Profil: oana marinescu
Despre
Utilizator: oana marinescu
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Friday, March 12, 2010
Ultima vizita: Tuesday, September 21, 2010 3:24 PM
Numarul de postari: 28
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: cum il dezvatam de anumite lucruri
Postat: Wednesday, July 14, 2010 1:38 PM
buna fetelor,

sunt disperata!
puiul meu are 1 an si o luna .la inceput a papat frumos , pe urma se mai mataia.eu , sa nu ramana copilul nemancat , i-am dat cateva zile mancarea cu biscuiti sau cu pufuleti.am ramas la preferatii ei ... pufuletii...de atunci.acum tot incerc sa-i dau si eu cu lingurita , ca deja e mare , dar nu mai am nini o sansa in fata pufuletilor.ce trucuri stiti sa o scap de acest obicei ( in primul rand ca nu sunt buni nici la digestie )si cum s-o fac sa manance mai repede la masa ( acum ne ia cam o ora si...)
guns grup

va multumesc!
Subiect: Cum rezistati psihic atunci cand bebe se pune pe plans ?
Postat: Tuesday, May 18, 2010 12:07 PM
cute_babies_of_mine wrote:
Iasmina, voi ce ati incercat impotriva colicilor?

iti recomand cu cea mai mare placere un sirop indian CALMA BABY ( 40 LEI in farmacii ) si - mie mi-a dat cineva - o punguta cu un lichid special care , incalzit la micro si aplicat pe burtica ( nu direct , un prosopel ceva )face cele mai mari minuni.pe la noi nu se gaseste punguta asta magica , dar m-am gandit eu ca poate fi inlocuita cu succes cu cele care se dau la incaltaminte , pt ca si alea au un lichid care trebuie incalzit si aplicat pe picioare atunci cand le ai reci.de fapt asta e toata faza : ceva cald pe burtica si un sirop din niste plante bune.
am incercat bonisan,espumisan etc .apa de ploaie.
cel putin la puiul meu.
Subiect: Cum rezistati psihic atunci cand bebe se pune pe plans ?
Postat: Tuesday, May 18, 2010 12:01 PM
AdrianaC wrote:
Sunt zile si zile, unele mai bune, altele mai putin bune. Fiecare le are si ca noi le au si bebelusii nostri.

Ce faceti cand bebe se pune pe plans si nu da semne ca ar vrea sa se opreasca prea curand, in conditiile in care e curat, a mancat, nu are nicio problema ?

Cum rezistati psihic ? Va mai lasa si nervii ? Ce faceti atunci ?

sincer, nu am avut probleme asa mari cu puiu meu sa planga f mult.dar cand s-a mai intamplat , am tinut-o pur si simplu in brate si am asteptat sa-i treaca , impacata cu gandul ca ei uita momentele astea si nu ii afecteaza.oricum altceva nu prea ai ce sa faci.mai mult cred ca ma durea pe mine sufletul k plange ea , k ei oricum uita repede asemenea evenim.
cel mai important cred e sa simta ca cineva este acolo si incearca sa le aline durerea.
Subiect: Iritatia provocata de scutec la bebelusi
Postat: Friday, April 30, 2010 9:42 AM
stele_pe_cer wrote:
Poate s-a mai confruntatat cineva cu o astfel de situatie: de 10 zile Matei are pe fundulet niste bubite rosii, bine conturate, dar in mijlocul bubitelor este gaura rosie.A avut cateva scaune mai moi acum 10 zile, si cred ca alea au generat aparitia eritemului fesier mai pronuntat.

