OARE E BEBE?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
anyana
Scris: Saturday, April 18, 2009 1:43 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
am facut si a iesit 2 liniute
bulinutza
Scris: Saturday, April 18, 2009 2:48 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
Felicitari anyana!!! ....si bine ai venit!!!!

Ce cadou frumos de Iepuras, nu-i asa????

Poti merge la topicul de burtici sa te inscri pe listautza!!!

Sarcina usoara si bebe sanatos!!!

coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur
kali
Scris: Friday, November 11, 2011 3:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
mina wrote:
Buna ziua ,sunt noua pe aici ...as avea o intrebare ... am luat 11 zile anticonceptionale ,dupa care leam oprit dat find faptul ca ma dureau sani groaznic ...inainte de asta nu stiam ca daca e prima data cand iau anticonceptionale trebuia sa folosesc si alta metoda de protectie ...dupa ce am renuntat la ele dupa vreo 4 zile mi sau unflat picioarele le simteam grele si au revenit la normal cand mia venit menstruatia asta find pe data de 2 ...dupa ce am renuntat la ele nu am mai folosit nici o protectie...acum suntem pe data de 8 si nu a venit menstruatia (uneori imi mai intarzia dar foarte rar o data la cateva luni se intampla saºmi inatrzie atat de mult si atunci daca faceam sport) luna asta nu am facut sport dar a intarziat ...imi simt sani ca 2 bolovane (de obicei asa ii aveam inainte de menstruatie dar acum is ceva mai durerosi) ...nu am greturi ..nu am stari de somnolenta ... mananc normal ..doar ca am dureri de burta sau la ovare ca niste intepaturi ..nu tot timpul doar cand stau inghemuita sau pe scaun ..daca stau intinsa nu mai simt intepaturile ..durerea e foarte usoara e ca si cum ar trebui sami vina menstruatia le am de vreo 3 zile durerile astea ......nu vreau saºmi fac testul de frica sa nu fie doar o liniuta :D imi doresc sa fie 2 ...asa ca numar zilele si parca trec foarte greu ..ma cam nelinistesc durerile acestea de burta foarte joase si intepaturile de ovar ..voi ce credeti? :D sper sa primesc vreun sfat :D si sper ca in curand sa fiu si eu mamica

aurishta wrote:
Primul lucru ar fi un test. El va lamuri problema "da"sau "nu". In functie de rezultat vei sti ce-i de facut.

giulia_mamik wrote:
Eu zic sa fugi la faramcie si sa iei un test.Apoi infrunta realitatea!Eu totusi cred ca e sarcina dupa simpotmele descrise de tine.Iar faptul ca nu te ai protejat mareste sansele de beberas .Sa ne dai de veste...angel

mina wrote:
Dah ....asta stiu si eu ...vroiam sa aflu pareri de la mamici sau viitoarele mamici daca intarzierea menstruatiei durerile de sani si crampele ar fi semn ca ar putea fi ceva acolo...fara a ma trimite sa fac testul :) multumesc

mina wrote:

:018: Multumesc giulia :D sincer mi frica sa merg saºmi iau testu :( as vrea sa mai astept ..am senzatia co sa apara din zi in zi menstruatia nu sunt dureri insuportabile sunt usoare dar le simt ca pe niste intepaturi ..nu tot timpul daca stau in picioare nu am treaba sau daca stau in pat decat atunci cand stau pe scaun sau inghemuita:D multumesc sper sa fie ceva frumos :D imi doresc din tot sufletul meucomputerlove

aurishta wrote:
Este foarte posibil sa fie sarcinaangel dar faptul ca ai luat totusi niste AC este posibil sa fi perturbat bunul mers al organismului. De aceea tot batem noi moneda sa faci un test. N-ai de ce sa te temi, el nu va spune decat adevarul si aceasta informatie va pune capat tuturor temerilor. Ce folos sa speri ca esti gravi si sa nu fii? Si invers: de ce sa te temi ca nu esti cand de fapt esti? Liniutele roz au raspunsul la intrebarea ta!computerlove

mina wrote:
ai dreptate :) se poate face testul doar dupa o saptamana de la data cand a intarziat ? sorry1

aurishta wrote:
Da, iese foarte concludent!

