O noua incercare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sabymary
Scris: Saturday, December 5, 2015 2:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/5/2015
Buna,
Am citit povestile fetelor care au reusit sa obtina bebelusul mult visat la Chisinau si ma bate si pe mine gandul sa incerc la Medpark.
Sa va povestesc un pic despre mine si incercarile mele de a avea un bebe.Mentionez ca eu am 31 de ani si sotul meu 33 de ani.Am incercat 2 ani sa obtinem sarcina pe cale naturala si cand am observat ca nu se lipeste, am apelat la analize, medici pentru a afla unde este problema.
Am facut stimulari cu clostibegyt, spermograma facuta la Synevo era foarte buna insa... fara reusite. La sfatul unei prietene care a facut fertilizare la Iasi si care a reusit din prima, m-am indreptat acolo cu analizele si plina de speranta. Doctorul vazand analizele a spus ca sunt sanse sa facem pe cale naturala insa dupa ce a repetat sotul spermograma ne-a spus clar FIV+ICSI. 2 luni mai tarziu adica in luna octombrie anul acesta am facut prima fertilizare. Nu am raspuns la stimulare, pana in punctie aveam 7 foliculi din care au iesit 4 ovocite.Doar unul a ajuns la blatocist.A cincea zi dupa punctie mi l-au implantat insa in fix a 10 a zi mi-a venit menstra, am efectuat testul beta hcg cu rezultat negativ.
Nu stiu de ce nu s-a lipit, nu am vrut sa mai iau legatura cu clinica la care am facut fiv-ul pentru ca am simtit ca m-au tratat cu superficialitate.
Vazand cat de frumos vorbiti voi de doamna doctor de la Medpark cred ca la anul imi voi face curaj si o voi aborda pentru o noua incercare.Am observat ca aceasta clinica are rezultate foarte bune.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.