O sa fiu nasa de cununie religioasa.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Friday, September 1, 2006 3:08 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Surprize, surprize!!Pe 29 octombrie o sa fiu nasa, il cununam pe fratele meu care a ramas fara nasi. Am mai cununat si acum 2 ani si 1/2 dar am cam uitat ce trebuie sa fac. A mai cununat cineva recent? Astept cu drag povestiri, idei, sfaturi.pupici
Kiki
Scris: Friday, September 1, 2006 3:12 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Pai din cate stiu, nasii cumpara lumanarile, coronita si voalul miresei, nasul plateste mireasa daca e furata pana in 12 noaptea, nasii platesc biserica. Si daca vor, le cumpara un cadou finilor.

Nu ai cine stie ce de facut! ras
TatyKS
Scris: Friday, September 1, 2006 3:13 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Ei lasa-ma tu! N-am nimic de facut aaaaaa!sic
Alina
Scris: Friday, September 1, 2006 3:46 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Kiki wrote:
Nu ai cine stie ce de facut! ras

Chair asa, doar banii sa nu-ti lipseasca. Sincer, o sa te cam usture la buzunar.

Mai exact nu ce trebuie sa faceti, ci ce trebuie sa platiti:
1. Coronita si voalul miresei + palaria (etc)
2. Lumanarile voastre
3. Preotul
4. Tinutele (in special tu Taty)
5. Darul de nunta (care e in general cash si nu chiar putin)
Vesna
Scris: Friday, September 1, 2006 4:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Taty, felicitari si succes in noua "misiune"!
delfinasa
Scris: Friday, September 1, 2006 5:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Taty, pregatiti-va buzunarele ca daca e nunta mare, adica cu ceva invitati, restaurant, orchestra etc., o sa cheltuiti ceva banisori: lumanarile, voalul si coronita miresei, machiaje pt mireasa, imbracaminte si incaltaminte pentru voi 3, serviciile de la biserica, nu stiu daca si pe cele de la starea civila, darul la masa si parca atat imi amintesc. La ultima nunta la care-am fost acum vreo 4 ani, nasii au dat 500E dar la masa, in afara de cheltuielile pe care le-au facut alcool si n-a fost cine stie ce nunta, o nunta normala, dac-au avut 50 de familii si nu bogati, oameni normali toti, deci daca nunta nu e cine stie ce pompoasa, asteptati-va la o cheltuiala in jur de 1000E.

A, si daca tot sunt la topicul asta despre nunti, as vrea sa va intreb cat se mai da la masa la o nunta? Am 3 nunti toamna asta la niste prieteni si am trimis bani, cate 100$ si ma intreb daca am trimis bine si nu cumva trebuia mai multuff
emanuelaan
Scris: Friday, September 1, 2006 5:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/28/2006
sora mea a fost sambata trecuta la nunta la suceava nu a fost mare dar masa a mers 5 mil de familie iar nasi au dat 1000E parintii cate 700E hainoroc alcool
Alina
Scris: Friday, September 1, 2006 5:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
delfinasa wrote:
am trimis bani, cate 100$ si ma intreb daca am trimis bine si nu cumva trebuia mai multuff

Scuze, dar e cam putin, cel putin pentru zona mea. Aici se da de la 4.000.000 in sus.
Ai cerut pareri, altfel nu ti-as fi zis.
Maria & Mario
Scris: Friday, September 1, 2006 5:59 PM
Nivel

Alina wrote:

Scuze, dar e cam putin, cel putin pentru zona mea. Aici se da de la 4.000.000 in sus.
Ai cerut pareri, altfel nu ti-as fi zis.

Se da de la 4.000.000 in sus dar isi achita si meniul pentru doua persoane din banii astia.( masa . bauturile). Si cum ei nu au fost prezenti sa faca consumatie..... Eu zic : foarte bine !
Miri
Scris: Friday, September 1, 2006 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
Mie mi se pare ok sa dai 100$, in conditiile in care nu te duci la nunta ci trimiti doar banii.
delfinasa
Scris: Friday, September 1, 2006 8:16 PM
Nivel

Asa ne-am gandit si noi ca daca nu suntem prezenti, atunci 100$ ne fac cumva simtiti pe-acolo.
oana_nicole
Scris: Friday, September 1, 2006 8:41 PM
Nivel