monica irimia wrote:
Mina, eu cred ca, in loc de diverse supozitii, mai simplu si elegant ar fi sa faci un test de sarcina. Exista teste care se fac in orice moment, din prima zi de intarziere a menstrei. Deci nu trebuie sa astepti 10 zile. Nici una dintre mamici nu ar putea sa-ti spuna cu certitudine, dupa indiciile tale, daca e sau nu sarcina.
Succes, sa fie asa cum iti doresti! angel majoreta

mina wrote:
sorry1 Sunt gravida in 3 saptamani ...am facut testul azi diminiata ..oare de ce simt frica?imi este asa de frica :(( oare o sa fiu o mama buna?o sa fie totul bine? imi este frica......o fi fata o fi baiat doamne sper sa fie sanatos ....o sa fiu mama o mama speriata ...imi doream asta din suflet iar acum sunt atat de speriata.
kali
Scris: Friday, November 11, 2011 3:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
aurishta wrote:
Felicitari!computerlove Nu te teme, totul va decurge firesc, nu-i asa o mare filozofie sa integrezi un pui de om in viata familiei! Fetita sau baietel va fi comoara voastra si va va schimba vietile radical. Oricat ai incerca sa-ti imaginezi cum va fi, realitatea este diferitaras insa nu de speriat. Curaj, mami! bucura-te cat poti de mult de perioada de sarcina, caci acum este momentul!computerlove

mina wrote:
In momentul asta sunt un pic blocata ...nu stiu ce trebuie sa fac...ma bucur dar teama asta de necunoscut ma distrage un pic de la ce mi se intampla .............imi doresc bebele din tot sufletul meu dar momentan sunt blocata ..iti multumesc doamne doamne pt ingerasul din burtica ...acum imi doresc doar sa fie sanatos ...oare e normala frica asta ce o simt?

aurishta wrote:

Orice viitoare mamica are aceste sentimente. Eu am cinci copii si la fiecare dintre ei mi-am pus milioane de intrebari pana ce i-am vazut la mine in brateras

ingerash wrote:
mina,felicitariyes pupici renunta la teama si savureaza aceasta perioada,trece atat de repedeangel apoi cand iti vedea copilasul in brate vei sti ce ai de facut,datorita instinctului matern.

georgyana wrote:
Felicitari Mina nu ai de ce sa fi speriata ...ca sa fi mamica e cel mai divin lucru cel mai frumos te vei simti speciala si ocrotita iar cand il vei avea in brate ...vei avea cea mai mare satisfactie ca femeie ...pupici
Sofia29
Scris: Friday, June 24, 2016 9:53 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/23/2016
Buna pupici ,sunt putin ingrijorata deoarece este prima data cand cm se afla deja in ziua 36 si menstruatia ezita sa apara.Ziua in care ar fi trebuit sa apara menstruatia a fost joi 16 iunie,astazi 24 iunie nici urma de musafiri.Pe data de 8 iunie,am facut o ecografie abdominala pentru a vedea daca chistul pe care il aveam in urma cu 3 luni s-a tratat.Doctorita mi-a spus ca nu s-ar mai vedea vre-o urma de chist,si singura intrebare pe care mi-a pus-o a fost "Esti in perioada de dupa cm nu?" i-am raspuns cu siguranta ca pe data de 16 trebuie sa imi vina,deci mai aveam 8 zile pana la eventuala incepere.Aceasta mi-a spus ca nu ar fi cazul sa astept sa imi vina la acea data,pentru ca nu va venii,deoarece endometrul meu nu arata conform perioadei in care ma aflam.Bazandu-ma pe cuvintele doctoritei,nu m-am panicat in primele 5-6 zile de intarziere...astazi a inceput a 8 zi,si incep sa fiu putin paranoica.Ieri,fiind a 7 zi de intarziere,am facut un test de sarcina tip caseta de la minut.Adevarul este ca nici nu a fost facut cu urina de dimineata si nici nu am asteptat tot timpul indicat.Rezultatul vazut de mine a fost cel negativ,nu stiu daca intre timp s-a schimbat ceva pe test,dar sunt putin sceptica.Mi-as dorii foarte mult sa stiu daca ar putea fi vorba despre o sarcina,care ar putea fi problema mea cu endometrul,si tot ce credeti despre scurta mea poveste,deoarece mi-ar fi de mare ajutor.Va multumesc frumos,pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.