Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| rocsana79 wrote:M-am gandit sa ma alatur si eu clubului vostru. Am in burtica o fetita de 33 de sapt si 2.400 kg. Astazi cred ca m-am confruntat pt prima oara cu ceva contractii care s-au manifestat ca niste dureri ca la ciclu, dureri de mijloc si ceva greata.  Tare as vrea sa stiu daca vreuna din voi a avut asemenea simtome. Va pup dulce si abia astept raspunsul vostru.
Bine ati venit! Cat despre contractii... eu nu m-am confruntat pana acum decat cu cele nedureroase, dar stiu ca daca nu se repeta si nu sunt la interval de timp regulat nu sunt un semnal de alarma. Oricum, eu umblu cu no-spa-ul dupa mine si cum simt ceva ciudat, cum iau unul. Din fericire se intampla rar. Pentru mai multa siguranta suna-ti medicul si vezi ce spune... poate vrea sa te vada, poate iti recomanda repaus si antispastice... Numai el poate sa aprecieze daca e de speriat sau nu, stiind si istoricul vostru. Sanatate multa! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Simptomele astea le am si eu aproape zilnic, tocmai de aceea mi s-a recomandat cat mai multa odihna. Oricum, vizita la doctor e binevenita oricand simti ceva deosebit, dureros, etc. El iti va da cele mai bune recomandari. Sarcina usoara in continuare |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bun venit! Cred ca sant semne ca bebelusul vrea sa te cunoasca O vizita la medic ar fi binevenita |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mai,rocsana a postat in noiembrie,si cred ca de atunci e deja cu bebele in brate |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| pai mamii te asteptam daca vezi ca am vorbti despre tine...sa ne raspunzi!! |