Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Buna!
De mult ma bate gandul sa deschid un topic de genul acesta. Fiindca imi place la nebunie O sa incep eu :
Ora 6,7 : De obicei ne trezim acum, ne schimbam pijamalutzele si papam tzitzi. Cateodata adormim acum, sau ne mai jucam vreo 10 min. si dupa aceea trece la treaba tanti Suzi. Acum dimineata eu am timp sa fac , sa am imbrac, sa ma pregatesc, sa beau niste cafea si de o tura pe net Ora 9,10 : Acum ne trezim, schimbam pampersul in caz ca "s-a umplut" . Mai stam sa ne jucam. Bem 30 ml de suc de morcovel sau de mar (suntem abia la inceput; dar l-am acceptat cu placere). Ora 12, 12 jumate : Plecam in parc, cu mamaie si cu pisica. Ne distram in parc...Da` vine Mos Ene pe la gene si ne ia somnul. Ora 14 : Ajungem acasa, adormite, bineinteles. Acum mama are timp sa , sa faca papa.
Ora 14 jumate, 15 : La pranz noi nu prea dormim si facem galagie ca ne-am trezit. Da-m alarma lu` mami. Papam tzitzi, daca e cazul completam cu niste Aptamil Pepti, dar in principal e destul tzitzi. Apoi ne jucam mult. Ora 16, 16 jumate : Cateodata la ora asta papam un bibe de 180ml, ne frecam la ochi si la somnik. Ora 18 : Nu dormim prea mult, dar in orice caz acuma e timpul de plimbare (in vara ieseam mai tarziu, dar acuma iesim mai devreme ca se intuneca repede. Oricum stam doar in curtea casei, nu iesim). Afara bem ceiut, sau tzitzi. Ora 19 : Nu stam mult afara ca vine frigul si intram in casa la caldura si ne jucam moolt Ora 20 sau 20 jumate : E timpul de baitza, si atata ne place sa ne balacim. Ne balacim vreo jumatate de ora, 45 de min. Dupa balaceala trecem la masaj Ieii. Ne place la masaj, spre bucuria lu` mami. Ora 21, 21 jumate : Acuma luam tzitzi, si la somnic.
Noi avem noroc sa nu ne prea trezim noaptea, ma mult are grija tati noaptea, ca mama are treaba ziua cat tata e la lucru.
Cam asta a fost. Eu deja m-am obisnuit. Ali si-a facut singura programul si eu l-am respectat!:)) |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Frumos topic pup printesa |

| Deyu. wrote:Multumesc Astept si raspunsul tau. Raspunzi si tu ?
La mine o zi e lunga cu 3 copilasi si activitatile mele....revin dupa ce pun copii la somnic |