Eu o sa fiu nasa si mai devreme decat tine, taty, pe 14 octombrie. Alina a punctat mai inainte foarte bine "indatoririle" nasilor. In plus eu i-am cumparat viitoarei finute si o gentuta pentru rochia de mireasa. Daca nu ma insel, si acesta e un obicei, cel putin eu asa am primit la nunta mea. Se presupune ca in gentuta sa ii cumperi si un ruj, fard, ceva simbolic care crezi tu ca i-ar face placere si mai ales ar incapea in gentuta. ras

Si banuiesc ca trebuie sa le luati viitorilor fini si un cadou de cununie. Daca aveti idei la capitolul acesta, si eu astept sugestii. Dar nu seturi de pahare sau lenjerie de pat, asta mi se pare, sincer, un obicei mult prea invechit. Ma gandeam la un aparat foto, ce ziceti?
delfinasa
Scris: Saturday, September 2, 2006 6:59 AM
Nivel

Eu zic ca orice cadou este binevenit mai ales daca au si nevoie de el...un robot de bucatarie, un cuptor cu microunde, un covor, un set de lampi, perdele si draperii elegante, un set de pahare de cristal, o lustra frumoasa, o masuta de cafea deosebita, un home theatre system fac intotdeauna niste cadouri apreciate la inceput de drum de catre o noua familie...vezi si tu ce isi doresc mai mult, ce au si ce nu si poti s-o spionezi pe fina ta ca doar femeia stie cel mai bine ce-i trebuie si ce i-ar placea sa primeasca.

Eu am ramas oarecum placut impresionata ce bine-si organizeaza americanii nuntile...in privinta cadourilor mi s-a parut foarte practic sistemul: se intocmeste un wedding registry electronic la magazinele cu obiecte de casa si mirii alcatuiesc astfel o lista cu tot ce le trebuie, model, cantitate, iar invitatii merg la magazinele astea si le cumpara exact cadourile pe care le doresc (sau le comanda direct de pe net pe site-ul magazinului), ceea ce mi se pare foarte civilizat si practic, evitandu-se astfel si dublura unor cadouri, deoarece dupa ce un invitat cumpara sa zicem 2 cadouri din lista, ele sunt taiate din lista, iar urmatorii invitati trebuie sa aleaga un cadou din ce ramane...cool...magazinele respective au si servicii de ambalare speciala si trimitere contra cost a cadourilor direct acasa la mireasa/mire si multi invitati apeleaza la el, dar se practica si dusul cadoului in ziua cununiei/nuntii...super, nu?thumleft
Kiki
Scris: Saturday, September 2, 2006 8:42 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

delfinasa wrote:

Eu am ramas oarecum placut impresionata ce bine-si organizeaza americanii nuntile...in privinta cadourilor mi s-a parut foarte practic sistemul: se intocmeste un wedding registry electronic la magazinele cu obiecte de casa si mirii alcatuiesc astfel o lista cu tot ce le trebuie, model, cantitate, iar invitatii merg la magazinele astea si le cumpara exact cadourile pe care le doresc (sau le comanda direct de pe net pe site-ul magazinului), ceea ce mi se pare foarte civilizat si practic, evitandu-se astfel si dublura unor cadouri, deoarece dupa ce un invitat cumpara sa zicem 2 cadouri din lista, ele sunt taiate din lista, iar urmatorii invitati trebuie sa aleaga un cadou din ce ramane...cool...magazinele respective au si servicii de ambalare speciala si trimitere contra cost a cadourilor direct acasa la mireasa/mire si multi invitati apeleaza la el, dar se practica si dusul cadoului in ziua cununiei/nuntii...super, nu?thumleft

Exista si la noi un asemenea mod de organizare, dar a botezului, nu a nuntii. Cred ca cei de la Miniblu il practica, dar nu este foarte cunoscut si la mentalitatea romanilor...banghead
AdrianaC
Scris: Saturday, September 2, 2006 9:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Kiki wrote:

Exista si la noi un asemenea mod de organizare, dar a botezului, nu a nuntii. Cred ca cei de la Miniblu il practica, dar nu este foarte cunoscut si la mentalitatea romanilor...banghead

Si as mai adauga eu "Si la preturile de la Miniblu...hohot "
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.