O zi din viata de mamica
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LaviniaIusein
Scris: Thursday, November 27, 2014 4:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/27/2014
Ma trezesc , ne imbracam , plecam la gradinita stam pana la 11:00
Ajungem la 12:00 acasa , mancam .
Ne schimbam se face 13:00
imi fac treaba prin casa pana la 14:30
il pun sa doarma dupa care continui treburile casnice
imi franesc catelusii pe Razvyl si Sark si continui treaba .
Se trezeste cel mic , manca si il las sa se joace. Mai repetam niste poezii niste cantecele, in timp ce eu pregatesc mancarea .
Punem masa mancam in famillie pe la 17:00 .. pana la 18 :00 strangem spalam vasele si restul .
Iesim pe afara 20-30 minute.
Intram la tv sau alte jocuri .
Pregatim hainutele si gentuta pentru a doua zi si dupa ora 21:00 il pregatesc de baita si de somnic.

Ne pregatim si noi de baie si somnic.. in acest timp imi mai fac si unghiile.. si restul !
Majoritatea timpului este ocupat de casa si cel mic !
PrincessLilou
Scris: Wednesday, February 4, 2015 1:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
cred ca rutina zilnica se schimba in functie de schimbarile din viata noastra. plus ne cresc copiii. Sophie a fost tot timpul ceasul meu de dimineata. ea nu se trezeste mai tarziu de 7 niciodata. nici nu trebuie sa imi fac probleme, dar cel mai des la 6 jumatate e in picioare. eu as mai motai.

acum ca a inceput scoala, trebuie sa fim mai organizati. scoala ei e destul de aproape si o duc cu masina. incepe la 9 dar trebuie sa fim acolo cel putin zece minute inainte, pentru ca se aliniaza inainte sa intre in clasa. deci daca se trezeste la sapte ii dau sa manance, toast sau fulgi de ovaz cu lapte sau cereale, si se holbeaza la tele pana termin eu restul de aranjat. eu ii fac pachetel pentru scoala, ca aici stau cam 6 ore la scoala si mananca acolo la pranz. au si cantina, dar e prea mica pt asa ceva. intre timp imi fac si eu o cafea, imi fac toaleta, un dus, ma imbrac. o imbrac pt scoala si pe 9 fara douazeci iesim din casa. trebuie sa tin cont si de trafic chiar daca stam aproape.

daca e zi de lucru, merg la munca pana pe la 2 jumatate apoi merg sa o iau de la scoala. daca stau acasa, incerc sa fac curatenie, sa pregatesc din timp de mancare pentru cina, si pun totul la frigider. daca toate astea sunt rezolvate dinainte, mai intru un pic pe net sau merg la cumparaturi, ce mai am de facut.

dupa scoala, venim acasa, mai iesim un pic intr-unparc pentru copii de vis a vis, se joaca ea, daca nu se joaca in curte si eu mai strang prin casa sau ma relaxez cu ea, desena, ne jucam, facem craft, mancam un fruct. pe la 6 luam cina. uneori sotul nu e acasa la ora aia. apoi ii fac o baita, si se mai uita la desene pana vine tati. apoi se joaca un pic cu el. de pe la 7 jumatate, incheiem cu statul la televizor, ne pregatim de culcare, sophie se imbraca si dezbraca singura acum. se spala pe dinti, ii citesc o carte, ne mai harjonim, se i-a la intrecere cu taica-su in drum spre pat si dupa ce ne linistim somn. la 8 jumate trebuie toate astea terminate si de obicei adoarme destul de repede.
apoi eu si sotul avem timp de noi, mai stam de vorba de ale zilei, el se mai uita la un film, eu citesc cate ceva. eu pe la 9 jumate zece inchid ochii de somn. si a doua zi o luam de la capat.

