 10 min cat strang in dormitor.
Patutul ei e prevazut cu 2 bare care se pot scoate sa coboare bebe din pat, dar cum inca nu se deplaseaza singura nu le pot scoate. Si parca nu mai invata odata sa mearga singura rambo
Kiki
Scris: Sunday, November 26, 2006 10:21 PM
Nivel

danab wrote:
... Si parca nu mai invata odata sa mearga singura rambo

Eheeee...usor de zis...cand o patrula peste tot o sa iti doresti sa o pui undeva si sa o gasesti in acelasi loc peste 10 minute! uff
MNiko
Scris: Sunday, December 3, 2006 10:15 PM

Azi a descoperit ca poate sa puna piciorul pe bara de la mijloc. In curand o sa invete si sa se catere probabil.
spezam
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Eu in primul rand Am intors patutul, astfel ca laterala aceea care se poate da in jos este la perete, si deci, cel putin momentan, etse in afara pericolului. Apoi evit sa-i las altceva in patut in afara de paturica si suzete, asta fiindca am vazut ca daca are si pernuta si jucarii le strange intr-un loc, facand un fel de scarita de care s-ar putea folosi. Asa ca am taiat si asta de pe lista. Intr-adevar, mai pune cateodata piciorul pe buretele acela care protejeaza lateralele patutului, insa nu le-am strans f tare asa ca atunci cand pune piciorul, din cauza greutatii se lasa jos. Ce daca sunt lasate? MAcar nu le escaladeaza!
stele_pe_cer
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu sigur sunt o norocoasa si in aceasta privinta: Matei adoarme singurel in patut, se trezeste si mai sta mai bine de o ora singurel in patut, fara a dori sa iasa din el.Este atat de entuziasmat de ursii lui, cu care adoarme si cu care se trezeste, ca nu-i mai trebuie nimic.Cand nu erau ursii, erau alte jucarioare de plus.Pana acum nu a incercat niciodata sa sara patutul.Dar nici nu petrece prea mult timp in el.Inca de la 8-9 luni avea timp limitat de petrecut in patut, ceea ce banuiesc ca nu i-a atzatzat prea tare curiozitatea sa iasa, atat timp cat a avut acces la explorat.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.