Felicitari,multa sanatate si refacere usoara Mihaela sa fiti fericiti ,abia acum am vazut ca ai nascut..nu prea am mai intrat pe site,multi pupici la bebe
|
Va anunt ca Nico a inceput sa pape din nou foarte bine ,iau dat caninii si 2 maselute si acum numai este mofturos la mancare,drept dovada va zic ce a papat ieri:
07-250ml lapte 09-2nectarine,un iaurt cremoso si fulgi de porumb 11-1 felie de paine cu 1 triunghi de branza topita 14-piure cu ficatei de pui 18,30-paste cu parmegiano 20-1banana 22,30-360ml lapte
azi a papat: 07-250ml lapte 10-un cremoso cu ceriale,1 nectarina si ce urmeaza sa-i dau nu stiu inca pofta mare la pitici
|
Sa ne trecem si noi in grafic,avem la 1 an si 1 luna 10,200kg si 80cm...sa speram ca nu mai slabeste ca nu papa nimic
|
Greu tare,Nico pana la ora asta a mancat doar jumatate de banana pe la 11,acum ca sa nu-l culc cu stomacul gol i-am dat 180ml de lapte,nu stiu ce sa mai fac ,imi vine sa urlu de nervi cand vad ca nu mananca nimic
|
Ajutor...dati-mi niste sfaturi ca nu stiu ce sa mai fac cu Nico...de 1 saptamana numai mananca nimic stau si in genunchi in fata lui fac fel si fel de ischibitii dar degeaba,ia prima lingurita si pe urma numai vrea ,am incercat sa-i dau doar ce ii place mai mult dar nimic,inainte nu-i ajungeau 2 iaurturi ,acum insa daca mananca jumatate de iaurt e bine Astept niste sfaturi de la voi
|
Merci
|
Si de la Nico un pup pentru Gabriela
|
Nu stiu ce sa zic,dar cred ca e bine,dat fiind faptul ca s-a nascut atat de micuta si si-a dublat greuatea e bine .Important sa fie bebe sanatos,nu conteaza atat de mult sa aiba sunculite,pliuri... Nico de micut a fost mai plinut si acum la 1 an are 10 kg si cateva sute si la 5-6 luni cantarea peste 8 kg ,si eu ma stresam acum vreo 2 luni in urma ca nu mai lua in greutate ca nu prea manca si slabise foarte mult si de la caldura,acum vad ca e mai bine
Scz am fost un pic off topic
|
TORT DIPLOMAT -il fac foarte des si e foarte usor
reteta:
ngrediente: 20 g gelatina 5 oua 1 cutie compot ananas 1/2 l lapte 1 lingura faina 300 g zahar 400-500 g frisca piscoturi (eu am folosit Savoiardi si mi-au intrat 300 g)
Ananasul se pune la scurs. Galbenusurile se amesteca cu zaharul peste se pune laptele si se da la fiert la foc mic,se adauga 1 lingura de faina Se amesteca pana se ingroasa si se ia de pe foc. Se pune in crema luata de pe foc gelatina.(se face doar cu o jumatate de cana de apa sau lapte) Se lasa sa se raceasca amestecand din cand in cand. Batem frisca si albusurile spuma Cand crema e rece se amesteca cu frisca si albusurile spuma. Imbracam o cratita in celofan umezit Piscoturile se scufunda foarte putin in sucul de la ananas. Practic doar le intorc pe o parte si pe alta in suc, altfel se inmoaie prea tare (cele pe care le folosesc eu). Se imbraca cu ele peretii cratitei. Se aseaza pe fundul cratitei fructe dupa imaginatia fiecareia su dupa ce ai in casa. Se toarna jumatate din crema si se mai pun fructe Se pune si restul de crema si se aseaza piscoturile care vor fi "fundul" tortului. Se da la frigider. Se intoarce a doua zi A doua zi se ia un platou care sa fie suficient de mare cat sa stea bine tortul pe el si se aseaza deasupra cratitei si se rastoarna Se ridica cratita si se inlatura celofanul. Pofta buna
si acum poza (care e mai veche)am facut de curand tortul dar nu l-am mai pozat
|
E super reteta,am facut si eu ceva asemanator la craciun pt prima data si mi-a iesit foarte bine...si e foarte gustos salamul incep sa salivez..mi-ai dat o idee de ce pot face azi ca desert(pt mine )ca aveam in tema un tort diplomat..dar mai bine fac salamul de biscuiti ca e mai simplu
|