cand va veni bebe 2, va fi... haos :))))
shirel
Scris: Friday, February 6, 2015 3:11 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Uite ca m-ati pus sa-mi notez care imi este si rutina mea ...in primul rand zilele la mine sunt o nebunie curata cu toate ca am un program bine stabilit si organizat ptr fiecare zi.
Ma trezeste Yohanan la 6:45 ca de altfel este c-am greu cu trezitul sic dus,cremuit ,machiat, imbracat la 7 sunt in bucatarie pregatind micul dejun (si pachetele )bine stabilit cu o zi inainte ptr copii.Pe la 7 se trezesc si copii Eden ,Oshry si Eden.Eden de obicei este deja imbracata .Beau cu toti lapte sau chioco .Oshry mananca si =si ia si pastila .Eu binenteles imi fac ritual de alimentatie ciudat al meu sus de fructe si binenteles cafeaua.Shiraz cateodata ramane acasa pana imi duc copii mari la scoala care este la 3 minute.Cand este mai rapida si reuseste sa se imbrace vine cu noi.Raman la scoala pana suna la 8 vb cu profesoarele alte mamici ,cu copii din clase este tare placut si consider si important acest lucru pastrand legatura zilnic cu ce se intampla pe la scoala.Shiraz ajunge la gradi pe la 8 si un sfert raman si cu ea vreo 10 minute ma joc sau citesc o povestire scurte si deasemenea discutii cu educatoarea si copii scumpei din grupa lui Shiraz.Verificam cine vine la noi sau mai bine zis cine vrea sa vina la noi in aceea zi.Am zilnic copii in vizita la toti cei 3 copii!alcool alcool ras
Intoarsa acasa mananc micul dejun impreuna cu mama mea (asta de cand a fost bolnava nu vreau sa pierd nici o zi fara a nu o petrece in mod personal cu ea.Deci discutam de ale noastre asta c-am o ora asa.deci este ora 9:30 mai zilnic imi ea circa 10 minute sa aranjez toate camerele ,paturile si ce mai am de facut.Pe urma am zile cand ies cu o prietena cu care am stabilit inainte la cumparaturi doua ore -styling si am zile cand am de facut cumparaturi si tot felul de alte organizari.Fac sport tot dimineatza c-am o ora si ceva o zi da o zi nu.Pregatesc pranzul daca nu este pregatit si se trezeste Tahel.Cu Tahel ma ocup pana ce vin copii cei mari(deci imbracat ,spalat si papat...pe urma ne jucam si impreuna cat timp ne mai ramane).
Copii vin aproape in fiecare zi la ore diferite Oshry de obicei termina pe la 12.40 si il aduc impreuna cu Tahel daca termina odata cu Eden vin ori singuri ori ma duc eu dupa ei.Inca nu este cald afara fiindca atunci mi se schimba tot programul zilei.alcool
Mancam ,copii isi fac temele singuri daca au nevoie de ajutor eu sunt alaturi de ei ,pe urma incepe maratonul zilei .I-au copii la prieteni la activitatiile lor aproape zilnic la doua zile intre 16-19.
Tin sa va spun ca si de multe ori de la 17 pana 17.30 ma si intind putin nu zilnic dar am zile cand reusesc.Shiraz si Tahel imi dorm la pranz.Seara de multe ori cand Yohanan intra in casa eu ies ,am cursuri diferite de doua ore pe saptamana ,am tot felul de intalniri cu mamicile ptr a discuta si invata deci programul meu de dupa amiaza-seara este foarte ,foarte divers .De obicei ma culc pe la 24 noapte dupa ce toata casa imi este pregatita si aranjata ptr o noua zi.
Nu v-am mai spus de timpul pierdut la aranjatul si spalatul hainelor fiindca astea imi sunt floare la ureche asta-mi nu imi prea i-a mult timp.
Binenteles imi este foarte greu sa va povestesc exact daca as scrie in jurnal zilnic ce fac ar iesi mult mai bine ziua mea de mamica dar ceea ce pot sa va spun ca sunt intr-o continua miscare incercand sa fac toate din toate si asta cu agenda langa mine totul este programat cum trebuie si fiecare minut incerc sa-l petrec cu bucuria de a trai si de a ma darui mie si tuturor celor care au nevoire de ajutor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.