Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/5/2009 Mesaje: 1230
| Andreea felicitari !ce frumos si ce emotionant mie chiar mi-au dat lacrimile cand am nasit ,acum trei ani,deh ...emotii |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Fetele, cat se mai da pe masa, ca nas? Si cat la preot? Sunt cu pluta si cununam in 2 sapt. iar noi nu am mai fost la o nunta de nu mai stiu cand. |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Oana, la preot dai in functie de cat cere el, daca cere... daca zice cat considerati , atunci eu zic ca 150 maxim 200 e suficient! Cand zici cat pui pe masa ca nas te referi la dar sau la ce? Te pup! Si noi botezam pe 1 ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| kali wrote:Fetele, cat se mai da pe masa, ca nas? Si cat la preot? Sunt cu pluta si cununam in 2 sapt. iar noi nu am mai fost la o nunta de nu mai stiu cand.
pe noi preotul ne-a cam uscat. auzisez ca se da cam 100 lei si dupa slujba de cununie a mers sotu' sa plateasca si i-au cerut 250 mie mi s-a parut cam piperat. infine. darul a fost 3000 lei |
|

| taty wrote:Oana, la preot dai in functie de cat cere el, daca cere... daca zice cat considerati , atunci eu zic ca 150 maxim 200 e suficient! Cand zici cat pui pe masa ca nas te referi la dar sau la ce? Te pup! Si noi botezam pe 1 !
Sa fie cu noroc! Da, la dar ma refeream. Multumesc, fetele!
|
|

| kali wrote:Sa fie cu noroc! Da, la dar ma refeream. Multumesc, fetele!
Sarumana , imi botez nepotelul !
Iubita, cred ca aici depinde si de cat esti dispusa sa cheltuiesit ... noi nu am depasit niciodata 1500 ron, dar am cununat acum 8 respectiv 6 ani ... suma e destul de rezonabila tinand cont ca am avut ff multe chletuieli pentru a fi nasi .Trebuie luat in calcul si cadoul pentru cununia civila daca luati ceva. . Te pup si sa faceti cele mai bune alegeri. |
|

| taty wrote:Sarumana , imi botez nepotelul  ! Iubita, cred ca aici depinde si de cat esti dispusa sa cheltuiesit ... noi nu am depasit niciodata 1500 ron, dar am cununat acum 8 respectiv 6 ani ... suma e destul de rezonabila tinand cont ca am avut ff multe chletuieli pentru a fi nasi .Trebuie luat in calcul si cadoul pentru cununia civila daca luati ceva.  . Te pup si sa faceti cele mai bune alegeri.
Stiu ca in fond depinde de fiecare, insa cum oricum avem cheltuieli cu casa, ma gandeam sa fiu rezonabila, totusi. Adica nici prea mult nici prea putin. Darul - cum spuneai si tu - e doar o partea a cheltuielilor si nu neaparat cea mai mica. Inca ma gandesc; fac un sondaj si voi calcula media.
Da, cadoul l-am luat deja. Ei au vrut un aspirator, asa ca ne-am orientat spre un Philips in jur de 700 ron.
Saru'mana!
|
|

| kali wrote: Stiu ca in fond depinde de fiecare, insa cum oricum avem cheltuieli cu casa, ma gandeam sa fiu rezonabila, totusi. Adica nici prea mult nici prea putin. Darul - cum spuneai si tu - e doar o partea a cheltuielilor si nu neaparat cea mai mica. Inca ma gandesc; fac un sondaj si voi calcula media. Da, cadoul l-am luat deja. Ei au vrut un aspirator, asa ca ne-am orientat spre un Philips in jur de 700 ron. Saru'mana!
Daca ati putut comunica la capitolul asta e super ati scapat de o grija si le-ati luat ce aveau nevoie. Cand ma gandesc ca trebuiesc imbracate 3 printese acolo ...vai de buzunarele voastre ... eu stiu cum a fost la mine ... am dat pe tinute cat am daruit . Noi am pus pe hartie la sfarsit de curiozitate si nu ne-a venit sa credem ... asa cand iei pe rand, nu iti mai dai seama, dar cand faci un total . Daar voi sa fiti sanatosi cu tot cu copilasii iubiti si finii dragi , ca banii ii faceti la loc . |
|

