Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Trist... |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| t-mihaela wrote:Oare jumatatea mea ar sta langa mine asa la bine si la rau...?
Al meu jura ca da, insa eu sper sa nu fie cazul. Oricum, la ei e o lupta pierduta. Sunt extrem de tineri si el isi va vedea de drum la un moment dat. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Foarte trista povestea si sper ca niciodata sa nu fiu pusa intr-o asemenea situatie ,cat despre iubitul meu sotz sunt mai mult ca sigura ca va fi alaturi de mine exact cum si eu voi fi alaturi de el nu conteaza cum va fi.In cazul lor el este intradevar prea tanar ca sa-si sacrifice viatza si sa traiasca numai din amintiri alaturi de ea ca cuplu dar pot sa cred ca va fi in legatura cu ea toata viatza .Plus ca starea ei de sanatate nu este chiar asa de groaznica cu toate ca este invalida ,nu mai este asa de frumoasa ca inainte dar cine ne garanteaza noua frumusetzea vesnica si nimeni nu ne iubeste doar ca suntem frumoase. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Emotionant,tragic si din nou emotionant!Pacat de ea,....poate ca vaor fi impreuna,dar nu stie nimeni pt cat timp.Sa dea Dumnezeu sa fie langa ea multi ani de acum incolo si sa o ajute intr-adevar asa cum isi dorea,....Poate ca intr-o buna zi un miracol se va savarsii Intr-adevar are o voce superba |