|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/15/2013 Mesaje: 2
| :49 PM-Maria Camelia: Buna seara tuturor mamicilor si viitoarelor mamici...introducere ca la parlament.. :))) Daca cineva ma poate dumirii si pe mine va rog mult ca eu uan cred ca o sa fac o depresie datorita medicilor....Inainte de toate ca te trimit la tot felu de teste costisitoare si apoi ca am facut 2 ecografii la 2 medici la 13 si astazi la 16 saptamani dintre care la prima mi s-a spus ca e posibil sa am baiat...si astazi un alt doctor ca e posibil s am fata...ceea ce ma intristat un pic ...pt ca imi doresc baiat....oare testul asta chinezesc o fi bun d ceva????? Daca ma iau dupa celelalte metode clasice imi ies 50/50 .... Exista mamici carora le-au coincis rezultatele cu testul asta "minunat"??? Sunt la prima sarcina si cu tot felul de sugestii din toate partile aproape ca nu stiu c sa mai cred...Un pic de ajutor va rog |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Cred ca trebuie sa mai astepti si sa mergi la eco din nou,cand o sa se vada mai bine.Nu cred ca testele sunt mai veridice decat ecograful. Mie pana pe la 20de saptamani nu mi-au putut zice exact ce e bebele.A stat in ceva pozitie mai ciudata si nu s-a vazut. Mai asteapta si apoi mergi la un medic cu eco 3d,sau cu aparatura ceva mai performanta. |
Inregistrat: 3/15/2013 Mesaje: 2
| alimami wrote:Cred ca trebuie sa mai astepti si sa mergi la eco din nou,cand o sa se vada mai bine.Nu cred ca testele sunt mai veridice decat ecograful. Mie pana pe la 20de saptamani nu mi-au putut zice exact ce e bebele.A stat in ceva pozitie mai ciudata si nu s-a vazut. Mai asteapta si apoi mergi la un medic cu eco 3d,sau cu aparatura ceva mai performanta.
Multumesc frumos Ali... matusa mea care este insarcinata in 7 luni imi tot zice sa nu intru in depresie ca poate influenta sarcina...da na ca fiecare cand iti doresti ceva e grea dezamagirea...ciudat este ca eu simt ca o s aam baiat ...astept sa mai treaca 4 saptamani si merg la un 4 D sa vedem care e treaba... Din experientele mele cel putin ca femeie imi doresc un baiat... din toata inima pt ca uneori este greu sa fii femeie... dar si daca va fi fata asta e !!! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bucura-te de acest copil indiferent ca e fata,baiat....sanatos sa fie! |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Maria stiu ca iti doresti un baiat,dar fiind prima sarcina eu nu cred ca poate conta atat de mult sexul copilului! Eu sincer nici nu vreau sa stiu ce este pana la nastere! Si eu imi doream la prima sarcina baiat, dar am pierdut sarcina! Acum sunt pt a doua oara insarcinata si ma rog la Cel de Sus sa-mi dea un copil sanatos la minte si la trup! Gandeste-te ca poate alte femei se chinuiesc sa aiba copii si nu pot! Crezi ca pt ele ar conta sexul copilului??? NUUU! Te rog sa nu fii dezamagita. Este copilul vostru facut din dragoste si el trebuie sa simta asta! Multa sanatate! |
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| tabelul chinezesc imi arata fata, eu imi imi doream, fata, toata familia vrea fata. la eco la 12 sapt mi-a spus ca e baiat dar nu e sigur, la 16 sapt mi-a spus ca e baiat. cum pierdusem o sarcina inainte , cum spune nanny nu conta ce era vream un copil , sanatos . m-am lamentat eu un pic si pe forum dar in nici un caz nu eram dezamagita, m-am bucurat si ma bucur in continuare de baietelul meu, cat despre fetita o sa imi aduca nora si asa o sa am si fetita. |

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Eu nu prea inteleg dorinta asta inflacarata(uneori dusa la ridicol) pentru unul din sexe. Il vei iubi, indiferent de ce va fi, cu siguranta. Fata, baiat, e al tau si cand il vei tine in brate vei uita de orice preferinta din timpul sarcinii. Iti doresc o sarcina lipsita de griji, sanatate si ganduri pozitive.
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| La mine s-a potrivit tabelul chinezesc
Iti doresc o sarcina usoara si linistita si un copil sanatos, indiferent de ce sex va fi |
|
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| eu nu prea cred in tabele.. cred in soarta, in dumnezeu.. si ma bucur de ce mi se ofera! bucura-te ca esti insarcinata, ca e totul ok, ca o sa ai un bebe, fetita sau baietel, indiferent ce este, sa fie sanatos! :-) |
|
|