| Detaliez ziua de azi...copii in vacanta.... Micutul se trezeste la 7 si... da desteptarea(doarme in patut la noi in dormitor)cu"eeee eeeei " si imi place sa-l aud,nu ma misc,ma uit printr-e gene se ridica in picioruse si se deplaseaza tinandu-se de margine pana ajunge in dreptul nostru si iar "eeee eeeiii" apoi ma trage de bluza printr-e zabrele daca nu raspund ma apuca de nas sau par ma uit la el si zambeste aratandu-si gropitele din obrajori Il spal la fundulet si... schimb hainutele...apoi incepe sa prinda casa viata,se trezesc si ceilalti doi dragalasi,incep dragalelile,rasetele,apoi graba la toaleta,sotul la dus...apoi se ocupa de bebe si ceilalti cat fac un dus si eu. Mic dejun;80 ml lapte si 1/2 castronel cu cereale si cateva feliute de banana,ii place sa ne vada pe toti la masa,aplauda,zambeste,vorbeste in limba lui ...apoi strangem masa,fiecare isi pune farfuria,cana in ghiuveta Sotul pleaca la servici la 9:15 Raman cu cei 3 dragalasi,ne jucam impreuna,pase cu baloane,rasfoit carticele,imitat personajele...la 10 sa cerut la nani"aaannaaa anneee"il pun in patut,bea putin ceai,cere suzi, isi trage paturica la piept se intoare pe o parte si molfaie suzeta pana adoarme...de obicei ies la cumparaturi cu el si doarme in carut dar find frig azi si copii in vacanta sa schimbat programul...am stat in casa. Copii au colorat si vizionat o emisiune de`a lor cat a dormit bebe,au savurat si ceva fructe,mere si struguri,intr-e timp cu un ochi pe net si prin bucatarie am pregatit supa crema pentru bebe(cartof dulce,avocado,morcov si putin ulei de masline)si pentru noi supa de morcov cu fidea pentru,pilaf cu piept de pui si castraveti mutati,desert mai aveam de la halloween niste pandispan noapte si zi. 11:45 sa trezit...schimbat scutec,baut putin ceai si la masa...dupa, bebe face miscare in premergator pana spal vasele,copii se spala pe manute,dinti ...timpul trece rapid deja se facuse 2 si ceva,l-am dragalit,cantat...la 3 si ceva iar nani,inainte a baut laptic vreo 100 si ceva ml. Baiatul cel mare si-a continuat lucrul la un puzzle,fetita si-a mai aranjat prin camera,eu cu croseta am facut cateva floricele pentru o patura si pe net survolat Sa trezit pe la 5 si ceva i-am dat putin pilaf si apoi gustarele,bucatele de strugure,castravete,rosi mici si o canita de ceai,copii au servit un ceai cu sandvichuri cu pasta de ou fiert,ceapa verde si rosii...la 6 ma suna sotul sa-i deschid usa la garaj,ii cumparase in drum spre casa un pian electronic domnisoarei pentru mos craciun...rapid un dus,si a facut baie si mititelului,apoi cel mare sa spalat singur,eu am asistat-o pe domnisoara....la cina am servit peste pane cu fenel si cartofi apoi povestea de seara si fiecare in pat la nanii;sotul a spalat vasele Mititelul doarme de pe la 9:15,pe la 2 sau 3 cere putin lapte de sete...apoi ne trezeste el pe la 7 ca de obicei... De acum sunt orele noastre povestim,facem planuri pentru week-end..
|

| Deyu sunt ghidusi dragalasii.Savureaza perioada asta,copii cresc mult prea repede.Pup printesa |

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| M-am hotarat sa raspund si eu la topicul asta!
Pentru noi, dimineata incepe pe la 6-6:30. Atunci se trezeste cea mica, si o schimb de pijamale, ii dau titi, si o culc la loc. Intre timp pleaca si sotu' (pe la 7-7:30) , iar eu am timp sa si sa un pic. Se trezeste pe la 8-9, ne imbracam bine, mai papam putin , si iesim in parc! Dupa o luuuunga plimbare, ne intoarcem pe la 12 (de obicei doarme..) si o las sa faca nani in carut. <3 Cat timp ea doarme, eu pregatesc masa , pranzul , ca vine si sotul acasa. Dupa ce mancam, eu mai beau o cafea si mai fac Daca se trezeste cea mica, sta al meu cu ea, se joaca, ii da papa. Dupa-masa, de obicei, dormim toti (noaptea nu prea avem timp de somn ). Pe la 17, ii dau titi micutei si eu ma pun sa pregatesc cina si sunt gata cu aceasta pe la 18, 18:30... Depinde. Dupa ce mancam, pregatesc baia pentru micuta. Ne balacim vreo 30 de minute dupa care vine masajul (care ne place mult ) , apoi titi si la somn (asta e pe la 21-22). Nu doarme foarte mult, ca avem colici seara si facem muuuula galagie. Dar daca sta la tati pe burtica, trece repede Si asa suntem in priza si facem galagie pana pe la 12-1 . Depinde de cata energie are Si asa trece seara... Eu ma mai uit la tv, sau mai pregatesc alte lucruri pentru noapte, iar sotu' daca are chef se mai uita la show-uri sau alte emisiuni. Noapte se trezeste din 2 in 2 ore, sau in zilele bune doarme de la 1 la 4, 5. Trebuie sa ii dau titi tot timpul, ca altfel nu adoarme.. |