Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Cu siguranta ca e BB! Sa fie intr-un ceas bun! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Laura wrote:Cu siguranta ca e BB! Sa fie intr-un ceas bun! Multumesc,e asteptat demult |
|

| Liz wrote:Carla, normal ca poate fi bebe.  Roag-o sa repete testul pentru mai multa siguranta si daca tot 2 liniute apar, e clar bebe.  Chiar daca cea de-a doua e mai stearsa. Testul repetat la interval de 2,3 zile fata de primul ar trebui sa arate cea de-a doua liniuta mai clara fata de prima data. Pupici si sunt convinsa ca e cu ochisori!  Multa sanatate! Multumesc,Liz Vorbisem mai devreme cu ea si era ingrijorata |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ce bine uite cineva totusi a spart gheta chiar daca nu era in clubul aspirantelot dar cine stie .... Felicitari pentru mica minune si eu sunt de parere ca este bebe |
|

| E bebe! Are 5 saptamani! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Carla, ma bucur pentru cumnata ta ! Sa fie intr-un ceas bun ! |
|

| AdrianaC wrote:Carla, ma bucur pentru cumnata ta ! Sa fie intr-un ceas bun !
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Carla, ce bineeee! Sarcina usoara cumnatei tale si bebe frumos si sanatos! Ce cadou frumos de la Iepuras pentru familia voastra! |
|

|
Liz,asa e,mai ales ca-si cam pierdusera speranta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Carla, felicitari cumnatei pentru bebelus! Sarcina usoara si numai bine! |
|

| Kiki wrote:Carla, felicitari cumnatei pentru bebelus! Sarcina usoara si numai bine! Multumesc,Kiki |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| TRansmite-i felicitarii si din partea noastra si invit-o printre mamicii !Sa fie intr-un ceas bun daca este asteptat de mult! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:) |
|

| anyana wrote:buna fetelor sunt ana,am 23 ani,maritata,eu ultimul ciclu lam avut pe 25 febr,ieri am fost la ecograf abdominal,iar doctorita a vazut un puncticel care e bebele.ea sp ca am 2 sapt dar dupa mn am 5-6 sapt.eu stiu ca la ecografurile abdominale nu se vede nimik la 2 sapt,voi ce credeti?:) Ai facut un test de sarcina?
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anyana, saptamanile se calculeaza incepand cu prima zi a ultimului ciclu. Gasesti site-uri cu astfel de calculatoare si pe net. Daca 25 februarie e data cu pricina, ai chiar 7 saptamani. Deci medicul tau are dreptate. Puteai sa faci si un test de sarcina acasa, asa cum zice si Carla, sa vezi ce si cum. Multa sanatate si sa fie asa cum iti doresti! |
|
|