De atunci ii tot dau cu Bepantene, dar ori observ o nesemnificicativa ameliorare, ori nici una.Ce produs mai bun decat Bepantenul ati mai folosit?

iti recomand CASTELANI.da rezultate de la prima folosire
am incercat-o pe puiul meu , evident , dupa ce toata farmacia era la mine acasa
si costa doar 4 sau 5 lei.
este super
Subiect: Cezariana vs Nastere Naturala
Postat: Monday, April 19, 2010 8:28 AM
si eu am vrut sa nasc normal , dar nu am putut .asa ca am facut cezariana.
anestezie nu am facut totala si m-am bucurat de fiecare moment al evenimentului , nu va mai spun ce sentiment am trait cand i-am vazut prima data caputulcoeur

bn , nu toate mom sunt placute , dar eu sunt o fire mai tare si am rezistat sa vad tot ( pe tavan erau oglinzi ).
e mai grea refacerea dupa cezariana , dar sincer as alege-o oricand nasterii normale.decat taiata sa-mi fie teama sa ma duc la toaleta , mai bn ma tin de burta cateva zile ...o saptamana e mai dificil , dar dupa , esti ca noua ...
si nu mai zic de travaliu ...
Subiect: Tratament pentru fumatoare
Postat: Monday, April 19, 2010 8:10 AM
si vreau sa ma bucur cat mai mult timp de minunea mea , sa fiu sanataosa pt ea .
Postat: Monday, April 19, 2010 8:08 AM
incercati!!!!!!!!merita efortul!!!!!

plus ca , de cand am copil , ma gandesc cu groaza sa ma duc mirosind a tutun langa nasucul ei finut si plamanii ei atat de mici si de curati.
Postat: Monday, April 19, 2010 8:06 AM
cel mai bun tratament pt intregul organism e renuntatul la fumat.
eu fumam 2-3 pac/zi , pana intr-o zi cand nu am mai putut ma simteam atat de inacarcata si am zis gata.
doctorii zic s-o iei treptat ca nu e bn dintr-o data.nu este adevarat,asa nu te lasi.tre sa zici gata si gata sa fie.acum ma simt foarte bine si am si mai multi bani in portofel.

Subiect: produse...de care si la ce preturi
Postat: Monday, April 19, 2010 8:03 AM
Roxanel wrote:
Fetelor, cunoaste cineva vreo marca de produse profesionale pentru machiaj? M-ar interesa sa cumpar o trusa pentru machiaj cu multe culori pentru ochii si obraji. Multe culori inseamna in jur de 30 pentru ochi si 5-7 pentru obraji. Ca sa fiu sincera m-ar interesa un produs verificat caci asa mai sunt pe piata dar calitatea lasa de dorit. Complexitatea celei din imagine ma incanta dar nu a auzit nimeni de firma care o produce. Am cautat ceva review-uri pe net dar nu am gasit nimic. Poate aveti vreo prietena make-up artist care va poate sugera vreun nume. Sau poate aveti chiar voi una de care sunteti multumite. Multumesc. pupici

o trusa cu ce vrei tu costa 4 000 ron.dar e profesionala si le are pe toate .nu mai stiu firma cum se numeste ,
dar o s-o intreb pe cosm si revin.
Subiect: Gomaj natural
Postat: Monday, April 19, 2010 7:55 AM
stele_pe_cer wrote:
Fetelor, cum urmez un tratament homeopat pentru acnee (cu care v-am inebunit, nu alta ras ), am extrem de multe rahatele pe fata care sunt la pipait asa zgruntoase, si nu am voie sa aplic nici un produs cosmetic pe fata, deci, implicit, nici un produs clasic de gomaj.

As vrea sai iau celulele moarte cu ceva anume, dar nu stiu cu ce.Stiam ca malaiul e bun pentru gomajul fetei, dar nu stiu cum sa il fac:apa, malai, ceva vitamine, dar erau niste etape si nu le mai tin minte.

Cunoateti vreo alta varianta de gomaj cu produse naturale?

mamaia m-a invatat un lucru : malaiul sanatate curata pt piele chiar si asa simplu.
cand il dau pe piele ma folosesc de sapun : il dau prin malai si asta ramane pe el si frec tot corpul .
pt fata il amestec cu demachiant sau ulei de masline si il aplic.
niciodata n.am dat gres asa.yes