|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/15/2007 Mesaje: 35
| Offff, fetelor asa de mult mi-as dori o escapada in afara Bucurestiului......sunt atat de obosita de toate de toti ...imi vine sa urlu cateodata cat ma tin plamanii......
Tare mi-ar placea sa ies putin din Bucuresti ...macar cateva zile.....nu stiu daca e cineva printre voi care a mai trecut prin starea asta.....mi-e sila pur si simplu de toate lucrurile din jurul meu...m-am saturat de monotonia asta...nu mai am chef sa fac nimik...nici in casa , ma cert cu toata lumea...mi se pare ca toti au ceva cu mine.... sunt pur si simplu sunt intoarsa pe dos...poate ca imi trebuie o vacanta, nu?
Offff din pacate nu se poate...asta este crunt arealitate...nu se poate lua aceasta vacanta !!! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mami, vor veni si timpuri la bune !
Cu toate suntem mai mult sau mai putin obosite, cu chef de cearta , toate avem momente , dar asa cum vin - asa trec ! Iti doresc cat mai putine momente de felul asta ! |

| Sper sa treaca cat mai curand.... , si sper sa se intample vre-o minune si sa pot pleca cateva zile departe de toate problemele astea!
Multumesc din inima pentru incurajari.... aedon attached the following image(s):

|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu esti singura...si eu vreau o vacanta! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu mi-am luat vacanta cand am dus fetita la mama pt o saptamana. Nu m-am stresat sa fac nimic ci doar sa ma relaxez. Mi-am incarcat bateriile asa ca acum sunt "ca noua". |

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki, Aedon si eu as dori o vacanta , dar ...... incerc sa fac pe cat mai placut posibil timpul pana se si poate materializa vacanta asta. Credeti ca eu nu as pleca ( cu tati cu tot ) undeva pe o insula exotica, la soare , sa lenevim..... Ba da , dar ...... deocamdata asta e.
Vine buni la noi 3 saptamani si va fi atunci vacanta ! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| La mine vacanta vine saptamana viitoare...parca nici rabdare nu mai am |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Si eu vreau o vacanta  |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cu toate cred ca avem nevoie de o vacanta, avem doua variante: fie o materializam, fie facem cumva si ne autoincarcam bateriile . Eu pe moment am vacanta de la serviciu, acasa sunt aceeasi mama a doi copii si in aceeasi masura o sotie iubitoare. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Aedon, fii tare...
Aceste momente vor reveni !!! Ce ti-as propune eu este un raid de 3-4 ore prin magazine cu o suma frumusica de bani.... , poate un look nou, poate un cadou semnificativ, de 8 Matrie.......
Asa iti vei readuce increderea de sine...... Vei simti din nou ca esti "on top" !!!!
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Te inteleg perfect, cu atat mai mult cu cat nu am stat nici macar o zi fara Alexia de cand s-a nascut. Asadar ma alatur grupului |
|

| Sa spunem ca pentru moment mi-am reincarcat bateriile......da eu tot vreau o VACANTA! Macar stiu ca nu sunt singura!! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/21/2006 Mesaje: 243
| sigur nu esti singura! Sunt si eu pe-aici, mare doritoare de vacanta. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| spezam wrote:sigur nu esti singura! Sunt si eu pe-aici, mare doritoare de vacanta.
Ma inscriu si eu! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Cum-necum, eu de Pasti imi iau vacanta! Eu si V la Cluj, la plimbare, in parc...in fine, vreau sa fac tot ceea ce nu as putea face cu el, stand acasa. Si in plus nici nu mai bucataresc. |
|
|