| taty wrote: Daca ati putut comunica la capitolul asta e super  ati scapat de o grija si le-ati luat ce aveau nevoie. Cand ma gandesc ca trebuiesc imbracate 3 printese acolo  ...vai de buzunarele voastre  ... eu stiu cum a fost la mine ... am dat pe tinute cat am daruit  . Noi am pus pe hartie la sfarsit de curiozitate si nu ne-a venit sa credem ... asa cand iei pe rand, nu iti mai dai seama, dar cand faci un total  . Daar voi sa fiti sanatosi cu tot cu copilasii iubiti si finii dragi  , ca banii ii faceti la loc  .
Da, sa stii ca avem niste fini super ok si ma bucura ca ne-au usurat mult sarcina cu cadoul. Problema e ca vine si nunta fratelui meu iar lor chiar nu stiu ce sa le iau. La fel am procedat cu buchetul si lumanarile... voalul si ce mai este. Ei si le fac/ cumpara dupa cum le place iar noi facem decontul.
Sa stii ca mi se pare mai dificil sa imbraci baietii - rochite.... de bine, de rau se gasesc... insa cu flacaii e mai greu. Dificil e sa le si gasesti tuturor la fel, tinand cont de diferenta de varsta. Oricum, fetele sunt rezolvate iar baietii in curs de...
Ai dreptate... multumim. Nu mai pun nimic pe hartie de acum... nu vreau sa ma gandesc cate as fi putut face la casa... deh, o grija am si eu! Chiar daca suntem distrasi de altele in perioada asta, sper ca totusi sa ne detasam si sa ne bucuram si de acest eveniment. |
|

| kali wrote:Da, sa stii ca avem niste fini super ok si ma bucura ca ne-au usurat mult sarcina cu cadoul. Problema e ca vine si nunta fratelui meu iar lor chiar nu stiu ce sa le iau.  La fel am procedat cu buchetul si lumanarile... voalul si ce mai este. Ei si le fac/ cumpara dupa cum le place iar noi facem decontul. Sa stii ca mi se pare mai dificil sa imbraci baietii - rochite.... de bine, de rau se gasesc... insa cu flacaii e mai greu. Dificil e sa le si gasesti tuturor la fel, tinand cont de diferenta de varsta. Oricum, fetele sunt rezolvate iar baietii in curs de... Ai dreptate... multumim. Nu mai pun nimic pe hartie de acum... nu vreau sa ma gandesc cate as fi putut face la casa... deh, o grija am si eu! Chiar daca suntem distrasi de altele in perioada asta, sper ca totusi sa ne detasam si sa ne bucuram si de acest eveniment.
La fel am procedat si noi , i-am lasat sa-si aleaga lumanarile, buchetarele si noi am decontat .
Fretelui ii puteti lua un homecinema daca nu au ... e un cadou mai mult decat frumos!
Si eu care credem ca la baieti e mai simplu ... un pantalon si o camasa si gata ... se pare ca nu !
Nu te mai gandi cat ai da ... ca te ia durerea de cap ! Va doresc sa fiti cei mai frumosi si cool nasi si sa va distrati la maxim ! |
|

| taty wrote:La fel am procedat si noi , i-am lasat sa-si aleaga lumanarile, buchetarele si noi am decontat  . Fretelui ii puteti lua un homecinema daca nu au ... e un cadou mai mult decat frumos! Si eu care credem ca la baieti e mai simplu ... un pantalon si o camasa si gata  ... se pare ca nu  ! Nu te mai gandi cat ai da ... ca te ia durerea de cap !  Va doresc sa fiti cei mai frumosi si cool nasi  si sa va distrati la maxim  !
Fratelui meu nu am ce sa-i iau, pe principiul ca are de toate. Si chestia e ca nici chiar el nu stie ce vrea...
La baieti e mai complicat pentru ca imi doresc pentru ei niste veste colorate cu papioane asortate si nu gasesc decat culori din astea anoste gen alb-negru. Sa spunem ca pentru data de 30 am gasit ceva-ceva insa nu sunt neaparat extaziata.
Da, sigur ne vom distra... doar sa scap de grija pregatirilor si a cumparaturilor. Cum ma vad acolo... partyy!! |
|

| Poate reusesti la o croitoreasa buna , iei materialul care iti place si gata vestutele cu papioane asortate . Mult succes la pregatiri si cumparaturi ! |
|

| taty wrote: Poate reusesti la o croitoreasa buna , iei materialul care iti place si gata vestutele cu papioane asortate  . Mult succes la pregatiri si cumparaturi !
Multumesc!
Din pacate nu stiu nicio croitoreasa buna iar cele cu ceva succes te poarta pe drumuri de parca nu ar lucra pe banii tai - deh, mai bine ies cu rochiile de banchet ori de ocazie si le incurca alea 2 vestute pe care le vreau eu. Nu mai am nervi si pentru asta; prefer sa cumpar si gata.
|
|

| kali wrote:Multumesc! Din pacate nu stiu nicio croitoreasa buna iar cele cu ceva succes te poarta pe drumuri de parca nu ar lucra pe banii tai - deh, mai bine ies cu rochiile de banchet ori de ocazie si le incurca alea 2 vestute pe care le vreau eu. Nu mai am nervi si pentru asta; prefer sa cumpar si gata.
Imi pare rau ! O sa gasesti tu pana la urma ce iti place ! |
|
|