Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| In cazul in care credeati ca numai la noi vezi tot felul de "ciudati" la mall-uri , iata cateva imagini de la Walmart (un fel ce Carrefour american):
Daca vreti sa vedeti mai multe poze vizitati acest site : People of Walmart
Tzepii attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Oare cat de sexy se crede minunea in bleu?!? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vai de mine! e de-a rasu-plansu |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| tare |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| ingrozitor...de scarbos! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| M-am uitat pana la pagina 23 m-am ingrozit,ce ciudatenii |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Eu cred ca multe dintre poze sunt trucate iar "people of Wallmart" nu stiu ce vre sa zica, si eu fac majoritatea cumparaturilor in wallmart si nu inteleg aluzia. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Miha , nu cred ca se face nicio aluzie ... pur si simplu cineva nu are ce face si fotografiaza oameni care se imbraca ciudat , neadecvat si ridicol . Foarte ciudati unii oameni, fara niciun simt al ridicolului |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2390
| t-mihaela wrote: Eu cred ca multe dintre poze sunt trucate iar "people of Wallmart" nu stiu ce vre sa zica, si eu fac majoritatea cumparaturilor in wallmart si nu inteleg aluzia.  Nu am vrut sa fie o aluzie. Sunt convins ca si la noi (in Romania), daca ar sta cineva sa vaneze astfel de "specimene" ar avea material destul :) . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Am vizionat si eu ceva poze ... grotesc! Nu stiu cum au putut sa-i fotografieze, caci daca te uiti mai insistent la astfel de oameni se iau de tine! Aaaa, iar pozele sunt facute in timp, caci vezi cam 1-2 ciudati pe saptamana!
Tzepii, aici la noi, sincer nu prea am vazut! La shopping lumea merge ca la parada modei ... cel putin aici la noi in targ!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Ma gandesc ca fac stop cadru de pe camerele de supraveghere . Vorba ta snowdrop , cred ca s-ar supara rau sa vada pe cineva cu aparatu. |
|
|