Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Fetelor mi-a intarziat menstruatia trei zile,si astazi mi-am luat inima in dinti si am facut un test de sarcina si mi-a iesit a doua liniuta(nu este chiar asa pronuntata ca prima,dar se vede)!Am plans de bucurie,nici acum nu ma pot opri din plans!Oare e bebe,sau imi fac sperante degeaba?Oare sa mai fac un test?Imi doresc atat de mult sa cred ca e bebe,dar mi-e frica sa nu ma amgesc si apoi sa sufar! Va pup dulce si astept parerile voastre(sper de bine)! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| deea3184 wrote:Fetelor mi-a intarziat menstruatia trei zile,si astazi mi-am luat inima in dinti si am facut un test de sarcina si mi-a iesit a doua liniuta(nu este chiar asa pronuntata ca prima,dar se vede)!Am plans de bucurie,nici acum nu ma pot opri din plans!Oare e bebe,sau imi fac sperante degeaba?Oare sa mai fac un test? Imi doresc atat de mult sa cred ca e bebe,dar mi-e frica sa nu ma amgesc si apoi sa sufar! Va pup dulce si astept parerile voastre(sper de bine)! Pai e bebe inseamna |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| deea3184 wrote:Fetelor mi-a intarziat menstruatia trei zile,si astazi mi-am luat inima in dinti si am facut un test de sarcina si mi-a iesit a doua liniuta(nu este chiar asa pronuntata ca prima,dar se vede)!Am plans de bucurie,nici acum nu ma pot opri din plans!Oare e bebe,sau imi fac sperante degeaba?Oare sa mai fac un test? Imi doresc atat de mult sa cred ca e bebe,dar mi-e frica sa nu ma amgesc si apoi sa sufar! Va pup dulce si astept parerile voastre(sper de bine)!
E bebe, zic si eu, ca si Rody! Fugutza la medic! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Este bebic cu siguranta Felicitarii Fuguta la un control :) |
|
| Dar nu e prea devreme ?Dupa socotelile mele nu am decat patru saptamani si nu cred ca s-ar vedea! Va multumesc pt feficitari! |
|

| Testul detecteaza orice sarcina, fie mica, fie mare (acum depinde si de test, mie mi-a detectat-o la 6 saptamani). Sau poate ai mai mult de 4 saptamani cum crezi tu... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Deea, eu cand am ramas insarcinata, mi-am facut testul dupa prima zi de intarziere (nu mai aveam rabdare ) si a iesit pozitiv, sarcina avea cam 2 saptamani, era deci foarte mica si tot a iesit pozitiv. Felicitari! |
|
| Kiki wrote:Testul detecteaza orice sarcina, fie mica, fie mare (acum depinde si de test, mie mi-a detectat-o la 6 saptamani). Sau poate ai mai mult de 4 saptamani cum crezi tu... Pai ultima menstruatie mi-a venit pe 17 mai si nu are cum sa fie mai mare de 4 saptamani!Daca merg la medic acum si imi spune cine stie ce prostii,cum am mai citit ca au mai patit-o cateva fete? Mai astept cateva zile ca sa fiu sigura ca nu vin rusii!Imi este si putin cam frica pt ca am mai pierdut o sarcina la sase sau sapte saptamani,nu mai stiu exact! |
|
| Fetelor varsta sarcinii nu se socoteste incepand cu prima zi a ultimului ciclu?Eu asa am socotit si mi-au iesit patru saptamani! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| La 5 sapt. se vedea deja sacul embrionar, cand am fost insarcinata cu Alexia. Mai asteapta putin. Felicitari si asteptam vesti sigure si bune! |
|

| deea3184 wrote:Pai ultima menstruatie mi-a venit pe 17 mai si nu are cum sa fie mai mare de 4 saptamani!Daca merg la medic acum si imi spune cine stie ce prostii,cum am mai citit ca au mai patit-o cateva fete? Mai astept cateva zile ca sa fiu sigura ca nu vin rusii! Imi este si putin cam frica pt ca am mai pierdut o sarcina la sase sau sapte saptamani,nu mai stiu exact!
Poti sa mai astepti cum ti-a zis si Oana (Kali) si sa mergi la medic mai tarziu cand sarcina va fi vizibila. Eu te sfatuisem sa mergi cat mai repede, stiind de antecedentele tale cu sarcina pierduta. Un medic iti poate da medicatia corespunzatoare ca sa poti duce sarcina pana la capat. Sanatate! |
|
| Kiki wrote:
Poti sa mai astepti cum ti-a zis si Oana (Kali) si sa mergi la medic mai tarziu cand sarcina va fi vizibila. Eu te sfatuisem sa mergi cat mai repede, stiind de antecedentele tale cu sarcina pierduta. Un medic iti poate da medicatia corespunzatoare ca sa poti duce sarcina pana la capat. Sanatate!
Ai dreptate Kiki,am sa sun sa imi fac programare! Merci frumos pt sfat! |
|
| Din ce stiu eu momentul conceperii bebelului este prima zi a ultimei mentruatii + 10 sau 14 zile, deci daca ai avut ciclul pe 17 mai, data conceperii se calculeaza incepanad cu 27 - 31 mai la care adaugi cele 9 luni de sarcina sanatoasa si lipsita de probleme si ar trebui sa nasti pe la jumatatea lui februarie 2008 .Sarcina fara griji !! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Deea, asa stiam si eu: adaugi zece zile si rezulta ca data conceptiei este 27 mai. Cat despre control, e binevenit. Cum am scris si la alt topic, la 2 saptamani si mie mi-a iesit pozitiv testul si am fost la doctor. Mi-a facut echo si am vazut un punct negru, micutz, dar cel mai frumos punct negru!!!! |
|
| Deea, in primul rand felicitari. Si eu mi-am facut testul de sarcina la 3 zile de intarziere si mi-a iesit o linie rosie si una foarte roz, dar a fost sarcina. Am mai asteptat o saptamana si apoi m-am dus la medic care mi-a confirmat la ecograf o sarcina de 5 saptamani. Am observat ca in general medicii calculeaza varsta sarcinii incepand cu prima zi a ultimei menstruatii. |
|
|