|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Wow, Taty! Superba! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Multumesc fetelor
TatyKS attached the following image(s):

|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunteti doua frumoase ! |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru finuti, Taty! Ai fost o nasa tare frumoasa, iar de Karinuta, ce sa mai zic?O scumpica! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Nasica mare superba, iar cea mica o adevarata printesa. Taty , sa va traiasca finii si sa aiba o casnicie fericita! |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Taty se vede ca v-ati distrat de minune! Nasa foarte frumoasa si Karina scumpica si dulce!
Sa aiba o casatorie reusita finii si cu noroc! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Foarte frumos,superba rochia, superb decolteu . Nasul si el foarte elegant, iar rochia Karinutei este minunata, de unde-ai luat-o? Am vrut sa-i iau si eu Sashei una asematoare, vazusem la Yokko in Unirii.

Frumosa familie!
Sa va traiasca finii! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| taty, felicitari! Ati fost trei frumosi...iar tu:absolut superba!!!:601: |

| Sunteti minunate...va multumesc pentru complimenete si urari. Da ne-am distrat de minune, a fost o nunta reusita din toate punctele de vedere.
Taki rochita e luata de o prietena de la H&M din Spania. Au niste lucruri foarte frumoase, si rochita cu care era imbracata cand ne-am intalnit in IOR tot de la ei era, foarte frumoase si calitative. Intra pe site-ul lor http://www.hm.com/ si vezi ce gasesti acolo, poate poti comanada. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| sunteti o familie tare eleganta, superbbbbb  |
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari, Taty, ati fost minunati. |

| Criss, Alina multumim |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2009 Mesaje: 9
| Si eu tot nu am inteles ce fac nasii.........dupa ce am citit 3 pagini de postari -turta -taxa biserica -lumanari -ceva pt dezgatit pglinda o iau tot ei? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| alinagr wrote:Si eu tot nu am inteles ce fac nasii.........dupa ce am citit 3 pagini de postari -turta -taxa biserica -lumanari -ceva pt dezgatit pglinda o iau tot ei?
Da oglinda, o trusa de machiaj, pieptan, un parfum nu neaparat scump, cercei si ce pune la git mireasa le ia tot nasa. La mine asa a fost |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| alinagr wrote:Si eu tot nu am inteles ce fac nasii.........dupa ce am citit 3 pagini de postari -turta -taxa biserica -lumanari -ceva pt dezgatit pglinda o iau tot ei?
turta/colacul e treaba miresii. Nasii iau lumanarile, voalul si coronita, plus buchetul miresii. Bijuteriile si le ia mireasa. Nu e obligatoriu sa fie purtate, depinde de modelul rochiei de mireasa. Nu m-ar incanta nici ideea machiajului si a parfumului. E o moda noua. Miresele aleg machiajul profesional, facut la salon si nu mi-ar place ca nasa sa-mi strice look-ul doar pt. o asa zisa "gatire" si nici sa miros a "mozaic" cu n parfumuri. Taxa la biserica nu platesti decat pt. cununie si pt. arderea lumanarilor sau ceva de genu`. Tot o taxa vor plati si mirii in cazul in care cununia are loc in alta zi decat cea de duminica. |
|
|